neděle 11. října 2020

#ShoppingTime No. 34

 


AHOJ,AHOJ,

přeji krásnou mrazivou neděli (u nás jsou pouhé 2C) a vítám Tě u dnešního nákupového článku, který začnu nákupem v Rossmannu. 
Do Rossmannu jsem měla v plánu jít v sobotu na Letné, kde je právě Rossmann a DMko vedle sebe. Ale "potřebovala" jsem si v pátek odpoledne udělat radost, tak cestou z nádraží jsem navštívila prodejnu v Jeruzalémské ulici, kde jsem udělala extra výhodný nákup, ze kterého mám radost a musím se pochválit. Jelikož celý tento nákup = 8 produktů mě vyšlo na 401,- Kč. 👍👌🛒


Make-up jsem na svém seznamu měla, lak na nehty ne, ale nevadí. 
Rimmel Lasting Radiance jsem si pořídila, protože mne oslovil asi nejvíce a také jsem věděla, že je chválený. Uvidíme, jaký bude. Každopádně make-up mě vyšel na 119,- Kč místo 250,- Kč, asi nějaká neoznačená sleva. 
Lak na nehty privátní značky Rival Me v prodejně vypadal jinak než ve skutečnosti a barva se mi příliš nelíbí, uvidím jestli ho vůbec využiji. 


Pleťové masky jsem na seznamu měla a také jsem si hned čtyři odnesla. 
To, že jsem si vybrala masky v sáčcích bylo jasné. Sáhla jsem po verzi avocado glow s retinolem a gelové masce s hyaluronovým efektem a aloe vera. 


Norková pleťová maska mne jednak překvapila, ale připomněla mi období mého dětství, kdy jsem jezdívala na chalupu do Krašovic, kde právě tato kosmetika s Norkem byla. Wau maska vyšla na krásných 50,- Kč. 
Isana peelingová maska s aktivním černým uhlím mi padla do ruky tak trochu sama. 


Micelární voda na seznamu byla také a opravdu se těším, až ji začnu používat. U pokladny mne zlákal tento Isana sprchový gel s exotickými květy a pěkným obalem. 


Takový celkem běžný nákup v Lidlu o víkendu. Nějaké akční produkty, jako je káva do zásoby, kešu natural, jogurtík, odličovací tampóny a fíky s Gorgonzolou budou velkou dobrotou, třeba k domácímu kinu. 👍



Lahůdkové droždí jsem si nepořídila opravdu dlouho, vzala jsem toto od Countrylifu za neuvěřitelných 71,- Kč, což mne trochu překvapilo, ale je obohaceno o vitamín D. 

Sladkosti od kamarádky Kriss, prý jen tak ☺. 

A v místní trafice jsem si pořídila hřebíčkové cigarety a šňupací tabák, který si pamatuji z dětství, kdy ho míval můj táta, jakož to nekuřák....👍. 


Objednávka z USA a mé první vyplnění celního prohlášení. Ovšem doprava byla o 1/3 dražší než samotný nákup. 


Blok MARUMAN N180A a Uni Kuru Toga Advance Mechanical Pencil - 0.5 mm. Bloky, nebo celkově papírenské zboží značky Maruman je vysoce kvalitní japonský papír, notebooky, zápisníky, psací pera, tužky apod. Pro milovníky papírnictví značka ideál. 


Lidl, to byl nákup doslova v covidovém šoku, protože ten den vyšplhal denní počet nakažených přes 1 tis. , okolo nás se to hrnulo rovnou ze tří stran, tak mé chutě byly spíš depresivní a na zahnání deprese je sladké zn. ideál. 


Toto je dárek, FSV UK pro mou kamarádku Chieko, snad jí tato drobnost udělá radost. 


No a čím jsi si za poslední dobu udělala radost Ty?

Moc děkuji za přízeň a pozornost tomuto nákupovému příspěvku. 

Přeji krásný a pohodový den. 

papa E. A. 



6 komentářů:

  1. Barva laku se mi naopak moc líbí, to je přesně ta moje - na rtěnky i laky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, nakonec jsem se s barvou laku nějak sžila. ☺ Pěkný den přeji.

      Vymazat
  2. Od Isany si kupuju sprcháče často, miluju jejich vůni ♥ Kešu oříšky si kupujeme v Lidlu s přítelem na víkend, ale za den jsou pryč, máme je moc rádi :D Z ciziny jsem ještě nic neobjednávala, takže nemůžu říct, jaké mám zkušenosti :) Pěkné nákupy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, to jsi naprosto vystihla, kešu oříšky jsou tolik dobré, že zmizí doslova sami. ☺Nyní se do Rossmannu chystám na akci 1+1♥. Pěknou neděli přeji.

      Vymazat
  3. Skvelý nákup.Ten lak sa mi najviac páči. Je to presne farbička ktorú by som si kúpila aj ja :)


    LEATHER DRESSES

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, no ty jo, nude laky jsou evidentně v kurzu. Mám ho momentálně týden na nové pedikúře, ale jsem asi hold zvyklá na výraznější barvičky. Nicméně děkuji a výdrž je moc fajn. ☺ Prima nedělní večer přeji.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#OBLÍBENCI za březen - march 2024

  AHOJ HOLKY, přeji krásný pátek a moc tě vítám u mých oblíbenců za březen, což je nejen první jarní měsíc, ale taky můj narozen...