středa 29. dubna 2020

#Recenze - Balea pleťová a Sisley Lip twist

AHOJ,AHOJ,


přeji krásnou poslední středu tohoto měsíce, a vítám Vás u dnešního článku. Dnes to bude hned o dvojité recenzi jednoho velmi levného a dostupného drogérkového produktu ze skin care a pak z tzv. "high level" dekorativky. Inu pojďme se na to podívat. ☺



Balea  ošetřující pleťová voda pro suchou a citlivou pleť bez přidaného alkoholu mě zajímala již snad od loňského roku, proto jsem si ji také pořídila. 



Toto balení o objemu 200 ml stojí neuvěřitelných 20,- Kč. 
Jelikož jsem z této jejich dalo by se i říci basic řady měla pleťové mléko, které bylo fakt super, tak možní i proto byl můj zájem větší. 


Pleťová voda je taková čirá tekutina, s lehkou příjemnou vůní, která je taková jemná a nevtíravá. 

K čemu já tuto vodu používám. Používám na rychlé přetření obličeje, ale hlavně na odlíčení, nebo respektive dolíčení. Neodličuji s ní celý make-up, ale pouze "doličuji", jako takovou poslední tečku a ujištění, že má pleť je čistá a nenese stopy líčidel. 

Na to je dobrá. Zkoušela jsem s ní odlíčit a to hned několikrát full make-up a také to šlo, ovšem s očním okolím si příliš neporadila. 


S make-upem si poradí, sice její spotřeba stoupne, vatových tamponků také, ale pleť odlíčí, dočistí dobře. 

Samotná voda je příjemná, jemná, pleť vůbec nedráždí, nezanechává nepříjemný lepkavý povrch a nemám ten pocit, že si musím obličej opláchnout vodou. 

Jinak mi přijde, že prakticky nic moc s mou pletí nedělá, ale ani jsem od ní toho tolik neočekávala, to jednak a také nic zásadního ani neslibuje. Takže za mě prostě velká spokojenost. ☺


Závěrem asi tolik..... 

Tato pleťová voda dělá co má, plně vyhovuje, mým potřebám,  pleť mi nedráždí a příjemně voní, možná po mandlovém extraktu, který obsahuje. 

Ano, za mě mohu určitě tento moc příjemný, jemný a dostupný produkt JEN A JEN DOPORUČIT. 


Rtěnka Sisley Lip twist v odstínu 01  je mým prvním produktem této luxusní "high" řady, co mám. Ale musela jsem docela přemýšlet, jestli mi náhodou rukami nějaký produkt náhodou neprošel, ale nevybavuji si..., škoda. 


Tato rtěnka byla součástí časopisu Elle, jako dárek (letos v únoru či v březnu). Jakmile jsem se to na IG dozvěděla, tak jsem po Elle začala pátrat a příliš práce mi to nedalo. Náš pan místní "trafikář" je skvěle zásobený. ☺
Prostě tuto skvělou akci jsem si nemohla nechat ujít. ♥


Sisley Photo Lip Twist v sobě spojuje vlastnosti balzámu a syté rtěnky. 

Odstín, který mám já je 1, což je takový nude - nahá barvička s jemným schimmerem. V nabídce je celkem 16 krásných barviček, ale na mě prostě připadla tato varianta, za kterou jsem ve výsledku moc ráda, protože výrazných rtěnek mám opravdu dostatek. ☺


 Sisley tónující balzám na rty v tužce má 2,5 g a seženete ho nyní jen přes různé e-shopy, ale je běžně dostupný v kamenných parfumériích, kde se pohybuje okolo 750,- až 850,- Kč. Ano, cena je vyšší, ale značka Sisley je prostě luxusní kosmetická záležitost. Varianta, která byla v časopise má 1 g, ale i tak mi přijde naprosto dostačující, navíc výsuvný - šroubovací systém je skvělý nápad, který navíc funguje. 



Tento balzámek je velice, ale opravdu extra příjemný na rtech. Krásně a lehce se mi s ním pracuje, rty zvýrazní, přítomný schimmer dodá rtům takový zářivý efekt. 
Rty hydratuje, poměrně dlouho na rtech vydrží, ale samozřejmě se obtiskává. 
Díky tužkovému provedení se dobře vykreslí tvar rtů se zvýrazněním kontury, což je opravdu skvělá věc. 


Musím říct, že jsem zprvu byla trochu "zklamaná" jednak z barvy a také z toho, že se jedná "pouze" o balzámek na rty, jsem prostě zvyklá na výrazné rtěnky.....
No ale hned po první nanesení, použití jsem rázem změnila názor a to o 180 stupňů. 
Balzámek krásně orámuje a vyplní mé rty, dodá jim krásnou barvičku a vydefinuje - velmi snadno tvar. 

Rty jsou plné, hydratované a takové šťavnaté. 
Prostě v tomto balzámku se cítím velice dobře, líbí se mi jeho výsledný až wau efekt, který bych opravdu nečekala. 

Rty zanechá krásné dlouhou dobu, navíc jim dodá potřebnou hydrataci a péči. 

Za mě tedy SUPER PRODUKT, který rozhodně stojí za povšimnutí. 


Tak a jsme u konce dnešního článku, který není žádným srovnáním drogérkové a luxusní kosmetiky, to ani v tomto případě nelze, jen se mi prostě tyto dva produkty sešly v jednu dobu. 

Také máte tak rádi výhodné dárky v časopisech? Já jim tedy téměř nikdy neodolám a z 95% neprohloupím ☺♥. 



Děkuji moc za Vaši přízeň a pozornost tomuto příspěvku, které si velice vážím. 

Přeji Vám pokud možno klidný a pohodový dnešní den. 

Opatrujte se ☺♥. 

papa Vaše E. A. 





4 komentáře:

  1. Ten balzámek mě dost zaujal. Značku vůbec neznám, ale asi bych za něj tolik nedala. Taky si ráda kupuju časopisy s dárky.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě v Sephoře má tato známá značka své zastoupení ☺♥. Opravdu doporučuji kouknout....

      Vymazat
  2. Já časopisy vůbec nekupuju, takže po nich nekoukám a dárky tak vždycky prošvihnu :(. Oba produkty vypadají zajímavě. Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo a přeji krásný sváteční den. Zabarvený balzámek se opravdu povedl a občas mi pomůže i IG nebo nějaká ta google reklama, které mě pronásledují. ☺♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Avon skin care

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze, kdy začnu mou momentální skin care, nebo její částí alespoň.  Když skin care od Avon...