pátek 29. května 2020

#Recenze - Manufaktura - pečující krém na ruce



AHOJ,AHOJ,

přeji krásný poslední pátek měsíce května ☺ a vítám Vás u dnešního článku, u dnešní recenze na Pěsticí krém na ruce s vřídelní solí, růžovými výtažky a cennými oleji. Tento krém jsem dostala v narozeninovém balíčku, plného této úžasné české kosmetiky Manufaktura od své kamarádky Kriss. ♥♥♥

Oficiální popis říká, že se jedná o pěsticí krém na ruce s vřídelní solí, růžovými výtažky a cennými oleji. 
100 ml - 169,- Kč

složení:
vřídelní sůl, růžová voda, olej z divokých růží, glycerin, oleje z mandlí a makadamových oříšků, bambucké máslo  



Krémů na ruce mám velkou spotřebu, jelikož si neustále myji ruce a mám tím pádem potřebu si je častěji hydratovat a pečovat tak o ně. Krémy na ruce mám běžně na svém pracovním stole doma, v práci, v kabelce a ještě u postele, plus mívám nějaké v zásobě. 

Jak bych tento krém zhodnotila, je FAJN, po všech svých stránkách. 

Má jemnou krémovou konzistenci, která se opravdu rychle a dobře vstřebá do pokožky. Samotná hydratace je poměrně vysoká na to, jak jemnou konzistenci krém má. 



Dokonce bych se nebála a že jsem to také zkoušela použít krém na hydrataci celého těla, takže je to ideální pomocník a produkt, který bych si s s sebou sbalila na cesty. 

Jak jsem říkala, konzistence, funkčnost, cenová dostupnost, krásné balení, skvělé složení jsou NAPROSTO PARÁDNÍ  jasem s těmito vlastnostmi spokojená, jen, ale....já se prostě nedokážu sžít s tou velmi výraznou a až moc reálnou vůní růží. Já vůni růží jako takovou příliš nevyhledávám a vzhledem k tomu, že tato parfemace je až moc reálná a podobná té pravé vůni, která připomíná procházku růžovým sadem, nedokážu se s parfemaci "sžít". 
Proto produkt používat k hydrataci celého těla, kde mi vůně nepřijde tak výrazná a nedráždí můj no. 
Jak říkám, je to pouze můj subjektivní postoj a pocit, ale pokud patříte mezi milovníky či vyznavače vůně růže, budete nadšeni. 👍🌹


V neposlední řadě musím vyzdvihnout koncept této české značky, který se mi velice líbí a již v roce 2000 jsme si kupovala jejich tuhá mýdla. 

Obal samotného krému je také ukázkový a reprezentativní. 

A mám velikou radost, že jsem pro produkt našla stejně plnohodnotné uplatnění i přes to, že mému nosu nevoní jeho parfemace. 

Takže závěrem asi tolik, ANO, SKVĚLÝ PRODUKT, který rozhodně stojí za vyzkoušení. 


Mě by na "oplátku" zajímalo, jaká parfemace není Vaší oblíbenou?

Moc děkuji za Vaší přízeň a pozornost tomuto příspěvku. 

Přeji Vám krásný a pohodový den. 

papa Vaše E. A. 

14 komentářů:

  1. Já krémy na ruce od Manufaktury miluji

    OdpovědětVymazat
  2. AKurát jeden kremik od Manufaktury doma mam a zatial vyzerá byt skvelý.
    Čo sa týka tej parfumacie - ja som práve z týhc, čo velmi nemusia produkty s vonou ruži a potom nemám rada priliš sladké vone, karamel, čokoláda, alebo niečo podobne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, naprosto rozumím, proto jsou dobré krémy Bioderma apod. z lékárny, které jsou téměř bez parfemace....☺, což ale moc dobře znáš.
      Prima den na Slovensko. ♥

      Vymazat
  3. Tak krém od Manufaktory som mala kedysi dávno... Mne vadia skôr tie lekárske vône, ale zas tieto produkty z lekárne bývajú často účinnejšie ako tie z drogérie :-)
    Pekný víkend

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, tak tento opravdu "lékárenskou" vůni nemá, je to skutečná vůně růží....☺. Jinak souhlasím, kosmetika z lékárny mi také moc vyhovuje.

      Vymazat
  4. Celkově se mi kosmetika od Manufaktury líbí. Jak svými obaly, tak i účinky. Taky nemám ráda vůni růží a ještě levanduli. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Eri,
    já mám krémy od Manufaktury moc ráda. Měla jsem jich už několik a na Dny Marianne, kdy většinou tuto značku kupuji, si vždy nějaký pořídím. Parfemace růže je moje oblíbená, celkově mi květiny sedí. Nemám moc ráda kokos, skořici a rozhodně nesnáším kávu a mátu, to není pro mě.
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, tuto značku mám ráda a líbí se mi široký výběr vůní, např. levandule je má milovaná ☺.

      Vymazat
  6. Manufakturu mám moc ráda, ale růžovou vůni ne-e. Ale ostatní varianty bych vyzkoušela.

    OdpovědětVymazat
  7. Manufaktura je velice příjemná značka.

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

AHOJ HOLKY, krásnou neděli přeji. Doufám, že máte hezký, víkend, počasí se umoudřilo a opět tady máme krásné (první dva slunné d...