neděle 12. ledna 2020

#Receneze - Avon pěna do koupele 🛁 a Ziaja krém na ruce 👍


AHOJ,AHOJ,

Přeji Vám krásnou mrazivou neděli ❄,  a zároveň Vás vítám u dnešního článku, u dnešní recenze. 
Vybrala jsem si pro to dva produkty, které mi poslední dobou velice a vyhovují a často po nich sahám. ☺♥

Avon produkty poslední dobou příliš nekupuji, jelikož k nim vlastně už nemám přístup, jak moje mami přestala dělat Avon lady a značku Zaija kupuji opravdu sporadicky, i když by si rozhodně zasloužila větší pozornost. 



Krém  na ruce Ziaja Argan Oil jsem si pořídila na Notinu na BlackFriday zcela neplánovaně. Pokukovala jsem po této značce v DMku, ale nějak jsem si nemohla v tu danou chvíli prostě vybrat.
Až doma v jakém si klidu jsem si vzpomněla na kamaráda, který krémy od této značky doslova opěvoval a říkala jsem si, že je na čase si na zimní období nějakou tu ochranu pořídit. 



Krém je to velice příjemný, přítomnost arganového oleje přímo necítím nebo jsem nezaznamenala, ale naopak glycerinová složka je patrná. 

Krém je příjemný, jemný, dobře vyživí, krásně hydratuje pokožku rukou a je ideální pro každodenní použití. 😉👍

Krém mám na svém pracovním stole a několikrát denně si ruče namažu i dík tomu, že krém není příliš mastný, hutný a nezanechává nepříjemný film. 

Dokonce bych se ho nebála s sebou přibalit na nějakou kratší cestu, aby mi posloužil jako takový "multifunkční" krém na ruce a tělo. 💅😇



Krém v tubě o obsahu 100 ml mě vyšel na krásných 39,- Kč. 
Za mě je toto velice povedený krém na ruce, který mohu vřele doporučit. 👍

Polská kosmetika Ziaja je na trhu se svými produkty od roku 1989, které jsou  kvalitní, a snadno dostupné. 

Za značkou Ziaja stojí lékárníci Aleksandra a Zenon Ziaja, kteří se rozhodli vyrábět kosmetiku založenou na přírodních ingrediencích. Jejich vůbec prvním výrobkem byl olivový krém, který se s velkým úspěchem prodává dodnes. 


Avon - PĚNA DO KOUPELE S VŮNÍ VANILKY A FÍKŮ. Tento produkt jsem dostala jen tak od své mami. 🛁😉

Jak jsem zmiňovala již v úvodu tohoto článku, momentálně se k Avon značce téměř nedostanu, ale pěna do koupele krom jiných skvělých produktů je sázka na jistotu. 

Pěny vždy bývají v nějaké super výhodné akci, nyní to byla vánoční a jsou v obřím 1 l balení a na výběr jsou různé limitované a tématicky zaměřené verze. 


Nejenom k Vánocům, ale k zimnímu období obecně pro mě jednomyslně patří produkty, které jsou hutnější, mastnější, mají kořeněnou a smyslnou vůni. 

Mnohem raději si také dopřávám vanu, na místo běžného sprchování, takže pěna byla naprosto trefa do černého a ještě jednou za tento dárek mami děkuji. ☺♥


Balení je pěkné, velké a řekla bych až takové typické pro tyto Avon produkty. 

Samotný produkt neskutečně krásně a výrazně voní po sladké vanilce, která trochu zastíní svěžest sladkých fíků, které já v tomto produktu necítím. 

Každopádně vůně je to naprosto parádní, ideální pro chladné zimní dny, kdy si chci dopřát relax v podobě lázně plné pěny. 🛁

Konzistence je gelová, lehce zabarvená do fialova a nejlepší je prostě ta krásná, sladká a podmanivá vůně. ♥


Je pravda, že do jedné koupele spotřebuji trochu více produktu, než by bylo asi potřeba, ale produkt je mi natolik příjemný, že si ho chci dopřát dostatek. ☺

Pěnu vytvoří velice rychle, snadno, hodně a to je přesně to, co od produktu očekávám a co si také dokáži plnými doušky užít. 

Za mě je to rozhodně jedna z nejlepších koupelových pěn, kterou znám a která je na "běžném" trhu vůbec k dispozici. 🛁👍😉


Tak, to by byly mé poměrně běžné produkty, kterými si dělám v tomto zimním a pro mě nevlídném počasí radost, doslova na duši i těle. 

A jaké máte zkušenosti Vy s produkty značek Ziaja a Avon, znáte je, používáte některé produkty ☺? 

Děkuji Vám moc za přízeň a pozornost tomuto příspěvku. 

Přeji krásný a pohodový den. 

papa Vaše E. A. 


4 komentáře:

  1. Zaujal mne krém na ruce, ty používám hodně a i ráda experimentuji. Pěny naopak nepoužívám v podstatě vůbec - málokdy se naložím do vany, většinou se sprchuji, tak doma ani nic takového nemám. Od Ziaji mám na chalupě odličovací mléko (hm - zapomněla jsem ho tam přes zimu, to jsem zvědavá, co s ním udělá mráz) a od Avonu jsem měla fajn krém na ruce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krém na ruce je opravdu skvělý, mě spíš vyhovují hutnější konzistence s rychlou schopností absorpce. Potom mohu vřele doporučit také skvělý krém SOS od Neutrogeny nebo Cien má skvělý. ☺♥

      Vymazat
  2. Ziaju jsem si oblíbila, vyhovuje mi a cena je super. Na stránkách mají stále plno produktů 1+1 zdarma :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ziaja je moc fajn, cenově dostupná a přitom kvalitní kosmetika. Sice jsem nedávno šla okolo jejich kamenného krámku, ale díky nedostatku času jsem se nezastavila..., snad příště.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze Isana shower time

AHOJ HOLKY,  přeji vám krásný dnešní den.  K Isaně se nyní dostanu častěji, nežli k Balee, protože do DMka téměř napáchnu, chjo....