pondělí 25. května 2020

Lancôme - 💄 L'Absolu Rouge

                                                                                                             

AHOJ,AHOJ,

přeji krásný pondělní den a vítám Vás u dnešního článku, u dnešní recenze. Jednoho ne příliš krásného dubnového dne jsem si šla udělat radost a pořídila jsem si rtěnku  L'Absolu Rouge od značky Lancôme , kterou jsem si vyhlídla ve výloze u nás v jedné drogérii. Jak asi víte, tak já výrazné rtěnky miluji a téměř jiné nenosím a vzhledem k tomu, že jsem si vážně potřebovala udělat radost, tato rtěnka byla jasnou volbou. ☺♥
 


Legendární rtěnka L'Absolu Rouge od značky Lancôme nese svou filosofii již od roku 1990 a neustále překvapuje svou jedinečností.

Tato rtěnka se dá běžně dostat např. na různých e-shopech nebo i v parfumériích v cenové hladině 850,- až 950,- Kč.

Já ji ovšem sehnala za krásných 200,- Kč a vzhledem k tomu, že již jednu rtěnku z této řady mám, věděla jsem, že se jedná o sázku na jistotu. U nás v drogérii, kde prodávají kosmetiku Lancome, nebo Vichy apod. značky za neuvěřitelné ceny, nakupuji ráda, dlouhou dobu a produkty mám prověřená a plně mi vyhovují a splňují atributy dané značky (čili jedná se o originály). 


Balení je krásně černé, lesklé s motivem květin a na mě působí elegantně. 

Tato rtěnka je hydratační a vyznačuje se spíš nižší pigmentací, takže jak tmavě a sytě barva vypadá, ve skutečnosti tomu tak není, což může být výhoda i nevýhoda. 

Řekla bych, že vlastně může sednout každému pro běžné denní nošení a pro případ potřeby se dá nanést štětečkem, čímž docílíte vyššího krytí a pigmentace, což já upřednostňuji. ☺


Rtěnku jsem si vybrala v odstínu 103 což je tmavá, vínově -hnědá barvička s kapkou schimmeru, což jsem nevěděla, ale vůbec mi to nevadí. 


Rtěnka se dobře nosí, na rtech je příjemná, krásně hydratuje a splyne s konturou rtů. Výdrž je běžná a jak jsem již zmiňovala pigmentace je spíš nižší, ale dá se docílit i vyššího krytí. 

A co je naprosto fantastické, tedy kromě ceny, za kterou jsem ji pořídila je ta vůně. Typická parfemace rtěnek z 90. let, kdo pamatuje .. ví. Je to láska, nostalgie a až taková klasika. 



Musím přiznat, že rtěnka si mě natolik získala, že uvažuji i nad dalším odstínem. 

Je občas potřeba, sama sebe odměnit, třeba jen tak. ☺♥


A jaké rtěnky máte v oblibě Vy, nebo jaké kousky považujete pro sebe za ikonické?


Moc Vám děkuji za Vaši přízeň a pozornost tomuto příspěvku. 

Přeji krásný a pohodový dnešní den. Opatrujte se. ☺♥

papa Vaše E. A. 





6 komentářů:

  1. Eri, moc pěkná barva, taky se mi takovéto odstíny líbí. Akorát teď si člověk pod rouškou ty rtěnky moc neužil...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, to tedy ano, rtěnky tak trochu "skováváme"..., njn, ale i tak je to radost. ☺

      Vymazat
  2. Krásný odstín. Hlavně ten shimmer se mi líbí. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Úžasná barva a ta super cena!!! Gratuluji k perfektnímu úlovku!

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Hebe produkty ll.

AHOJ HOLKY,  v prvé řadě vám přeji krásné pondělí 🌞. Když píši tuto recenzi je velikonoční neděle a já poslouchám záznam se slavnostní Mše ...