sobota 27. června 2020

#Recenze - Balea pleťové masky Angi-age a Peach Ice tea



AHOJ, AHOJ,

pěknou sobotu přeji a vítám Vás u dnešní dvojité recenze na PRIMA PLEŤOVÉ MASKY značky Balea, které jsem za poslední dobu měla možnost vyzkoušet. 
Jak jste asi zaznamenali obecně skin care a pleťové masky obzvláště jsou mými velkými oblíbenci a ráda zkouším nové a střídám produkty (ovšem jen tak, že téměř vždy spotřebuji jeden produkt či balení, abych nepřerušila kontinuitu působení). 
Masky v praktických sáčcích jsem za poslední půl roku vzala snad útokem, zkouším nové a nové a stále mě to baví a baví. ☺♥


BALEA PLEŤOVÁ MASKA PROTI VRÁSKÁM Q 10 

Tato maska, jak již název napovídá je pro sušší, stárnoucí pokožku se sklony k tvorbě vrásek, což mám přesně nyní já. 
Balení je pěkné - sytě růžové s kombinací jemné béžové tvoří příjemný kontrast. Balení obsahuje 2 sáčky po 8 ml a cena je naprosto fantasticky nízká 15,- Kč. 


Toto celé balení dvou sáčků mě osobně vystačí na 4 plnohodnotná nanesení masky, kterou nechávám působit, jak je mi příjemné, do té doby dalo-by se říci, než se produkt vsákne do pokožky, což je tak 10-15 min. Poté jemně smyji z obličeje a aplikuji další péči. 

Jen bych ráda zmínila, že téměř před každou aplikací hydratační masky nanáším = provádím peeling obličeje, přijde mi to tak smysluplnější a výsledek je mnohem efektivnější.  


Maska má bílou barvu, je krémové konzistence s hutnějším složením a lehkou olejovou složkou, která si krásně na pokožku sedne, ale nijak ji nezatíží. 

Rovněž obsahuje výtažky s Koenzymem Q 10, kyselinu hyaluronovou, které mají dodat unavené, suché pokožce s tvorbou vrásek okamžitý efekt. 
Produkt, jako takový je moc příjemný, dobře se mi nanáší, krásně a rychle se vstřebává. K pokožce je šetrná, nedráždí ani oční okolí a příjemně voní po bambuckém ořechu (mučenku příliš nerozeznávám). 

Pro mé potřeby suché a stárnoucí pleti mi efekt přišel spíše, co do pocitu, než co do okamžitého efektu, ale maska je rozhodně příjemná a dobře pleť hydratuje. Právě proto mi maska VYHOVUJE, jelikož dodá hydrataci a vláhu mé unavené pokožce. 



Gelová maska Balea Peach Ice tea je příjemná s chladivým účinkem. Má jemnou broskvovou vůni, která ve mne evokuje léto. Co je trochu pro mne nepraktické, nebo jak bych to nazvala je její konzistence, která je prostě řidší a hůř se mi nanáší a celkově se mi s ní nemanipuluje, tak dobře, jako s krémovými a hutnými přípravky. 


Pro příjemnou, svěží vůni a chladivý efekt je maska fajn, jinak jsem nepozorovala téměř nic. Pro mou pleť není nejvhodnější, ale moc ráda jsem ji vyzkoušela a vzhledem k tomu, že moc ráda zkouším nové skin care produkty jsem za to ráda, další zkušenost. ☺


Maska má gelovou konzistenci, zabarvenou do broskvové barvy. Neřekla bych, že se rychle vstřebává, ale na pleti je příjemná. Jde dobře smýt z obličeje, ale mne udělala takový ten nepříjemný pocit jakési "ulepenosti", který nevyhledávám a při neopatrné manipulaci mám produkt ve vlasech. 


Celkově hodnotím masky, jako povedený počin DMka, mne osobně vyhovuje a více mne zaujala první maska pro suchou pokožku, se sklony k tvorbě vrásek, která má hutnější a příjemnější konzistenci. Ale pokud bych hledala nějaké rychlé osvěžení na léto Peach varianta s osvěžujícím efektem není vůbec "marná". ☺

Pleťové masky k mé #scinkare neodmyslitelně patří a moc ráda zkouším nové, možná i proto jsem poslední dobou tak trochu "propadla" praktickým maskám v sáčcích. 


A jakou speciální péči dopřáváte Vy své pokožce?

Moc děkuji za Vaši přízeň a pozornost tomuto příspěvku. 

Přeji Vám krásný a pohodový den. 
papa Vaše E. A. 

5 komentářů:

  1. Vyzerajú super, ale ja nedám dopustiť na tie kórejské ♥

    Blog de la Licorne * Instagram * We♥It

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Plátýnkové masky jsou fajn, ale já se s nimi nějak nedokáži pořádně sžít .. ☺

      Vymazat
  2. Já jsem na svou pokožku dost "macecha", masky třeba používám málo, peelingy vůbec... Asi bych se měla polepšit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, tak každý podle sebe ☺, zbytečně se do něčeho nutit taky asi není nejlepší. Já např. bych měla používat oční krém, ale nemohu se přimět...., njn, a tak to bývá většinou se vším...☺♥

      Vymazat
  3. Ahoj Eri,
    aj ja rada skúšam stále nové masky a peeling si robím 2-krát týždenne. Aspoň masky skúšam, kozmetiku nemôžem často meniť... Tieto Tvoje dve som ešte nemala, ale vyzerajú fajn :-)

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#OBLÍBENCI za březen - march 2024

  AHOJ HOLKY, přeji krásný pátek a moc tě vítám u mých oblíbenců za březen, což je nejen první jarní měsíc, ale taky můj narozen...