pátek 27. března 2020

#Recenze - Yves Rocher - Evidence - Perfum body lotion


AHOJ,AHOJ,

přeji Vám krásný páteční den a vítám vás u dnešního článku, u dnešní recenze na SKVĚLÝ PRODUKT ZNAČKY YVES ROCHER, který jsem dostala začátkem roku od milé Péti. 


Tuto značku asi není třeba dlouze představovat, jistě ji všichni znáte, i já s ní mám své zkušenosti, ale již delší dobu jsem si nic nepořídila, proto jsem z dárku měla hned dvojnásobnou radost. 

Svou pokožku těla pravidelně hydratuji, po každé sprše, takže denně a někdy i několikrát za den, takže má spotřeba mazadel je poměrně slušná. 



Tento PARFÉMOVANÝ TĚLOVÝ KRÉM má běžnou velikost, kde se ukrývá 200 ml produktu a balení je až bych řekla příliš "obyčejné", na to jaký skvělý produkt se uvnitř nachází. Vůbec netuším, jak se tento produkt pohybuje nyní cenově, nebo jestli je ve stálé nabídce, omlouvám se, ale ani to zjišťovat nebudu, jelikož to byl dárek a nepřipadalo by mi to fér a ani podstatné. 

Tělový krém naprosto parádně voní, neřekla bych, že v něm cítím jako hlavní složku květiny, spíše bych se přiklonila k variantě, že obsahuje nějakou toaletní vodu, která mě osobně hodně oslovila. Vůně je to elegantní, přitažlivá, přitom nevtíravá a nenásilná. Má poměrně slušnou výdrž a nijak se netluče např. s mým parfémem či jinými kosmetickými produkty. 



Tělový krém má běžnou konzistenci, která se dobře nanáší, snadno vsakuje a zanechá pokožku hebkou, jemnou a vláčnou. Ale, to největší a nelepší ale je právě ta úžasná parfemace, kterou své tělo zahalíte po použití tohoto produktu. 

Navíc vůně na těle vydrží celkem obstojně dlouho a doslova provoní celé prostory koupelny. 

Za mě je to rozhodně NEJLÉPE PARFEMOVANÝ TĚLOVÝ KRÉM, který jsem od této značky měla, pro svou vůni bych si ho neváhala pořídit znovu, takže milé Pétě ještě jednou moc a moc děkuji, za skvělý dárek. 



Vlastně jsem ani nikdy nepřemýšlela, kolik "mazadel" na tělo měsíčně spotřebuji, nebo jaké množství mi stačí - či potřebuji na jeden měsíc, ale celé balení to dle mého nebude. 
Mazadla jsou doslova mou nezbytností. 
No a jak jste no tom Vy, po čem nejraději saháte, když chcete mít hydratovanou a hebkou pokožku?


Moc Vám děkuji za Vaši přízeň a pozornost tomuto článku. 

Přeji Vám krásný a pohodový den, užijte si pokud možno víkend a opatrujte se a noste roušky. ☺♥ 

papa Vaše E. A.



6 komentářů:

  1. V poslednej dobe mi výrobky Yves Rocher nerobia dobre...
    Radšej používam telové oleje a maslá :-)
    Pekný víkend!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc zdravím na Slovensko. Mám stejnou zkušenost s pleťovou kosmetikou, ale tento body lotion je fakt skvělý. ☺♥ Krásný víkend přeji

      Vymazat
  2. Já jsem asi nenáročná, ale v poslední době jsem měla tělové mléko od Nivey a od Dove a s oběma jsem byla spokojená. Teď mám tělové mléko od Manufaktury a to má krásnou vůni, bohužel se trochu hůř roztírá a vstřebává. Od Y.R. tu mám tělová mazadla myslí dvě - obě jsem dostala (jedno jako dárek, druhé k nákupu), ale zatím žádné nemám vyzkoušené.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě sedne krásně i Balea, nemyslím si, že je to o "náročnosti", spíš co komu sedne. Já ráda zkouším. Manufakturu jsem měla snad jen 2x a už je tomu nějaká doba. Dove je moc příjemné mazadlo, ale přijde mi v poměru a ceně - kvalitě "dražší". Prima neděli přeji. ☺

      Vymazat
  3. Není Evidence taky parfém? Je mi nějak povědomý. Přiznám se, že mazání flákám... Ovšem nedávno jsem objevila tělovou pěnu od Collistar - ne, že by nějak extra promazala, ale ta vůně! Lehce se nanášela a vůně vydržela i na oblečení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si myslím, že ano, ale od YR jsem žádnou vůni neměla, takže neznám osobně. Já jsem si na pravidelné mazání zvykla a nedokážu si prakticky představit, že bych tuto činnost vynechala. ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze Isana shower time

AHOJ HOLKY,  přeji vám krásný dnešní den.  K Isaně se nyní dostanu častěji, nežli k Balee, protože do DMka téměř napáchnu, chjo....