sobota 4. července 2020

#Recenze - paletka PLH xoxo



AHOJ,AHOJ,

přeji krásný prodloužený víkend a vítám Vás u dnešního příspěvku, u dnešní recenze paletky rozjasňovačů a bronzerů od PLH, kterou v květnu uvedla na trh. 
PLH sleduji od roku 2014, mám její skvělé štětce, první paletky jsem si nepořizovala, jelikož se neztotožňuji s filozofií společnosti MRL, ale tato paletka mě natolik oslovila - hlavně tedy díky recenzím, že jsem si ji obratem na Notinu objednala. 


Paletka, která obsahuje 8 velkých produktů na tvář vyšla na krásných 320,- Kč. 

K samotné paletce, která váží celkem 16 g a obsahuje:

  • 4 odstíny pro konturování a bronzování tváře
  • 4 odstíny rozjasňovačů pro dokonalý jas
  • kombinace teplých a studených odstínů
  • mix matných a třpytivých odstínů
  • paletku lze využít i pro líčení očí !!! ♥


Jak rozjasňovače, tak i bronzery jsou krásně jemně namleté, skvěle pigmentované, příjemně máslovité. Na tváři se dají snadno navrstvit, ale můžete to s nimi taky celkem rychle přehnat, spíš záleží na osobních preferencích. 
Každopádně jsou to produkty velmi kvalitní, téměř nepráší, mají příjemnou - jemnou vůni a svou strukturou, barevným složením a podtóny mi VELMI VYHOVUJÍ. 


Skvělé složení, kde je vidět, že paletku tvořil fundovaný člověk a nad celým konceptem přemýšlel. ☺

Paletku používám prakticky denně, jak na tváře, tak i místo očních stínů, kde mi bez báze ani s ní nedrží celý den, ale výdrž i tak je naprosto skvělá a z paletky MÁM SKUTEČNĚ VELKOU RADOST. 


Péťu za toto musím opravdu pochválit a i poděkovat, že na náš trh přivedla právě takto skvělý a až multifunkční produkt, který zde rozhodně chyběl. Jak vidíte na spodní fotce, aktuální stav paletky, je zde vidět prohlubeň v rozjasňovači....!! Tak často a ráda ji používám...♥. 

Moc ráda jsem PLH podpořila a jsem neskutečně moc ráda, že jsem si paletku i přes prvotní drobné rozpaky pořídila. ♥


Jistě i Vy jste zaznamenali tuto novou kolekci, která ještě nabízí set matných tekutých rtěnek a paletku očních stínů. 
Co na PLH počin říkáte? Máte nějaké její produkty či nad nimi uvažujete?


Moc děkuji za Vaši přízeň a pozornost tomuto příspěvku. 

Přeji Vám krásný a pohodový den. ♥

papa vaše E. A. 

1 komentář:

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#OBLÍBENCI za březen - march 2024

  AHOJ HOLKY, přeji krásný pátek a moc tě vítám u mých oblíbenců za březen, což je nejen první jarní měsíc, ale taky můj narozen...