pondělí 20. dubna 2020

Spotřebováno za měsíc BŘEZEN - MARCH 2020


AHOJ,AHOJ,

přeji Vám krásné pondělí a vítám Vás u dnešního článku se spotřebovanými produkty za uplynulý měsíc březen 2020, který byl jarní a "narozeninový". Jak tak na to koukám není toho tady ani málo, ani hodně, ale asi se do recenzí a zhodnocení produktů rovnou pustím. ☺♥


  • Vlasové duo Balea s vůní exotického manga bylo SKVĚLÉ, mě vyhovovala hlavně ta příjemná, sladká a docela i výrazná vůně, na kterou jsem dostala kompliment. ZA MĚ ANO. 



  • Sprcháč Balea z limitované zimní edice vanilka s ostružinou byla taky MOC FAJN, příjemná vůně, krásný a hravý obal, já prostě ty jejich limitky zbožňuji. 
  • Fenjal - tělové mléko s květinovou vůní, které jsem dostala k Vánocům od své milé švagrové MĚ VELICE MILE PŘEKVAPILO a byla jsem s ním hodně spokojená. Dobře hydratovalo, jemná konzistence byla příjemná a celkově mě tato značka zaujala. ZA MĚ ANO. 
  • Isana - sprchový gel také z limitky Rossmannu, byl moc PŘÍJEMNÝ, krásná letní vůně mého oblíbeného ovoce ananasu se krásně snoubila a dodávala mi příjemný pocit, při tak běžné záležitosti, jako je sprchování. URČITĚ FAJN PRODUKT. 



  • Balea - pěna na holení s vůní papáji byla skvělá, opět se jednalo o letní loňskou limitku. krásně sladce voněla, pěna byla hustá a dobře pro mé potřeby posloužila, navíc ten krásný obal mě moc bavil. URČITĚ PĚNU MOHU DOPORUČIT. 
  • Isana - deodorant z německého Rossmannu s vůní růže, kterou já obecně příliš nemusím, ale zde mě nevadila, ba dokonce mě oslovila. MOC PRIMA ZÁLEŽITOST, kterou bych si ráda i pořídila znovu a ten obal byl také cool. ☺


Pomalu se přesouváme na takovou tu méně "zajímavou a sexy" kosmetiku, která je ale běžnou součástí myslím si, každého z nás. ♥
  • Ebelin odlakovač na nehty používám pouze na odlakovávání v případě potřeby, když nejdu na pedikúru, takže má spotřeba je skutečně malá. Tento odlakovač mi vyhovuje a doporučovala ho snad Ája, které věřím. 
  • Donto-dent ústní vody kupuji, snažím se je střídat, nekupovat ty s chutí alkoholu, ale vlastně mohu říct, že mi přijdou fajn a sovu službu udělají pro mé myslím že nenáročné potřeby DOBROU. Navíc poměr cena kvalita je rozhodující. 



  • MAC - makeup Studio Fix jsem měla poměrně dlouho, vyhovovala mi jeho konzistence, textura, příjemný finiš, ale odstínově byl na mě až příliš světlý, takže jsem ho ke konci míchala s tmavším, ale jinak byl moc fajn a rozhodně si plánuji zajít do kamenného obchodu MAC a nějaký si znovu pořídit. ☺
  • Catrice - korektor Liquid Caouflage byl taky FAJN, ale asi víc o něm říci nemohu. Vydržel mi neskutečně dlouho a zas tak často jsem ho nepoužívala, ale rozhodně je to SKVĚLÝ PRODUKT, který se dá běžně sehnat v drotégii. 



  • Vatové tamponky Ebelin jsou fajn, kupuji stále dokola a prostě mi VYHOVUJÍ. 
  • Balea - Suger scrub maska s vůní a zrníčky kiwi byla SKVĚLÁ, krásně svěže voněla, pleť mi příjemně zjemnila a byla jsem s ní opravu SPOKOJENÁ, že si ji rozhodně plánuji pořídit znovu. 
  • Dva balzámky na rty od Yves Rocher z nějaké vánoční limitky a Isana intenzivní péče byly PRIMA. Oba byly fajn, dokonce bych řekla, že byly srovnatelné a kdybych měla volit, tak jdu rozhodně do toho cenově dostupného, protože v poslední době jsem od YR poměrně opustila díky ne příliš pozitivní zkušenosti. 


Tak toto je hodně bizár kombinace dvou produktů, které mě činní šťastnější a zvedají mi náladu, jak tuto fotku označil M. ☺♥

  • Tento lék, který mi poměrně nově naordinovala má psychiatrička mě vyhovuje a pomáhá mi zvládat mé úzkostné a depresivní stavy a náhlé propady. 
  • Mega lentilky = má závislost, láska a doslova dopping. 



  • Vosk YC s vůní Frosty Gingerbread byl SKVĚLÝ, intenzivní vůně provonila krásně celý prostor obývacího pokoje a obecně mi to potvrdilo, že já mám asi nejraději silnější a výraznější vůně. 


  • Ne, netrpím OCD, ale trochu to tak vypadá a ani to není spojeno s Koronavirusem...., prostě jsem jen doplnila celkem tři dávkovače na mýdla a tím jsem spotřebovala tyto mýdla. Balea s vůní medu a mléka mě osobně příliš neoslovuje, ale koupil ho můj muž, tak jsem ho prostě využila, ale Cien mýdlo s vůní kokosu a passion fruit je jiná "liga". Cien mýdla na ruce mi obecně hodně vyhovují, prostě mi voní a to je asi nejvíc, co od takovéhoto běžného produktu vyžaduji. ☺


  • Purina One granulky, které Izi kupuji jsou fajn, ale postupně se snažím přejít na nějakou kvalitnější stravu, příliš se to nedaří, protože Izi je dosti svá a vybíravá. 



Březnoví spotřebovanci a mé zkušenosti s nimi jsou sepsány, vše bylo řečeno a na všem si trvám. ☺♥

Ve směs to byly samé dobré zkušenost, za což jsem ráda, protože obklopovat se a to ještě dobrovolně negativními produkty bych asi příliš nechtěla. 



Chci Vám poděkovat za Vaši přízeň a pozornost tomuto příspěvku. 

Budu moc ráda, když se se mnou podělíte o Vaše tipy, na Vámi ověřené produkty. 

Přeji Vám krásný a pohodový den. Opatrujte se. ☺♥

papa Vaše E. A. 



2 komentáře:

  1. Ty jo takových spotřebovaných produktů....Baleu miluji hlavně pro její vůni, bohužel jsem musela přestat používat přípravky na vlasy, nedělaly mi vůbec dobře na pokožku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já mívám někdy i víc produktů, jsem poměrně "zdatná" ve spotřebovávání . Tak to mě mrzí, že máš nedobrou reakci na pokožku, snad se to zlepší a najdeš vyhovující produkty. ☺♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

MOC DĚKUJI VŠEM, KTEŘÍ JSTE SE ZAPOJILY DO SOUTĚŽE, TADY NA BLOGU, ALE I IG. PRÁVĚ JSEM VYLOSOVALA ŠŤASNOU VÝHERKYNI, KTEROU JE SIRALEX . MO...