čtvrtek 24. září 2020

#ShoppingTime No. 30


AHOJ,AHOJ,

pěkný čtvrteční den  přeji a vítám Tě u dnešního příspěvku s mými nákupy č. 30. 🙃🛒🙈. 


V DMku jsem si již podruhé pořídila tělové tónující mléko Ziaja, které mi opravdu MOC VYHOVUJE. 
No a v akci mne zaujalo tělové mléko Vaselina, protože od této značky jsem snad měla jen jejich lip produkty, ale tělovou kosmetiku nikoli. Sleva byla víc jak 60%, což mě přesvědčilo ke koupi. ☺


Šampony se hodí snad pořád a pro všechny. Zaujal mě tento Balea MED s pH 5,5 (já vím, že kdysi před mnoha lety na to bylo velká reklamní akce, pro zdravou pokožku pH 5,5). A suchý šampon s vůní limety a broskve se mi zalíbil natolik, že jsem vzala i ten! 


Tak tady to byla trochu anabáze, myslím tím s kuličkovým deodorantem Nivea Men. A omlouvám se, že recenze byla dřív, než jsem Ti ho stačila ukázat v nákupech. 🙃😳🙈 Na kuličkové deodoranty Nivea jsem slyšela velmi mnoho chvály, no a když byl v 50% slevě, říkala jsem si že místo Balea deodorantu si do kabelky vezmu raději tento. Deodorant mi paní v Řepích naúčtovala bez slevy, já si výjimečně vzala účet, tak jsem si toho všimla a vzhledem k tomu, že jsem neměla drobné, které jsem chtěla použít jako tips manikérce, tak jsem si řekla, že sjedu do DMka k nám na Smíchov. Tam se mi podařilo naprosto hladce deodorant "vyreklamovat" a milá paní mi ho prodala za sníženou cenu a před tím samozřejmě vrátila peníze. ☺♥
Elontril jsou má antidepresiva a Ibuprofen je do lékárničky. 


Žvýkačky sugar free a oříšky jsou pro M, zubní pasta Donto dent je pro mne. 

No a zcela spontánně jsme dostali chuť na rybí prsty, tak jsem je koupila v Lidlu. Mega balení budeme mít na hodně dlouho, ale mile nás překvapil poměr mořské tresky. Takže další chvála pro Lidl. 👍


Repelentní náramek primárně pořízený proti klíšťatům, na naše bezpečnější výpravy do přírody. 👍


V DMku jsem pokukovala po nějakém pleťovém krému a po celkem řádné rešerši jsem si odnesla tento Balea protivráskový, určený pro suchou pleť. Krém mě stál 80,- Kč. 


K tomu jsem si ze stojanu Catrice vzala jejich "slavnou" tužku na obočí. Bylo na výběr ze dvou odstínů, vzala jsem si tu tmavší s teplejším podtónem, uvidím jak mi bude vyhovovat. 


Tužka mi přijde fajn, alespoň když jsem ji zkoušela. Je to sice klasická tužka, čili na ořezávání s rizikem lehčího zlomení, ale toho jsem za 65,- Kč šla. 


V lékárně jsem pořídila takovou malou zásobu na podzimní sychravé období a to, klasický Panadol na bolest a teplotu, ale hlavně jsem chtěla sypký vitamin C. Vitamín C užívám pravidelně, určitě na denní bázi a již jsem téměř rok nebyla nemocná, nachlazená, nemusela jsem užívat antibiotika. Přivedl mě na to M., když mi loni při mém poměrně silném nachlazení doslova vrazil do ruky tuto nádobku, se slovy "na" 🙃😘. No a od té doby jsem nebyla nemocná! Takže vitamin C všem vřele dopouručuji. 


DMko mě oslovilo ještě dvěma produkty a to pánským sprchovým gelem z aktuální limitky a potom jsem si znovu vzala jejich pleťovou vodu pro suchou pokožku, která mi vyhovovala. 


No a nákupy bych zakončila sýry, jak jinak než z Lidlu. 

No a co zajímavého jsi si pořídila Ty za poslední dobu?

Moc děkuji za přízeň a pozornost tomuto příspěvku, které si velmi vážím. 

Přeji krásný a pohodový den. 

papa E. A. 


8 komentářů:

  1. Rybí prsty už jsem neměla roky :-) sýry z Lidlu jsou skvělé, navíc teď mají nové oddělení s různými sýry a jsou opravdu moc dobré :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ano rybí prsty byly výborné, všem moc chutnaly. Jinak sýry a zmrzliny mám z Lidlu asi nejraději. ☺

      Vymazat
  2. Taky se chystám na nákupy. Potřebuji novou řasenku a tužku na obočí. Tu si asi taky vezmu od Catrice.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, zatím jsem od Catrice tužku na obočí neměla, tak jsem na ni zvědavá. ☺ Pěkný den přeji.

      Vymazat
  3. super nákupy, hodně věcí také kupuji :-) Arašídy nesmí doma nikdy chybět. a dm kosmetika je klasika.

    Přívěšek ve tvaru fotoaparátu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj holky, jj arašídy jsou takový "mor". Bale už svými barevnými a hravými obaly zvedne náladu. Pěkný lež deštivý prodloužený víkend přeji. ☺

      Vymazat
  4. Já byla okouknout u nás nově otevřenou drogerii Teta. Moc mne nenadchla, ale přinesla jsem si odtud pleťové mléko Ellie a kondicionér Pantene, který byl myslím v akci. A dneska jsem šla koupit tužkové baterky do Kik a kromě nich jsem odešla i se svíčkami do adventního svícnu ("kupuj,když vidíš - máš, když potřebuješ" - měli totiž přesně ten odstín červené, co se mi líbí :)).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, těmi adventními svíčkami jsi mě úplně navnadila. ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#OBLÍBENCI za březen - march 2024

  AHOJ HOLKY, přeji krásný pátek a moc tě vítám u mých oblíbenců za březen, což je nejen první jarní měsíc, ale taky můj narozen...