sobota 26. září 2020

#Recenze - Manufaktura čistící a odličovací pleťový gel se sedmikráskou




AHOJ,AHOJ,
přeji krásný začátek deštivého víkendu,  a vítám Tě u dnešního článku, u dnešní recenze na moc prima produkt značky Manufaktura, kterou jsem letos začala více používat a zkoušet díky své kamarádce Kriss. ☺

Mycí gely, odličovací pěny či produkty, které se používají tzv. "na mokro" mám opravdu ráda a používám často a také je ráda střídám. Přijde mi to praktické, mé pleti to vyhovuje a mám celkově asi lepší pocit, když se odlíčím tímto způsobem. 

Tento gel je velmi příjemný, jemně parfemovaný, mýdlově - lehce pění a dobře odstraní make-up. Nedráždí pokožku, zanechá ji jemnou, hladkou a skutečně čistou. 

Díky obsahu mandlového oleje nezanechá pokožku napnutou a vysušenou. Vždy lehce dočistím tonikem, či pleťovou vodou, ale na tampónku nenaleznu žádné stopy make-upu. Gel skutečně skvěle odlíčí a vyčistí pleť. Což je naprosto skvělé. 


Gel má středně hustou konzistenci, se kterou se mi dobře pracuje a snadno se nanáší. Zbarvení je lehce do meruňkovo-průsvitné barvy. Gel je příjemně parfémovaný, ale jestli jsou to sedmikrásky nedokážu posoudit, každopádně vůně mi vyhovuje, protože je jemná a nevtíravá. 
Jen co bych asi "vylepšila" je balení, aby se produkt lépe nanášel, aby manipulace byla snažší, tak bych možná doplnila pumpičku, či nějaký dávkovač. 

Popis produktu:

Toto 155 ml balení vyšlo v kamenném obchodě OC Quadrio na 175,- Kč


Jemný čisticí & odličovací pleťový gel se sedmikráskou a mandlovým olejem. 
je odličovací a čisticí pleťový gel, který se skvěle hodí na rychlé odlíčení a vyčištění pleti přímo během sprchy nebo koupele. Jemný gel bez obsahu SLES s jemnými tenzidy na bázi cukru a olivového oleje poskytne extra šetrnou péči a je vhodný i pro citlivou pokožku. Cenné přírodní extrakty z rebarbory a sedmikrásky, mandlový olej a ovesný beta-glukan umocňují šetrné, hydratační a zklidňující účinky tohoto produktu.

Závěrem z mé strany asi jen to, že jsem s tímto odličovacím - čistícím gelem moc spokojená. Krásně odlíčí, vyčistí pokožku, nedráždí a ještě k tomu příjemně voní. Když to vezmu z finanční stránky, tak je produkt není nejlevnější, ale určitě stojí za vyzkoušení. Za sebe ho určitě mohu vřele doporučit! 


A jaký způsob odličování preferuješ Ty? 
Moc děkuji za přízeň a pozornost tomuto příspěvku, která mne velmi těší. 


Krásný a pohodový den přeji. 


papa E. A. 

10 komentářů:

  1. Používám odličovaci olej s chrpou od Yves Rocher a italskou micerální vodu Asqua ale Rose; která má bonus v podobě nádherné vůně)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, taky jsem odličovač s chrpou od YR léta používala, ale nějak mi jejich kosmetika celkvoě přestala "vyhovovat" - sedět, nevím. ☺

      Vymazat
  2. Já používám pleťové mléko (aktuálně mám Isanu z Rossmanna) a na oči Baleu. Ale já se v podstatě kromě očí nelíčím. Od Manufaktury jsem měla tělové mléko a sprcháč s meruňkou a oboje skvěle vonělo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, meruňková řada voní skvěle, zvláště pak mě oslovil jejich peeling. ☺

      Vymazat
  3. Ahoj,
    já používám na odličování očí odličovač s chrpou od Yves Rocher, na pleť nějakou micelárku, tonikum, pleťovou vodu... Ve sprše pak používám vždy peeling a gel nebo čistící krém. Sedmikráskovou řadu mám doma kompletní, tu pleťovou jsem dostala jako dárek k předplatnému, pleťovou pak jako dárek od kolegyně k svátku. Těším se na testování:-) Gel nevypadá podle tvé recenze vůbec špatně, jen by se mi tam taky hodila pumpička. Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, jj pumpička by byla fajn. Jinak sedmikrásková řada je skvělá a už jdu kouknout na Tvé články a recenze. ☺♥

      Vymazat
  4. Taky mám ráda čistící gely i pěny. Momentálně používám micelární pěnu od Nuxe.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  5. Tento gél je naozaj skvelý. :) Milujem kozmetiku od Manufaktury, pretože je šetrná a krásne vonia. Naozaj super výber. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Katko, ano z gelu mám stejné pocity. Obecně značku Manufaktura znám a ne příliš pravidelně používám, už od jejich vzniku. ☺♥ Krásný den přeji.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Hebe produkty ll.

AHOJ HOLKY,  v prvé řadě vám přeji krásné pondělí 🌞. Když píši tuto recenzi je velikonoční neděle a já poslouchám záznam se slavnostní Mše ...