pondělí 12. října 2020

Oblíbenci měsíce září 2020


AHOJ,AHOJ,

přeji krásný začátek dalšího říjnového týdne,  a vítám Tě u dnešního článku s OBLÍBENÝMI PRODUKTY ZA MĚSÍC ZÁŘÍ 2020. Pro tento měsíc jsem vybírala "obzvláště" pečlivě, protože mi přijde, že jsem používala mnohem více produktů, zvláště pak ochranu proti covidu, čímž jsou mé respirátory, které M. nakoupil a nakupuje, za což mu patří extra velký dík! ♥


Tyto dva oční stíny, kterými jsou testery značky Sephora jsem se líčila nejčastěji, dá se říct prakticky denně. Stíny jsem dostala od kamarádky Kriss, která je zase má od své maminky. 


Jsou to dva mono stíny v odstínu 13 Pearl a 17 Minestone. Stíny mi k sobě hezky ladí, jsou krapet méně pigmentované, taky jsou sušší, ale téměř nepráší. Na oku bez báze nevydrží celý den, ale mne na běžné denní líčení plně vyhovují, líbí se mi a jsem s nimi SPOKOJENÁ. 


Rty jsem si nejčastěji líčila do nude barvy. K tomu jsem používala opravdu "stoletou" konturku od značky Avon, kterou jsem i vyplnila rty, což prodloužilo výdrž rtěnky Essence v odstínu 04 Crazy z řady This is me, která je naprosto skvělá!


Na úpravu obočí jsem tak půl na půl používala tuto precizní micro tužku Sephora v odstínu 02 N. Brown, která se již nevyrábí, ale dá se sehnat v jiné, novější obměně. 
Benefit řasenka Roller Lash je skvělá, dělá mi krásné, dlouhé a bohaté řasy. 


Paletka na konturování od značky Make-up Revolution - I♥Make-up se stala mou oblíbenou, zvláště pak pro svou univerzálnost.  Paletka práší, pigmentace není závratná, ale je tak praktická, barvičky a její celkové složení mi velmi vyhovuje, že jsem na tváře nepoužívala prakticky nic jiného. Bronzer krásně zahřeje či vykonturuje, dá se použít i jako oční stín do záhybu. Tvářenkou dodáš šťavnatost lícím a s rozjasňovačem udělám velkou "parádu" na tvářích, tak i na očních partiích. Za mne velký a milý pomocník. 


Vůně 5th Avenue od Elisabeth Arden je krásná, lehčí, přitom smyslná ženská vůně, kterou jsem se ráda obklopovala. 
Bez suchého šamponu by to nešlo a tato limitka z "pivoňkové" série mne hodně vyhovuje, jelikož je nějaká jiná, lepší. Přijde mi, že wau volume efekt dělá nějaký větší, déle vydrží, nezanechává tolik bílého povlaku na vlasech, ale stoupla mi jeho spotřeba. ☺


Bez hydratace by to u mne nešlo snad v žádné situaci, obzvláště, když začal podzim a chladnější období. 
Loccitane dělá, alespoň pro mne ty nejlepší krémy na ruce, ale ani na nožky bychom neměli zapomínat, proto i  tento foot cream s vůní levandule je naprosto skvělý, hutný, úžasně parfemovaný produkt, kterým svým nožkám dopřeji potřebnou péči a hydrataci. 

Balea - tělový krém z letní limitky copacabana je hutný, výživný, krásně voňavý a mým potřebám plně vyhovující, navíc je prima si připomenout vůni teplých, letních dní. 👍


A jakými produkty jsi se Ty ráda obklopovala minulý měsíc, co Ti dělalo radost?

Moc děkuji za přízeň a pozornost tomuto příspěvku. 

Přeji krásný a pohodový den. 

papa E. A. 

 

6 komentářů:

  1. Já teď nedám z ruky levandulovou řadu Garnier BIO, obzvláště noční krém mi učaroval :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já si koupila od Essence pěnový suchý šampon. To je taky moc zajímavá věcička!:D

    Rtěnky od Essence z řady This is me jsou naprosto nejlepší. Já tu celou řadu naprosto zbožňuju 😍.

    Verča ze Ztracena v Praze | NOVÝ BYT, CO TEĎ? ZMĚNA JAK BLÁZEN! | BYDLENÍ

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj. rtěnka se povedla, už mám druhou v zásobě, jen z té řady jsem si vybrala pouze tento nude odstín, přitom já preferuji spíše výraznější. Pěkný den ☺.

      Vymazat
  3. Já si teď libuji ve vlasové péči, jelikož moje vlasy dostaly docela dost zabrat a hodně mi padají, tak teď zkouším různé produkty. Ale nejvíce mě zaujala asi maska od Envie :-)

    Z nákupního košíku

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, naprosto chápu, značku nebo masky Envie neznám, ráda poznám ☺. Já jdu zítra ke své Gábi = kadeřnici, tak se neskutečně těším. ♥ Prima odpoledne.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...