sobota 7. března 2020

#Recenze - Avène - tuhé mýdlo


AHOJ,AHOJ,

v prvé řadě
 Vám přeji krásnou sobotu a vítám Vás u dnešního příspěvku, u dnešní recenze na toto SUPER TUHÉ MÝDLO značky Avène Intolerant Skintuhé. Toto mýdlo na obličej a tělo v klasickém balení 100g za 121,- Kč běžně k dostání na Notinu jsem si pořídila jednak z toho důvodu, že mám ráda obecně tuhá mýdla, takové ty kostky a také, protože je to oblíbená značka mé kamarádky Markét. ♥☺♥



Kosmetiku Avène příliš ozkoušenou nemám se přiznám a snad krom vzorečků jsem nikdy žádný produkt nevyzkoušela. 

Mýdlo je krásně a pečlivě zabalené. Kostka je to klasická, taková na kterou jsem byla zvyklá např. ze školky, ale i z domova, kdy jsem si mýdlo dávala do prádla, aby lépe vonělo, to už se dnes nedělá a ne každý si to pamatuje...😇🤔. 




Mýdlo používám na pravidelné ranní čištění pokožku, ale také po řádném a běžném odlíčení, jako další fázi čištění. 

Mýdlo mi vyhovuje po všech stránkách. Krásně pění, pěna je hutná a přitom jemná. Nedráždí pokožku ani oblast očního okolí a nevysušuje. 

Skvěle čistí a osvěžuje moji pleť. 

Oceňuji také rychlou a snadnou aplikaci, kdy zvláště oceňuji, že dostatečné množství pěny se vytvoří téměř okamžitě, klasickým způsobem, jak jste zvyklí manipulovat s tuhým mýdlem. 



Mýdlo jemně, pudrově voní, má mléčnou barvu a i pěnu. 
Další velká výhoda je, že téměř neubývá. Obecně má zkušenost s tuhými mýdly je taková, že jsou téměř nekonečné. 



Notino popis:
Tuhé mýdlo na obličej a tělo od Avene, celosvětově proslulé dermokosmetické značky s produkty založenými na unikátních vlastnostech speciální termální vody, je dokonalou volbou pro každodenní hygienu obličeje a těla, zejména pokud je vaše kůže náchylná k podráždění. Je hypoalergenní, vyznačuje se k pokožce přívětivým, neutrálním pH a neobsahuje chemická barviva, ani parabeny. Mýdlo tak může používat celá rodina a je vhodné i pro hypersenzitivní kůži. Díky svému unikátnímu složení pomáhá mýdlo Avene obnovovat přirozenou ochrannou bariéru kůže, snižuje její dráždivost a dodává jí hebkost a komfortní pocit. To vše, zatímco kůži velmi šetrně čistí. V základu všech produktů Avene, včetně tuhého mýdla na obličej a tělo, samozřejmě nechybí speciální termální voda, kterou je značka Avene proslulá. Termální voda Avene má vědecky prokázané terapeutické účinky a díky ní bude citlivá kůže vašeho těla a tváře po použití mýdla Avene dokonale zklidněná. Rozmazlujte svou citlivou kůži s tuhým mýdlem na obličej a tělo Avene!

Účinky:
šetrně odstraňuje nečistoty z obličeje a těla
hydratuje
zklidňuje podráždění
má příjemnou vůni a krémovou texturu
je hypoalergenní, bez barviv a parabenů
má neutrální pH

Složení:
termální voda Avene - má zklidňující účinky a působí proti podráždění

Typ pokožky:
Pro citlivou pokožku.



Závěrem nemohu jinak, než tento produkt všemi deseti doporučit. Vyhovuje mi svou jemnou parfemací, skvělými čistícími vlastnosti, praktickým použitím a dlouhou výdrží. 

Díky této báječné zkušenosti se určitě chci na další produkty značky Avène podívat. 

A jakou zkušenost máte Vy s tuhými mýdly, které máte nebo jste mívali rádi?

Moc Vám děkuji za Vaši přízeň a pozornost tomuto příspěvku. 

Přeji krásný a pohodový den. 

papa Vaše E. A. 




1 komentář:

  1. Může hezky vonět. Já na pleť používám mýdlo s černým uhlím a celkově mám tuhé mýdla ráda. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping&Gift Time

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešního článku, a moc zdravím z ostrova Murter, což je náš poslední dovolenkový den. Uteklo to jak...