čtvrtek 23. července 2020

#Recenze - Balea letní limitky 2020



AHOJ,AHOJ,

krásný čtvrtek přeji a vítám Váš u dnešní dvojité recenze letních limitech, které si pro nás Balea připravila a které moc ráda používám a dělají mi radost. ☺

Budu se hold opakovat, ale jak víte, já značku Balea a zvláště pak její limitky a hravé obaly prostě zbožňuji. Téměř žádná mi neunikne, nebo lépe řečeno, žádné neodolám. 🙃👍


Tentokrát jsou to letošní = letní 2020 limitky, které jsou inspirované slavnou pláží v Riu Copacabana, která je nejobsáhlejší a najdete v ní nejvíce produktů. Počínaje krémem na ruce, šamponem na vlasy, plátýnkovou maskou, tělovou emulzí, sprchovým gelem, body sprejem se třpytkami....👍☀. 


Sprchový gel je tuze voňavý, krásná vůně se rozprostře - rozline celou koupelnou. Má vonět po exotických květinách, což zcela posoudit nemohu, jelikož má nejexotičtější dovolená byla na Floridě v USA a tam vonělo snad všechno..... 🙃. 


Sprchový gel má gelovou konzistenci (překvapivě), je lehce broskvově zabarvený. Vytvoří příjemnou pěnu, nevysušuje, nedráždí pokožku, prostě je to běžný sprcháč, na který jste od Balea zvyklí. Mě tato limitka jednak baví, ale oslovila mě i tím, že vůně je to nevtíravá a tuze příjemná, protože bych od tak "honosného" a světoznámého Ria čekala něco velmi silného, co by vás praštilo přes nos, ale nic takového se nekoná. 👍👍👍
Určitě si ještě pořídím nějaký další produkt, abych mohla lépe vyzkoušet celé zastoupení této MOC PRIMA LIMITKY. Určitě budu ráda, když se se mnou podělíte o Vaše dojmy, z této limitky. 


Konzistence gelu je lehká, čirá/zabarvená do broskvova. 
Pěna na holení je běžné struktury a parfemaci má skutečně velmi jemnou, příjemnou a pokožku zanechá krásně hladkou. 


Pěna na holení, každá dobře známe, jistě máte oblíbenou či ozkoušenou "tu svou". Mě a mým potřebám plně vyhovují tyto Balea pěnové, někdy i gelové. Stojí doslova pár korun, jsou příjemné, voňavé a k pokožce jemné - šetrné. 


Tato tropická letní limitka s lehkou vůní kokosu je jednak krásná svým obalem a provedením, ale také vůní. 
Pěna na holení je určena na pro citlivou pokožku, takže i parfemace je tomu přizpůsobena. Nečekejte nějaký extra silný závan silné kokosové vůně. Naopak, jedná se o velice jemnou a příjemnou vůni pečující kosmetiky. Pro mne moc milé zjištění a jsem opravdu MAXIMÁLNĚ SPOKOJENÁ. 


Partie svého těla si holím pravidelně přes celý rok, jen v létě dávám větší důraz na detailnější výsledek. 
Pěna je krásně hustá, přitom jemná, dobře se aplikuje a rychle a snadno se mi s ní pracuje. 
Proces holení urychlí, zpříjemní a pokožku zanechá opravdu jemnou, hebkou! Jelikož netrpím na zarůstání chloupků či tvorbu pupínků či začervenání po použití holítka, tak mým potřebám SKVĚLE VYHOVUJE. 

Balení je krásné, hravé, letní a hodí se klidně i na cestování. 


Jak říkám, já Balea limitky prostě můžu, nedokážu jim odolat. 
Sprchový gel Copacabana je SKVĚLÝ, pěna na holení je rovněž PARÁDNÍ PRODUKT. Oba produkty jsou příjemné, jemné k pokožce a jsem s nimi velmi spokojená. 

A jak se Vám líbí letošní limitky? Co Vás zaujalo nejvíce??



Moc děkuji za Vaši přízeň a pozornost tomuto příspěvku. 

Přeji krásný a pohodový den. 

papa Vaše E. A. 


6 komentářů:

  1. Ten sprchový gél vyzerá super! Ja už som od Baley strašne dlho nič neobjednávala ❤

    Blog de la Licorne * Instagram * We♥It

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já Baleu a zvláště pak jejich limitky miluji, doporučuji...☺

      Vymazat
  2. Balea ty obaly prostě umí. I vůně. Už dlouho jsem od Balei nic nového neměla, ale líbí se mi ten sprchový gel.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Já holicí pěny nepoužívám - na holení si prostě napěním sprcháč a mám pěnu. :). Ale možná by mě zaujal ten sprcháč.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, sprcháčem se dá "pořešit" vícero věcí, když na to přijde. Taky jsem pěny dlouhou dobu nepoužívala. ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

AHOJ HOLKY, krásnou neděli přeji. Doufám, že máte hezký, víkend, počasí se umoudřilo a opět tady máme krásné (první dva slunné d...