pátek 20. března 2020

#ShoppingTime No. 8

AHOJ,AHOJ,


přeji Vám krásný pátek a moc Vás vítám u dnešních nákupů, které budu více kosmetické.  
(články mám předem napsané dopředu, takže prosím zohledněte ☺ jejich aktuálnost..., vzhledem k současné situaci jsem skutečně v tuto dobu opravdu nenakupovala....) 
Ostatně, jak jsem minule avizovala vyrazily jsme s mami po menších nákupech a část vám tady ukáži. 


V DMku jsem si vybrala Rimmel make-up Lasting finish 25h v odstínu 100 Ivory, který mi sedí a vyhovuje, ale nějakou tu dobu jsem ho neměla a naposledy, kdy jsem si ho chtěla pořídit byl problém v Rossmannu a jejich slevové akci. K tomu jsem vzala klasicky jedny odličovací tamponky. 




Maky na vlasy používám pravidelně a dalo by se i říct, že jsem je vyměnila za běžné kondicionery. Tuto Garnier masku jsem měla s variantou papaya, která byla moc fajn, banánová verze nepřipadá u mě v žádném případě v úvahu, tak jsem si vybrala tuto Smoothing mask macadamia hair food. Maska vyšla na 140,- Kč, v balení je 390 ml produktu, který ovšem není ničím zabezpečen před případným otevřením v prodejně, což mě nemile překvapilo a zjistila jsem to však až doma. No nic, maska nevypadala, že by jí někdo otevíral, ale toto mi přijde nehygienické a nelíbí se mi to. 


Již tradiční nákupy od rodičů z Německa....šunčička, saláme, sýr, čokoládičky a extra hot kečup, který jsem si velice oblíbila. 



S dalšími produkty si odskočím znovu do DMka, kde jsem vzala jejich zubní pastu, zubní kartáčky a beef granulky pro Izi. 



Deodoranty nebo i antiperspiranty já používám denně, vlastně si ani nedokáži již den bez nich představit, ale mám tak malou spotřebu, že je kupuji velice sporadicky, ale tentokrát jsem si vzala k mé oblíbené a osvědčené Rexoně ve spreji i tu tuhou. 

Olej Balea na konečky vlasů se mi osvědčil a také mi pomalu dochází, takže bylo potřeba doplnit zásoby. 




Ibalgin a Panadol je pro mě asi nejlepší a nejúčinnější kombinace, jak zatočit s nachlazením a virozou, ale jen originální Ibalgin mi zabírá, ostatní privátní značky lékáren nikoli, já hold musím mít pořád něco extra. 


A toto už je zcela běžný nákup v Lidlu, nějaké sušenky, slané arašídy, mléčné produkty k snídani a pak majonéza, tavený sýr, na tom já poslední dobou ujíždím a také dýňová pomazánka, kterou jsem vzala ve slevě a nebyla špatná, ale vyloženě bych jí znovu nepotřebovala. 



Od kamaráda Petra jsem dostala tento Arašídový krém, který je jako taková "nutela" v tubě a mé oblíbené žloutkové věnečky z Lidlu. 

Od mého M. jsem dostala tyto kapky do očí, které já používám celoročně, nejen v pylovém období. V balení jsou dvě malé lahvičky a celkově mi vyhovují. Běžně k dostání v lékárnách. 


A dnešní nákupy zakončíme trochu zase při zemi a to potravinami z Lidlu, které jsem objevila a hned si je pořídila opakovaně. Tím je mražená brokolice, ze které jsem si dělala jednak polévku a pak je dala do těstovin - viz foto. 

Úplně náhodou jsem si vzala losovou pomazánku, která mi přijde naprosto skvělá a opravdu hodně mi chutná, že si ji poslední dobou kupuji stále dokola. Např. s touto dřevorubeckou bagetou je naprosto dokonalá, akorát jemná, přitom je cítit příjemná chuť lososa a skvěle dochucená. 


Jak je vidět, tak jaro přineslo svěží vítr i do mých jinak všedních nákupů. A za víkendové nakupování s mou milovanou mami moc a moc děkuji. ♥☺♥


Děkuji Vám moc za přízeň a pozornost tomuto příspěvku. 

Přeji Vám krásný a pohodový  PRVNÍ JARNÍ DEN a hlavně se opatrujte 😇👍. 

papa Vaše E. A. 



8 komentářů:

  1. Manžel taky tvrdí, že mu žádné léky privátních značek nefungují :). Já kupuju i privátní značky, ale já pravidelně zobu akorát trojkombinaci hořčík, zinek a vápník a B-komplex, a u toho to moc nepoznám. A když jednou za čas potřebuju paralen nebo ibalgin, tak máme doma kvůli manželovi ty originály...
    A dřevorubeckou bagetu mám taky v oblibě

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, tak to jsem ráda, že nejsem sama s těmi léky. ☺♥ Přeji krásný víkend.

      Vymazat
  2. Taky mám ráda ty masky od Garnier. Měla jsem už všechny kromě banánové, ta mě taky moc neláká.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Martin, jsi snad třetí, co mi v poslední době říká o maskách na vlasy Garnier. Já ji měla prvně cca před rokem a byla skvělá, jen by opravdu mohla být lépe zabezpečená, aby se do ni nikdo a nic nedostalo. ☺ Krásnou neděli na Slovensko přeji. ♥

      Vymazat
  3. Ahoj,
    já jsem si celkem nedávno kupovala nový makeup od Bourjois a jsem s ním moc spokojená. Plánuji recenzi, vyjde asi v dubnu:-) Jinak jsem kosmetiku kupovala na jednom pro mě novém eshopu a příští týden vyjde nákupní článek:-) Masku na vlasy od Garnier jsem měla jen tu banánovou a nevyhovovala mi. Doma mám ještě s aloe a asi na ni nyní dojde, protože mi doma došly balzámy na vlasy. Doma mám nyní taky ibalgin od interní značky Dr. Max a nepřijde mi tak dobrý:-) V Lidlu jsem byla minulý týden na větším nákupu a doufám, že tam zase nějakou dobu nebudu muset. Mám ráda Billu.
    Hanka z blogu ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, tak na make-upy od Bourjois a hlavně korektory jsem četla a slyšela spousty chvály, už se těším na tvou recenzi. Billu mám nyní zase po ruce, dokonce dvě a občas tam zajdu, i když nyní ... víme, jak to je.

      Vymazat
  4. Ty kapičky do očí jsou světlík lékařský? Ten beru taky, odkoukala jsem to na YT od Aji :-) Mňamky z Německa vypadají a jistě i chutnají výborně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty kapky jsou poměrně dost oblíbené, co jsem zjistila, ano přesně tak, obsahují pomocnou látku světlíku lékařského ... a já jsem s nimi max. spokojená....☺♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XX.

  AHOJ HOLKY,   v prvé řadě přeji již hezkou sobotní noc&večer, a moc tě vítám u nákupů, které začnu barterovou výměnou.  Byl mi nabídnu...