úterý 31. března 2020

#Recenze - jemná a přitom účinná SKIN CARE



AHOJ,AHOJ,

přeji krásný poslední březnový den ☺ a vítám Vás u dnešní hned dvojité recenze. Oba jsou to zástupci poměrně dostupné, levné a běžné kosmetiky, pro každodenní využití, alespoň já to tak mám. ☺


K Avon produktům se v posledních téměř dvou letech dostanu snad jen tak, že buď to nějaký produkt dostanu dárkem a nebo si ho objednám na Notinu.cz, jakož tomu bylo i v tomto případě. 

Řadu Naturals docela znám, ale tento TĚLOVÝ PEELING s vůní willd berries a granátového jablka mě zaujal hned na první pohled, proto jsem si ho také objednala. 
Peeling, jako produkt samotný je neskutečně krémový, jemný, pokožku krásně obrousí, zbaví přebytečných šupinek, zjemní ji a zanechá ji jemnou a hebkou. Navíc ta úžasná ovocná - sladká - až jogurtová vůně je tolik příjemná, prostě je to vůně jídla a ty já mám velice ráda. Dalo by se i říci, že i proto tento produkt používám mnohem raději a také častěji, než by tomu bylo u jiného peelingu. 

Jeho jemnost mě přivedla k tomu, abych jej vyzkoušela i na obličej a vůbec se toho jednak bát nemusíte a naopak byla jsem VELICE SPOKOJENÁ. 

Jak jsem psala, jemná konzistence, příjemné menší částečky, které se rozpouští až po procesu exfoliace mě dovedly a přesvědčily o tom, abych jednak napsala tuto recenzi, ale abych tento produkt používala jak na tělo tak i na obličej. 


Avon Naturals Body Care Sensational v balení 
150 ml jsem pořídila na e-shopu Notino.cz za krásných 50,- Kč, kde najdete mnohem více produktů z této řady. 

Popis produktu ze stránek Notino.cz

Tělový peeling Avon Naturals Body Care Sensational zbaví vaši pokožku již odumřelých buněk a zajistí jí dokonalou hebkost.

Vlastnosti:
zanechává pokožku jemnou a vláčnou
dokonale zjemňuje


Cien kosmetiku z Lidlu mám poslední dobou radě a raději, bude to i tím, že prodejnu Lidlu mám hned u svého bydliště. Ale na tento produkt, čili PLEŤOVÉ ČISTÍCÍ a JEMNÉ MLÉKO mě navedla recenze. Já pleťová či odličovací mléka příliš v oblibě nemám a také je logicky nemám vůbec ozkoušené, jedno v poslední době jsem zkusila a byla jsem s ním spokojená, takže není důvod nezkoušet dál a objevovat stále nové a nové prima produkty. ☺♥


Toto mléko můžete použít jak na čištění, tak i na odlíčení pleti. Alespoň takto jsem ho zkoušela a používám já a tak mi vyhovuje a dělá dobrou službu. 

Ale k popisu samotného produktu. Mléko je v běžném plastovém balení, označené logem řady Cien v růžové řadě, která je určená pro citlivou pokožku. 

Co určitě moc chválím je praktická a plně funkční pumpička, to je opravdu velké plus a je vidět, že ve výrobě nad produkty, jako celky přemýšlí "bystří" lidé, jak já s oblibou říkám. Balení obsahuje 250 ml produktu a cenově se pohybuje něco mezi 50,- až 60,- Kč, což je naprosto skvělá cena, ostatně taková, na kterou jsem u této značky zvyklí. ☺


Pleťové mléko jsem zkoušela používat na všechny možné způsoby, dá se také říct, že fungují všechny, ale nejvíce se mi osvědčily tyto. 

Na odlíčení pleti používám vatové tamponky a to slovy 5-7 ks na celkové odlíčení make-upu vč. očního, pokud nemám voděodolnou řasenku, na to mléko nestačí. 

Mléko si "pumpnu" cca 2x na jeden tamponek, druhý na něj přiložím, aby se produkt dostatečně rozprostřel a takto nanáším na pleť a krouživými taky, ostatně, jak jste sami zvyklí se odličuji. Nevynechávám ani oblast očí. Oční make-up s tímto produktem odlíčím snadno, jemně a bez žádných vedlejších nepříjemných či dráždivých efektů. 

Tamponek občas předem navlhčím, tím je odličovací proces bych řekla rychlejší. 


Samotné mléko má jemnou konzistenci, která je na pleti velice příjemná, nijak nedráždí, neštípe a ani v oblasti očí. Nezanechává pocit mastnoty či ucpaných pórů, z čehož já mám "téměř vždy" obavu. 

Naopak mléko je příjemné, pleť zanechá krásně jemnou, hebkou, čistou, odlíčenou a ještě naprosto nádherně voní. 
Vůně mi připomíná cosi z dětství, obrovská nostalgie na návrat do letních prázdnin se konal, když jsem produkt použila poprvé. Ta vůně je naprosto úžasná, alespoň tedy pro mě. 

Celkově hodnotím tento produkt, jako NAPROSTO SKVĚLÝ. Dobře a šetrně odlíčí, pokožku vyčistí, za nechá ji jemnou, hladkou a příjemným bonusem je jeho báječná vůně. 


Jak vidíte, tak oba produkty jsou moc fajn a dělají mi skvělou službu. Jsem ráda, že na trhu je tolik skvělé kosmetiky, které mě osobně dělají "lepší" a radostnější chvíle. 

Já Vám moc děkuji za přízeň a pozornost tomuto příspěvku. 

Budu moc ráda, když se se mnou podělíte o Vaše oblíbené produkty těchto značek. 

Přeji krásný a pohodový den. 

papa Vaše A. E. 



1 komentář:

  1. Ahoj Eri,
    super recenze. Já pleťová mléka nemám moc ráda, vadí mi na odličování očí, protože nosím kontaktní čočky. Je ale fakt, že s pletí si poradí dobře. Dříve jsem je hodně používala, ale na vysoké jsem si pořídila kontaktní čočky a už používám jen odličovače. Ten peeling z Avonu jsem měla už několikrát a je to moje láska. Krásně voní, jako ovocný jogurt, má skvělou konzistenci. Na obličej jsem ho nezkoušela, až ho příště budu mít, tak to určitě taky zkusím. Jinak kdybys chtěla katalog Avonu, tak ti ho můžu do Prahy hodit, bus mi jezdí na Smíchov:-)
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XX.

  AHOJ HOLKY,   v prvé řadě přeji již hezkou sobotní noc&večer, a moc tě vítám u nákupů, které začnu barterovou výměnou.  Byl mi nabídnu...