pondělí 29. června 2020

#Recenze - kolagenové sérum


AHOJ,AHOJ,

přeji krásné pondělí (poslední v tomto měsíci) ☺ a vítám Vás u dnešní recenze. Od milé kolegyně Verči jsem dostala toto kolagenové sérum, které jsme hned s druhou kolegyní začaly testovat a já sama za sebe musím říct, že JE SKVĚLÉ  moc mi vyhovuje. 


Značku, kde se dá sérum sehnat Blue Nature se přiznám vůbec neznám, něco jsem zjistila na jejich stránkách a odkaz jsem Vám dala dolů na e-shop. 

Samotné sérum má 15ml a je v pěkné skleněné lahvičce s plně funkční pipetkou, kterou se dobře produkt aplikuje třeba na hřbet ruky, či přímo na obličej. 


Sérum obsahuje hodně keratinu a skutečně krásně vyplní, vypne a i projasní mou sušší a stárnoucí pleť se sklony k hlubším vráskám. 
Konzistence je gelová, barva čirá a vůně téměř žádná. 
Na první pohled a i vyzkoušení působí spíš jako silikonové, což by mohlo někomu činit "potíže", ale na pokožce je velice příjemné a ideálně se mi osvědčilo jako nadstavba pro noční péči, nebo i jako základ make-upu je parádní. 


15 ml balení stojí na e-shopu 349,-Kč


100% přírodní, nízkomolekulární rybí kolagen obsahující 18 aminokyselin stimulujících práci fibroblastů k tvorbě kolagenu v pokožce. Díky malé molekule mají peptidy schopnost překonat kožní barieru a proniknout hluboko do pokožky. Kolagen je základním materiálem pokožky. Množství produkovaného kolagenu klesá po 26. roce a jeho nedostatek způsobuje ochabnutí pokožky a vznik vrásek. Proto je velmi důležité doplňovat kolagen.

Produkt určen k péči o obličej.

Ochablá, suchá, zralá pokožka s příznaky stárnutí, s viditelnou ztrátou pružnosti.

Zvyšuje hydrataci pokožky a zlepšuje její pružnost. Zabraňuje ochabnutí pokožky, obnovuje její správnou hustotu a kompaktnost.

Cíl: omlazení, zpomalení procesů stárnutí pokožky, obnovení svěžesti a zářivosti pokožky.

Účinek kúry: pružná, omlazená, hydratovaná, posílená pokožka, mělčí vrásky



Sérum mi na pleti dělá dobrou službu, rychle se vsakuje, dodá pleti potřebné projasnění a vyplní mi vrásky, což zvláště v kombinaci s denním líčením působí velmi pěkně. 
Neucpává vůbec póry, čehož jsem se trochu obávala. 

Celkový můj dojem je JEN A JEN POZITIVNÍ a rozhodně to je skvělý produkt, který mé pleti dobře vyhovoval. ☺

Tímto Verče ještě jednou moc děkuji, že mi kolagenové sérum dala a i kolegyně říkala, že je s ním spokojená. 



No a jakou speciální péči o svou pleť používáte rádi Vy?

Moc děkuji za Vaši přízeň a pozornost tomuto příspěvku. 

Přeji krásný a pohodový den. ♥

papa Vaše E. A.

2 komentáře:

  1. Já svou pleť moc nerozmazluju - používám jen noční a denní krém... Na druhou stranu ji ani moc nezatěžuju, protože se líčím poměrně málo (většinou jen oči, rty). Ale možná bych měla taky začít něco zkoušet, přece jen nemládnu ani já ani moje pleť :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Stano, mě kosmetika prostě baví, zvláště pak péče o ni, ale sera obecně jsou moc fajn. Taky tomu tak nebylo vždy. Čas nám letí, doslova jako vítr. 🙃😇☀️

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XX.

  AHOJ HOLKY,   v prvé řadě přeji již hezkou sobotní noc&večer, a moc tě vítám u nákupů, které začnu barterovou výměnou.  Byl mi nabídnu...