neděle 31. května 2020

#Recenze - Dermacol HYALURON micelární voda



AHOJ,AHOJ,

přeji krásnou neděli a vítám Vás u dnešní recenze na SUPER MICELÁRNÍ VODU značky DERMACOL s HYALURONEM. Tuto micelárku jsem "znala", respektive věděla jsem o ní, kdy přišla na trh apod, ale nikdy jsem ji nezkoušela a sama si ji nepořídila. Dostala jsem ji dárkem od M. ☺
Značku Dermacol mám ráda, asi nejvíce mi vyhovují jejich sprchové gely z řady Aromaritual, ale příliš mnoho další skin care jsem nezkoušela a bohužel dekrativka mi nesedí vůbec, snad až na nějakou tu rtěnku - sem tam a jednu řasenku. Takže když jsem tento produkt dostala, říkala jsem si že to bude super příležitost zjistit, jak mi Dermacol bude vyhovovat nyní. ☺


Balení je pěkné, čisté a řekla bych, že i zaujme. 
V plastové lahvičce se nachází 400 ml produktu a cenově se pohybuje okolo 150,- Kč. 


Micelárka slibuje, že bude čistit, odličovat i voděodolný make-up. Kyselina hyaluronová vypne a zpevní Vaši pleť. 

Ano, skutečně tato micelárka skvěle odličuje, jak samotný make-up, tak i voděodolné líčení očí. S dlouhotrvající rtěnkou si také dobře a rychle poradí. 

K pokožce je šetrná, jemná a vůbec nijak nedráždí ani nevysušuje. 


Musím přiznat, že jsem nečekala, jak spokojená s tímto produktem budu. Plně mi vyhovuje její jemná parfemace, jemná a čistá tekutina krásně odlíčí, vyčistí a nezanechá pocit vysušené, stažené či ulepené pleti. 
Ideální přípravek na cesty, skvělý, jako multifunkční čistidlo - odličovadlo, které je šetrné a jemné, jen mi přijde, že trochu rychleji mizí. 

Tuto micelárku bych přirovnala kvalitou a funkčností k mé oblíbené růžové Biodermě, Uriage nebo Sephoře, které jsou ovšem v jiné cenové relaci. 

Závěrem asi tolik, nebudu šetřit chválou a PLNĚ TUTO MICELÁRKU DOPORUČUJI. ☺

A jsem moc ráda, že jsem přišla na nový produkt, který mi od Dermacolu vyhovuje. 


Pokud máte nějaký svůj oblíbený produkt od této značky, budu moc ráda za Vás tip ☺. 

Děkuji moc za Vaši přízeň a pozornost tomuto příspěvku. 




Přeji Vám krásný a pohodový den. Opatrujte se. ☺♥

papa Vaše E. A. 

8 komentářů:

  1. Já jsem měla od Dermacolu krém na ruce a na nohy a byla jsem velmi spokojená. Jejich dekorativní kosmetiku moc vyzkoušenou nemám. Micelárka vypadá dobře.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá dobře, budu muset vyzkoušet. Teď mám Garnier a vůbec mi nevyhovuje...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mne růžová Garnier vůbec nesedí, lepší je ta olejová 2 složková varianta, ale ani ta není "nic extra". Dermacol mě ovšem velmi mile překvapil. ☺☺

      Vymazat
  3. Ahoj Eri, docela jsem mě navnadila, já jsem jejich micelárky taky ještě nezkoušela. Mám od Dermacolu jedny stíny, mívala jsem řasenky a asi jsem zkusila nějaké plátýnkové masky, které mi přišly na nic. Jejich sprchové gely znám, hezky voní, ale vadí mi to balení.
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, micelárka je opravdu moc fajn, sice mi rychle ubývala, ale skvěle odličovala .

      Vymazat
  4. Eriko, zajímavý tip, tuhle micelárku jsem ještě nezaznamenala.

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...