neděle 3. listopadu 2019

#Recenze - Vyhlazující denní péče proti vráskám Sérum Végétal




AHOJ,AHOJ,

Přeji Vám krásný dnešní den a vítám Vás u dnešního článku - u dnešní recenze na mou současnou skin care. 

Kosmetickou značku Yves Rocher mám ráda a s produkty jsem byla vždy spokojená, ani tentokrát tomu nebude jinak. 

Tento produkt VYHLAZUJÍCÍ DENNÍ PÉČE PROTI VRÁSKÁM SÉRUM VÉGÉTAL  jsem si pořídila v nějaké letní akci spolu s nočním krémem a oba krémy mě vyšly jako jeden tj. 799,- Kč za 50 ml + 50 ml. 


Na toto podzimní období jsem si primárně pořídila nějaký hutnější a výživnější produkt, který mou pleť jednak lépe ochrání a dodá ji potřebnou hydrataci. 

Krém je určen na stárnoucí pleť 35 - 45 let, do které já již spadám. Měl by vyhlazovat vrásky, což rozhodně potřebuji a ráda bych nějaký takový produkt, který skutečně toto dělá našla, ale nedělám si iluze, botox mě nemine. ☺♥

Ne ale vážně, ze sady jsem začala používat prvně tento denní krém a je velice příjemný, hutnější, přitom není mastný, nezanáší mi póry, slouží dobře jako hydratace, je vhodný pod make-up. 


Popis produktu:

Vyhlazující denní péče proti vráskám.

Pro všechny typy pleti. Obsahuje výtažek z kosmatce krystalového, který v pleti stimuluje protein mTOR. Ten aktivuje buněčné mechanismy v boji proti vráskám. Arabská guma obnovuje syntézu kolagenu a kyseliny hyaluronové pro zpevnění pleti. Aplikujte každé ráno. Zajišťuje hydrataci po celý den. Více než 89 % složení je přírodního původu. Bez minerálních olejů, barviv a parabenů. 
Účinky:
• zpevnění pleti
• hydratace po celý den
• vyhlazení vrásek

 Informace o účinných složkách
Účinky:
- vyhlazení vrásek
- pocit svěžesti a regenerace

Složení
Více než 89 % složení je přírodního původu.
Obsahuje výtažek z kosmatce krystalového, který v pleti stimuluje protein mTOR. Ten aktivuje buněčné mechanismy v boji proti vráskám. Arabská guma obnovuje syntézu kolagenu a kyseliny hyaluronové pro zpevnění pleti.




Krém mě překvapil svou poměrně výraznější parfemací, která mě malinkato zaskočila, ale při samotné aplikaci na pleť jsem žádné negativa nezaznamenala. 

Krém mi krásně sedí, pokožku mám po něm pěkně jemnou, hebkou, vyživenou a zvládne vyživit a obnovit i lokální suchá místa, která se mi často tvoří hlavně při nachlazení. 

Krém není mastný, přitom je dostatečně hutný a výživný. 

Na pokožce pociťuji jemné projasnění, které sice díky použití make-upu není tak viditelné, ale je to pro mě dobrá zpráva. 

Nevím, jestli bych si krém pořídila za plnou cenu, to se přiznám, že bych určitě trochu váhala, protože při téměř 3/4 ceně bych asi spíš uvažovala o nějakém krému z parfumerie či lékárny, které mojí pleti dělají asi tu nejlepší službu. 

Každopádně já jsem s tímto produktem spokojená, dělá mi dobrou službu, žádnou neplechu na obličeji a vlastně nemám, co bych mu vytkla. 

Obal je také velice pěkný, skleněný, reprezentativní, složení a celý koncept Yves Rocher je sympatický, ale to mě osobně příliš neovlivňuje. ☺



No a jaké přípravky používáte nyní Vy na svou pleť?

Děkuji za Vaši pozornost a přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E. A.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#OBLÍBENCI za březen - march 2024

  AHOJ HOLKY, přeji krásný pátek a moc tě vítám u mých oblíbenců za březen, což je nejen první jarní měsíc, ale taky můj narozen...