úterý 21. července 2020

Oblíbenci za měsíc červen - june 2020



AHOJ,AHOJ,

přeji krásné úterý a vítám Vás u dnešního příspěvku s oblíbenými produkty za měsíc červen 2020. Jaké produkty jste nejčastěji používali Vy? ☺


Paletka na tvář plná rozjasňovačů a bronzerů od PLH jsem používala prakticky denně. Pro mne je to skvělá paletka, dobře složená, skvělé konzistence, která mi vystačí na plnohodnotné denní líčení vč. očí. Za mě jeden z nejlepších jarních novinek v beauty světě. 👍👌



Ke korekci nedokonalostí sahám po Essence Camouflage korektoru, který má vysoké krytí, skvělou výdrž a konzistenci, která se dá dobře zapracovat do pleti a výsledný efekt je velmi přirozený. 

Too Faced - Better than sex - jednoznačně TOP Z TOP 3 řasenek, kterou znám. Toto je nějaká miniatura, ani nevím, kde jsem ji pořídila, ale nic na tom nemění, že je NAPROSTO SKVĚLÁ  mé řasy dělá nádherné, dodá objem, natočí, zahustí a je to doslova glam efekt. ♥


Výrazné rtěnky ke mne prostě patří, tato matná verze Maybelline s jemným shimmerem je krásná, komfortně se nosí a má velmi slušnou výdrž. 

Krémy na ruce - TOP 1 je rozhodně Loccitane a tato varianta s verbenovou parfemací je již ikonickým produktem. Skvělá hydratace, příjemná konzistence, nádherné balení a vždy intenzivní a krásná vůně. 


Ziaja - denní hydratační krém z jejich oblíbené kozí řady se stal i mým velmi oblíbeným produktem. Příjemný, krásně jemný krém, který jsem používala denně. 


Kapky do očí používám také na denní bázi, jelikož letošní rok je pylová sezona velmi agresivní. 
Atomizér, ve kterém nosím stále s sebou vůni, kterou mám ráda a vše je stále při ruce. ☺


Hudbu jsem si za poslední dobu opravdu "zvykla" poslouchat při procházkách, relaxaci, cestou MHD. no a k tomu mi skvěle slouží tyto Koss sluchátka. Nejčastěji poslouchám své milované DEPECHE MODE, The Cure, U2 a nebo soundrack k filmu A star is born .. (což je první film, na kterém jsme byli s M. v kině - podzim 2018).


Zařadila jsem sem i šperk. Toto je křížek s Českými granáty. K tomuto kameni mám osobní vztah a křížek jsem dostala takovou "barterovou" výměnou. 🙃

Tak to byli moji oblíbenci za měsíc červen 2020. Tentokrát jsem zařadila více produktů, nejen z beauty sféry. Knihu zde žádnou nemám , jelikož jsem se dostala již druhý měsíc do stavu, že toho příliš nepřečtu, díky nedostatečné psych. pohodě a koncentraci. 


Moc děkuji za Vaši přízeň a pozornost mým příspěvkům, která mě tuze těší. 

Přeji Vám krásný a pohodový den. ♥

papa Vaše E. A. 

8 komentářů:

  1. Ten korektor mám taky a je fakt super. Velmi ráda ho používám. Líbí se mi i ta paletka, ale nenašla by u mě využití. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, z paletky jsem opravdu nadšená a korektor za ty peníze je skvělý. ☺

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Určitě doporučuji, má i skvělou texturu a hlavně výdrž. ☺

      Vymazat
  3. Ahoj Eri,
    oblíbenci jsou můj oblíbený formát článků, ale nějak nejsem schopná ho psát pravidelně:-) Také mám ráda výrazné rtěnky, ty nude odstíny mi vůbec nesluší. Ten korektor budu muset vyzkoušet, zaujal mě:-) Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani ☺, vřele doporučuji tuto rtěnku. Ve videu u PLH jsem zjistila, že je to dokonce "novinka" u nás v drogériích. ♥

      Vymazat
  4. Tak já jsem takový kosmetický barbar.... každodenně rudá rtěnka a lak na nehty, řasenka a parfém :-)
    Bez toho ven nevyjdu)))))
    Přeji krásné dny. Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Evi, jaký kosmetický barbar. Jednak to vůbec nepotřebuješ, protože vypadáš krásně, svěže a pleť má jiskru...., taková pařížská lady bych řekla. ☺♥ Líbí se mi Tvůj styl.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#recenze Orientální vůně - 100 ml - 1 ks - 795 Kč

AHOJ HOLKY,   moc vás vítám u dnešní recenze, kterou jsem se rozhodla sepsat na základě včerejšího, tak trochu potvrzujícího komplimentu, na...