pondělí 14. září 2020

#ShoppingTime No. 29

AHOJ,AHOJ,

přeji krásné pondělí a vítám Tě u dnešních nákupů. 
V Lidlu nakupuji opravdu ráda, jelikož ho mám opravdu blízko, ale také jsem si cca za rok pravidelných nákupů oblíbila jednotlivé produkty, které se mi osvědčily. 


Mražená zelenina je opravdu moc fajn, kvalitní produkt za rozumné peníze. 


Káva do překapávače mým potřebám také naprosto stačí a energy drinky sugar free nejsou ideální, to přiznávám, ale pořád lepší, než kdybych si koupila láhev vodky či karton Prosecca. 


Sýry jsem si zamilovala asi nejvíc, preferuji spíš zrající či tvrdé - starší sýry s výraznější chutí. ☺

Oblíbená, nejoblíbenější omáčka, sweat chilli soure. Tak jsem si ji pořídila hned 3x, když byla v akci. 🙃🙈


Jelikož se mi Cien 2-fázový odličovač očí osvědčil, tak jsem si vzala hned dva do zásoby. Jeden vyjde na krásných 35,- Kč. 
Vlhčené antibakteriální ubrousky se hodí snad pořád a u nás v Lidlu je znovu naskladnili, tak jsem další (v pořadí za sebou snad třetí) koupila. ☺


Kapesníky, box a běžné balíčkové, se kterými zkušenost nemám, ale ozkouším a uvidím. 


Tady jsem si pořídila dva obdobné produkty ze dvou řad. Cien micelární vodu (modrá řada pro normální až smíšenou pleť) za 35,- Kč a tělové mléky Dry skin za 40,- Kč. 

Tyto produkty z řady Cien jsem ještě nezkoušela a jsem na ně skutečně zvědavá. ☺


Evelin značku v Lidlu vítám celkem pravidelně, ale vždy je zřejmě součástí nějaké akce a produkty jsou vyskládané v samostatném stojanu. 
Micelární voda o objemu 500ml s aloe vera vyšla na 80,- Kč a tělové mléko s pumpičkou 5v1 o objemu 400ml stálo 60,- Kč. 

Kávu používáme do překapávače (doma, u M. na meetingu AA, proto ji tady vidíš již podruhé za sebou) a osvědčila se nám. Jogurty jsou prima obměna k tučným zmrzlinkám. 


Všechny mé kosmetické i nekosmetické nákupy jsou z Lidlu, což opravdu nic neznamená, max. to, že jsem si jeho produkty oblíbila a také za dobu používání ozkoušela. 

No a co jsi si za poslední dobu pořídila Ty?

Moc děkuji za Tvou přízeň a pozornost tomuto příspěvku. 

Přeji krásný a pohodový den. 


papa E. A. 

8 komentářů:

  1. Very interesting! So many great products.
    Happy Monday.

    Infinitely Posh

    OdpovědětVymazat
  2. Já v lidlu nakupuji nejraději. Nejen ovoce a zeleninu, která je bezkonkurenční, ale i oblečení jak pro sebe tak pro malou, tak běžné potraviny.

    Jak jsem se dostala k šití

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj holky, Lidl mám nejblíž a vyhovuje mi čím dál tím více. Co se týká oblečení nebo i sportovního a jiného vybavení, tak bývalý kolega nakupoval ve velkém, takže věřím, ale sama zatím zkušenost nemám. ☺ Prima den. ♥

      Vymazat
  3. Lidl navštevujem sporadicky z osobných dôvodov (opakovane pokazené ryby a mäso), radšej nakupujem v Kauf....e :-)
    Raz týždenne robíme veľký nákup cca za 100Eur, a potom malé denné nákupy podľa potreby. A syry nesmú chýbať, syn miluje bryndzu, steeaky a donuty :-) ja mám rada horkú čokoládu...
    Tie anti.servítky sú fajn a aj očný odličovač som už mala.
    Pekné dni Eri,
    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Aďko, jelikož mám Lidl doslova přes ulici, tak dělám více menších nákupů a nejsem tak odkázaná na auto a pomoc. Sýry také miluji a brynza k Slovensku prostě patří. Krásný den přeji. ☺

      Vymazat
  4. Já v Lidlu nakupuju spíš příležitostně (můj nejbližší SM je Albert), některé jejich věci jsem si taky oblíbila - občas je mívám v článcích "Co jsem taky ochutnala". Z tvého nákupu mne zaujaly micelárky - nějakou potřebuju koupit, tak možná kouknu tam.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Stáňo, micelárka Cien je moc fajn, ale spíš jsem zvědavá na tu Evelin, od té čekám více. Jak má člověk supermarkety po ruce, tak je tam pořád....☺. Krásný den přeji.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 X.

AHOJ HOLKY,  krásné jarní odpoledne přeji, a moc vás vítám u nákupů.  Toto je prosím pěkně má první objednávka na Hebe. To, že tato značk...