pondělí 11. května 2020

#Recenze - Garnier hair mask macadamia



AHOJ,AHOJ,

krásný pondělní den přeji a vítám Vás u dnešní recenze na SUPER VLASOVOU MASKU značky Garnier, kterou jsem si pořídila na začátku roku. Tyto masky jsou oblíbené, jsou také veganské, cenově dostupné a dělají to, co slibují. I já jsem již jednu tuto masu měla a jelikož ráda produkty střídám bylo jasné, že si další pořídím. Vybrala jsem si s přídavkem makadamiovým olejem.


Maska je běžně k dostání v celé šíři našich drogériích, kde i já jsem ji pořídila. Balení je obří, které obsahuje 390 ml produktu a cenově ji seženete něco okolo 100,- Kč. 
Doslova se této masce přezdívá Hair food, s čímž bych i souhlasila. 
Asi jediné, co bych tomuto produktu vytkla je samotné balení. Maska není zabalena, nebo zabezpečena žádným alobalovým krytem, takže nikdy nevíte, kdo či co do ní v drogérii "strkalo nos". Já jsem si řádně svou pixlu prohlédla a usoudila jsem, že bude v pořádku, protože nejevila žádné stopy vnějších vlivů. ☺


Masku lze použít na 3 různé způsoby a to, jako 1. klasický balzám, což dělám a je to moc super. Poté jako 2. masku, kdy necháte produkt působit cca 3-5 a poté spláchnete a tento způsob se mi osvědčil nejvíce, proto praktikuji téměř při každém mytí vlasů. Poslední způsob použití je možnost 3. tzv. bezoplachové péče s tím, že nanesete produkt do délky vlasů, počkáte až se vsákne - vstřebá a buď to vlasy vysušíte, což bych doporučovala a nebo necháte volně uschnout. Všechny tři varianty jsem vyzkoušela a vyhovovaly mi, ale jak jsem již zmiňovala, HAIR FOOD MASK mi vyhovuje nejvíce. 


Čím je ještě tento produkt poměrně známý je jeho přírodní složení, které by mělo být z 98% přírodního původu. Pro mě asi zas tak původ složení není tak podstatný, ale také tím nechci říct, že je mi to jedno. Mě jde o výsledný efekt, o požitek z produktu a i třeba o vůní. Prostě aby se mi s produktem dobře pracovalo a bylo mi u toho "příjemně", protože jde o zkrášlovací proces. ☺


Maska opravdu moc příjemně voní po makadamiových ořeších, pro mě s teplými - letními podtóny. 

Maska má krémovou konzistenci, která se dobře nanáší, celkově se mi s ní dobře pracuje a samotný - výsledný efekt mi plně vyhovuje. 
Konečky pěkně vyživí, délky vlasů nezatíží a to ani při bezoplachové variantě. Vlasy mám po pravidelném používání této masky hezky jemné, hladké a lesklé, takže mohu jen potvrdit tvrzení z etikety, že maska si poradí s tzv. nezkrotnými vlasy. Za mě tedy určitě. 


Celkově nemohu hodnotit jinak než KLADNĚ, MASKA MI PLNĚ VYHOVUJE PO VŠECH STRÁNKÁCH. 
Dělá co má, krásně voní, seženete ji prakticky všude a mé vlasy zanechá v lepší kondici. 👍😉

Variantu s banánem určitě zkoušet nebudu, jelikož já již od dětství banány opravu nemůžu a vyhýbám se všemu, kde je cokoli z banánu obsaženo. 


A jak pečujete o své vlasy Vy? Budu moc ráda za Váš osvědčený tip. 

Děkuji moc za Vaši přízeň a pozornost tomuto příspěvku. 

Přeji Vám krásný a pohodový den. Opatrujte se. ☺♥

papa Vaše E. A. 

7 komentářů:

  1. Taky tuhle masku mám a je super. S tím balením máš pravdu, ale pečlivější balení bych brala u více produktů. Taky se mi nelíbí, když jsou v drogerii jen tak položené a kdokoliv si je může otevřít. Za to nejraději nakupuji online.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martin, Ty máš krásné vlasy snad po všem ☺♥, ale nedostatečně "zabezpečená" balení kosmetiky jsem opravdu nepochopila.

      Vymazat
  2. Fantastic post! Kisses ...Dilek .

    OdpovědětVymazat
  3. Ja som skúšala túto masku ale v banánovom prevedení a bola taktiež veľmi dobrá
    xxx Alexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, věřím, že i banánová varianta je prima, ale já mám od dětství doslova averzi k banánům a cokoli s jejich vůní spojeným, takže v kosmetice mám smůlu, škoda. ☺♥

      Vymazat
  4. Já jsem tuto masku-balzám měla v banánové variantě (jak vzorečky, tak velké balení)a nezaujala mne. Spotřebovala jsem vzorečky a velké balení nakonec "poslala" dál.

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze Isana shower time

AHOJ HOLKY,  přeji vám krásný dnešní den.  K Isaně se nyní dostanu častěji, nežli k Balee, protože do DMka téměř napáchnu, chjo....