sobota 23. května 2020

Spotřebované produkty za měsíc duben .. 💄☀



AHOJ,AHOJ,

přeji krásný víkend a vítám Vás u dnešního článku se spotřebovanými produkty, za minulý měsíc. Když jsem si brala taštičku, kam dávám tyto "odpadky", tak mi přišla nějaká příliš plná a div se do ní všechny produkty vešly, ale pak jsem zjistila, že to bylo příliš malou taškou. ☺♥


Začneme produkty na vlasy, mám tady hned tři. 
  • Cien - šampon s podporou růstu vlasů jsem si pořídila spíš tak na zkoušku, ale byl moc fajn. Dobře myl, hodně pěnil, nedráždil a práci, kterou já jsem od něj potřebovala zvládl dobře. ANO - ZA MĚ PRIMA PRODUKT. 
  • Balea - vlasový arganový olej na vyživení konečků jsem měla snad již potřetí v řadě. Vydržel mi neskutečně dlouho, to jsem ho používala pravidelně po každém mytí vlasů. Nebyl příliš mastný, roztřepeným a oslabeným konečkům pomohl a krásně voněl. ANO - ROZHODNĚ DOPORUČUJI. 
  • Batiste - suchý šampon na blond vlasy byl SKVĚLÝ, proces mytí mi prodloužil až o dva dny a měl skutečně volume efekt. PRODUKT KTERÝ ROZHODNĚ JEN A JEN DOPORUČUJI. 


  • Fenjal sprchový gel s vůní květin byl prima, nijak extra mě nezaujal, to přiznávám, asi bych si ho sama nepořídila, ale za dárek mé milé švagrové děkuji. ANO PROČ NE. 
  • Balea - ta má obecně skvělé sprchové gely, hlavně pro ty své úžasné a hrané limitky a vůně. Tato byla s vůní fíků a růže, ale já bohužel cítila příliš mnoho růže, což pro mne není ta nej vůně. MÉMU NOSU NEVYHOVOVALA TOLIK, JAKO JINÉ LIMITKY. 


  • Garnier - mycí a čistící gel byl PRIMA, jen já jsem si nemohla zvyknout na jeho poměrně typickou vůni, se kterou jsem trochu zápasila a proto jsem ho používala poměrně dlouho, ale jinak dělal svou práci dobře. PRODUKT je NAPROSTO V POŘÁDKU, JEN PARFEMACE MNĚ OSOBNĚ NEVYHOVOVALA. 
  • Avon - hydratační maska s avokádovým olejem byla PRIMA, hydratovala, zjemnila obličej. Přihlédnu-li k ceně, MOHU TENTO PRODUKT DOPORUČIT. 
  • Uriage - micelární voda byla NAPROSTO PARÁDNÍ. Jemná, bez parfemace, nedráždila dokonce ani oční okolí, prostě skvělý zástupce této termální kosmetiky. 


  • Balea - měsíčková vazelína, je pro mě MOC PRIMA PRODUKT. Hydratační, dostupná a velice příjemná byla. 
  • Alverde - tělový peeling s kávou, tak tento produkt OPRAVDU MOHU VŘELE DOPORUČIT. Peelingy mám ráda, kupuji pravidelně a často je také střídám. Tento produkt nejen, že naprosto autenticky a krásně voněl po kávě, ale také dobře odstranil šupinky kůže a olejová složka zanechala pokožku jemnou a hydratovanou. DOPORUČUJI. 
  • Yves Rocher - tělové mléko s moc příjemnou parfemací, který jsem dostala od kamarádky Péti. Dobře hydratoval a mě VYHOVOVAL


  • Avon - fixační sprej z řady Mark byl moc prima, dobře zafixoval make-up a dal se používat i jako primer. ANO, DOPORUČUJI. 
  • Rexona - antiperspirant, který je takovou mou stálicí a PLNĚ MI VYHOVUJE a kupuji opakovaně


  • Loccitane - krém na ruce s Karite je vysoce hydratační, ideální pro zimní období a je to jeden z mých asi nejoblíbenějších. Obecně je to pro mne TOP KRÉM NA RUCE
  • Balea - balzám na rty z řady Sun nebyl špatný, ale už ho mám příliš dlouho, tak dávám pryč, protože by svou funkci již neplnil. 


  • Balea - peelingová maska s vůní kiwi BYLA SKVĚLÁ, krásně svěže voněla, osvěžila, přitom dobře obrousila pokožku a MĚ MOC VYHOVOVALA
  • Isana - maska Hydro booster byla PARÁDNÍ, druhá mě osobně nepřesvědčila o tom, že bych ji potřebovala znovu, ale to je tím, že mě slupovací typ masek prostě nevyhovuje. Jinak i ta byla dobrá a svou abrazivní funkci plnila dobře. Takže OBĚ MOHU DOPORUČIT. 


  • Vitamin C v sypké podobě mi doporučil a také koupil M. Dávám si ho do vody a musím přiznat, že je to skvělá prevence proti nachlazení a viróze. Tento jsem koupila v Benu lékárně, balení obsahuje 100 g a vyšlo mě na cca 130,- Kč, ale nyní mám jiné, mnohem výhodnější balení z 4Fitness e-shopu. KAŽDOPÁDNĚ JÁ VITAMIN C JAKO PREVENCI MOHU VŘELE DOPORUČIT. 
  • Elontril = antidepresiva, má ranní rutina a nezbytnost. Tento druh mi vyhovuje a cítím jeho efekt. 
  • Kapky do očí - zvláště v období alergie mám vyšší spotřebu. Nemám nějaké vyloženě oblíbené či preferované, ale tyto jsou (Ocu Flash se Světlíkem lékařským), asi běžně nejdostupnější a mým potřebám plně vyhovují. 


  • Wilkinson - to jsou má nejoblíbenější a také nejdéle používanější holítka. Vyzkoušela jsem velkou spoustu břitů, ale tyto se mě osobně osvědčily nejvíce. Mě vydrží opravdu dlouho, jsou velmi cenově dostupné, nedráždí mi pokožku (naštěstí já na to netrpím a také ani nikdy netrpěla), jsou lehké, skladné a vlastně PO VŠECH STRÁNKÁCH MI VYHOVUJÍ. 
  • Vatové odličovací tampónky s motivem "pandy" jsem tuším pořizovala v Penny, ale už jsi nejsem jistá, přišly mi fajn, nebyly prostě špatné. 
  • Cien - vlhčené odličovací ubrousky jsou jednak velice dostupné, skvěle dělají svou práci, odlíčí, vyčistí pleť. Jsou přiměřeně vlhčené a i textura mi vyhovuje. ANO, DOPORUČUJI. 


  • YC vosk Winter Wonder se přiznám, že si nyní ani nevybavuji, jak přesně voněl, ale spíš tak nějak neutrálně a ne příliš výrazně, jinak bych si to rozhodně pamatovala. Ale rozhodně vosky YC u mě vedou a jelikož tento byl předposlední, co jsem doma měla, tak bude třeba doplnit zásoby. ☺♥


Na začátku jsem se chválila, že nemám velkou spotřebuje, že to je optický klam díky malé tašce, ale zas tak málo toho také není. Njn, ale když já tu kosmetiku mám tolik ráda a dělá mi radost a službu zároveň. ☺♥

Já Vám moc děkuji za Vaše případné komentáře a za přízeň, které si vážím. 

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E. A. 

16 komentářů:

  1. Balea olejček aj ja stále kupujem dokola. Je super.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A nyní mám nově od Cien a jsem zvědavá na takové "porovnání".....☺.

      Vymazat
  2. Tvá spotřeba je docela slušná, já toho budu mít určitě méně. Z kousků, které jsi tu představila, nemám vyzkoušený žádný. Zaujala mne micelární voda.
    Hezký víkend

    OdpovědětVymazat
  3. Zase plno parádních přípravků :)

    OdpovědětVymazat
  4. Líbí se mi, že máš mix levných i dražších kousků. Batiste patři i k mým top suchým samponum.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuji, ano ráda střídám a zkouším nové produkty. Batiste - original zrovna používám. ☺

      Vymazat
  5. Balea sprcháč som mala aj ja, ale dosť som mala po ňom suchú kožu. Olejček na vlasy od Balei používam tiež, ale naposledy som sa ponáhľala a omylom kúpila jeho nočnú verziu :-)))
    Inak fajn recenzia.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuji moc, mám i olejíček Cien, tak na ten jsem hodně zvědavá. Se suchou pokožkou je to "boj", mazat a hydratovat, nic jiného mi na to asi nezabírá. ☺

      Vymazat
  6. Batiste je topkou mezi suchými šampony o tom žádná :) Mrknout se musím ale po tom scrubu od Alverde, miluju kávový a Alverde, takže pro mě dokonalá kombinace :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ☺♥ Ahoj, peelingy já mám ráda, snažím se zkoušet nové a nové, tento byl opravdu povedený a vůně mi sedla na jedničku.

      Vymazat
  7. Odpovědi
    1. Občas si říkám, jak jsem bez suchého šamponu mohla dřív existovat...☺.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Avon skin care

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze, kdy začnu mou momentální skin care, nebo její částí alespoň.  Když skin care od Avon...