středa 12. srpna 2020

Spotřebované produkty za měsíc červenec 2020



AHOJ,AHOJ,

přeji krásnou středu a vítám Tě u dnešního článku, u spotřebovaných produktech za první prázdninový měsíc tohoto roku. Není toho nyní opět málo, tak se na to raději hned vrhnu. ☺ Přeji příjemné čtení, případně i inspiraci. 


  • Ano opět začínám vlasovou péčí a mám tady MASKU NA VLASY GARNIER MACADAMIA HAIR FOOD, která byla skvělá. Vlasy vyživila, dodala jim potřebný lesk, dala se použít na tři různé způsoby dle Tvé libosti, příjemně voněla a je cenově dostupná. Jen balení není zabezpečeno, tak jak bych si představovala, ale o tom jsem psala již v recenzi. ZA MĚ SKVĚLÝ VLASOVÝ PRODUKT. 
  • BALEA - VLASOVÝ ŠAMPON HAFER MILCH byl velice příjemný, co se parfemace týče. Konzistence byla lehce hutnější, což mě vyhovovalo. Vlasy příjemně umyl, vlasovou pokožku nedráždil a mne nejvíce vyhovovala a co mohu jen a jen vyzdvihnout je příjemná, jemná až pudrová parfemace, kterou jsem z vlasů cítila i druhý den po umytí. MOC FAJN ŠAMPON. 


  • DERMACOL - BRAZILSKÝ KOKOS sprchový gel z řady Aroma ritual BYL VELMI POVEDENÝ, voňavý, hutný, dobře pěnící, nevysušující pokožku produkt. ANO, JEN DOPORUČUJI. 
  • BALEA - sprchový gel s vůní VODNÍHO MELOUNU byl moc PRIMA. Příjemně jemně - svěže voněl, pěnil, k pokožce byl přívětivý. Nemám co bych tomuto sprcháči vytkla. Krásný hravý obal, který mě asi nejvíce baví a je ve stálé nabídce. ZA MĚ ANO. 


  • BALEA - TĚLOVÉ MLÉKO CALM COCO  bylo moc FAJN. Spíš než k mléku bych tento produkt přirovnala k tělové emulzi, které si kupuji pravidelně, ráda zkouším nové limitky a vůně. Emulze dobře hydratovala, rychle se vstřebávala, pokožku nedráždila a krásná vůně podobná jemnému parfému MNE HODNĚ BAVILA. URČITĚ ANO. 
  • BALEA - PĚNA NA HOLENÍ S VŮNÍ BÍLÉ ČOKOLÁDY byla naprosto skvělá. Celá tato limitka se NESKUTEČNĚ POVEDLA, mne osobně velice sedí hlavně svou příjemnou sladkou parfemací. Pěna byla běžné kvality, dobře posloužila mým potřebám. ROZHODNĚ DOPORUČUJI. 


  • VICTORIAS SECRET - BOMBSHELL parfémovaná voda byla MOC FAJN. Měla jsem ji poměrně dlouho. Byla to příjemná, jemnější - lehčí květinová vůně, která se hodí pro každodenní nošení a na letní období je ideální. Krásný růžový flakon, který je typický pro tuto značku jen dokresluje celý dojem z tohoto produktu. ANO - MOHU DOPORUČIT. 


  • Ze skin care tady mám dva produkty a oba jsou velmi cenově dostupné a dají se sehnat v drogérii. ZIAJA - DENNÍ KRÉM Z KOZÍ ŘADY byl moc fajn. Mé suché pleti vyhovoval. Byl jemný, krásně pudrově voněl, pokožku vyživil, neucpával póry, hodil se i jako podklad pro make-up. Konzistence byla střední a MĚ VYHOVOVAL. 
  • ISANA - PEELING S AKTIVNÍM ČERNÝM UHLÍM byl MOC PRIMA produkt. Pleť krásně vyčistil, obrousil vrchní vrstvu pokožky, přitom byl jemný s částečky, které se dobře rozpouštěly. Dal se použít třeba i jako maska, ale malinkato pokožku vysušoval. MOHU DOPORUČIT. 


  • BALEA - BALZÁMEK NA RTY z mé oblíbené limitky bílá čokoláda byl fajn, žádný super zázrak nečekejte, mne se dokonce zlomil, ale pro tu vůni mi rozhodně stál. ☺ PRIMA DOSTUPNÝ BALZÁM. 
  • BALEA - PLEŤOVÁ MASKA S BROSKVÍ byla jemná, tekutější gelové konzistence, která mne trochu lepila a proto bych si ji příště nepořídila, ale jak jsem psala v recenzi, je to můj subjektivní pocit. JINAK MASKA BYLA PŘÍJEMNÁ. 


  • LOCCITANE - KRÉM NA RUCE S VŮNÍ VEBRENY je jejich ikonický produkt. Nádherná, podmanivá a velmi autentická vůně, skvělá konzistence, která je jemná, přitom zajistí vysokou míru hydratace. ZA MNE JSOU TO NEJLEPŠÍ KRÉMY NA RUCE. 
  • SISLEY - ZABARVENÁ RTĚNKA v minatuře, kterou jsem si pořídila v časopise ELLE byla skvělá. Moc jsem si jí oblíbila, nosila jsem ji stále s sebou v kabelce a skvěle mi sloužila. Dodala rtům plnost, šťavnatost. VELMI SKVĚLÝ PRODUKT. 


  • CIEN - bavlněné odličovací tampony, prima produkt, který mě osobně vyhovuje a kupuji stále dokola. ZA MĚ ANO. 
  • BALEA - mýdlo na ruce v dávkovači, příjemné, jemné, dobře pěnilo, toto je nějaká Thajská limitka s kokosem a leknínem. ANO, pořizuji opakovaně různé limitky = krásné, hravé obaly. 


  • Gastro sekce z Lidlu: Sušená rajčata jsem si pořídila na doporučení byla JSEM VELMI MILE PŘEKVAPENÁ, kvalitní, chuťově dobré a cenově dostupné. 
  • KOKOSOVÉ MLÉKO - na vaření jsem si oblíbila a přijde mi prostě FAJN. 
  • Nealko RADLER = skvělá nealko limonáda, za parádní peníze. 


A tímto bych uzavřela červencové spotřeovance. Nebylo toho málo, ale také umím "vyprodukovat" více odpadků. Znáš nějaké z těchto produktů? 

Moc děkuji za Tvou přízeň a pozornost tomuto příspěvku. 

Přeji Ti krásný a pohodový letní den. 


papa E. A. 

10 komentářů:

  1. Přesně tu masku na vlasy od Garnier mám doma a používám ji velmi ráda. Patří mezi moje nejoblíbenější.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Tú vôňu od VS by som hrozne chcela vyskúšať! Parádne produkty ❤

    Blog de la Licorne * Instagram * We♥It

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, určitě vůni mohu doporučit. Zkusila bych NOtino či Elnino. ☺

      Vymazat
  3. Tuto voňavku od VS mám také a je naprosto super!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ano byla moc fajn a dostávala jsem na ni chválu. ☺

      Vymazat
  4. Máš tu produktů docela dost a já přitom neznám (ve smyslu, že bych ho měla vyzkoušený) žádný s výjimkou odličovacích tamponů Cien. Tekuté mýdlo od Baley kupuji pořád stejné - Sensitiv, možná bych se mohla kouknout po nějaké limitce (ale tam zas horzí, že sladká vůně nebude vyhovovat manželovi)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já vím, jsem prostě beautyboger tělem i duší. 🙈

      Vymazat
  5. Vsechno ti vyhovovalo, což je fajn, je vidět, že se znáš a saháš po správných produktech. Ziaju naprosto zbožňuji, teď jsem opět nakupovala v jejich slevách :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, vlastně ano, mne málo co nevyhovuje - nebo spíš nesedne a takovým produktům a i značkám se vyhýbám, nechci neplechu na pokožce a "negativa" je myslím, okolo nás dostatek. ☺♥ Značka Ziaja u mne letos doslova vede.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

Je mi ČTYŘICET

  AHOJ HOLKY, v prvé řadě přeji hezké VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ.  na blogu jsem našla článek s názvem "je mi pětatřicet", tak jsem se ne...