čtvrtek 5. listopadu 2020

#ShoppingTime No. 40

AHOJ,AHOJ,

přeji krásný čtvrtek, a vítám Tě u dnešních tak trochu "prémiových" kosmetických nákupů, které mi udělaly neskutečnou radost!
 


Začnu asi časopisem Elle, který si koupím jen když je tam nějaká lákavá kosmetika, jako dárek. Tentokrát to je plátýnková maska Sephora s extraktem z hroznů. 👍


V Dmku jsem si vzala balzám pro poškozené vlasy a dvou-balení balzámků na rty. 


Dostala jsem na ochutnání čaje Teekanne hot love s příchutí manga a chilli. 
Vzorek krému Neutrogena je z časopisu Elle. 


Těmto sprchovým gelům jsem prostě nemohla odolat, Balea prostě ví, jak na mne. Krémový sprcháč White goss je s vůní kokosu, vínový Sense of magic zase voní po lesním ovoci. 


Papírových kapesníků mám nyní extra velkou spotřebu a mám je prakticky všude, kde se vyskytuji, takže jsem si pořídila ještě jedno menší balení a bavlněné odličovací tamponky nesmí nikdy u mě chybět. 


Čajové svíčky do aromalimpiček jsou nezbytností a tyto mohu opravdu doporučit. Vydrží hořet skutečně min. 4 hodiny. 


Magic Wonderland je řada, která má tuze krásné obaly a já si pořídila tělovou emulzi a vlhčené odličovací ubrousky. ☺


Oříšková směs, kterou, protože tam nejsou lískové, vlašské ani burské druhy, na které jsem alergická. 
Tento sýr jsme v Lidlu s M. objevili zcela náhodou a je to asi nejlepší Gouda, kterou pro mě Lidl nabízí. (Holandská - ne Polská, polotvrdá, 2 měsíce zrající se správným obsahem tuku) 



Mé poslední kosmetické nákupy bych tady ukončila a zajímalo by mě, jaké limitky či vánoční edice oslovily Tebe?


Moc děkuji za přízeň a pozornost tomuto článku, které si velmi vážím a těší mě. 

Přeji Ti krásný a pohodový den. 

papa E. A. 





14 komentářů:

  1. Ahoj, moc pěkné nákupy :) Goudu si budu muset pořídit taky, hodně mě láká. A úplně stejně tak poběžím do DMka pro limitku sprchového gelu s kokosem <3 Měj se krásně! :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuji. Ty limitky mě prostě vždy lákají a dostanou. ☺ Goudu vřele doporučuji .Krásný den přeji. ♥

      Vymazat
  2. Ahoj Eri,
    to jsou pěkné nákupy:-) Já jsem v DM pořídila docela dost věcí z novinek a jsem s nimi i spokojená (mrkni na blogu na nejnovější nákupy). Goudu táta vždy vozil z Holandska, ta dovážená sem, co nabízejí supermarkety, není tak dobrá. Teď se samozřejmě na žádnou konferenci nedostane, tak je trochu goudový hladík:-) Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, novinky v DMku jsou velmi zajímavé a lákavé. Díky, už jdu kouknout k Tobě na blog. ☺

      Vymazat
  3. Na oříšky mám stejnou alergii; takže poctivě pročítám složení balíčků. Elle mám přečtené; masku vyzkoušenou:-) a jinak jak víš ; jsem kosmetický barbar))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Evi, s těmi oříšky je to složité, dřív jsem to nemívala, njn. Elle musím říct, že mě nyní mile překvapila. Krásný den přeji. ☺

      Vymazat
  4. Já jsem si pořídila zase deodorant "sense of magic" a hrozně mi připomíná čaj s příchutí lesního ovoce, ale tak moc, až mi to přijde trošku divné :D

    In the moment with Ejmina | Instagram

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, tak na ten se musím podívat, protože já včera "okukovala" pěnu na holení. No budu muset ještě do DMka na limitky vrazit. ☺ Pěkný den přeji.

      Vymazat
  5. Čaj Hot Love jsme náhodou koupili nedávno a byl skvělý ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, také už jsem ho měla a byl dobrý. ☺Pěkný den přeji.

      Vymazat
  6. Eri, tak těch sprcháčů ani řady Wonderland jsem si dneska v DMku, kde jsem se stavovala pro gel na praní, nevšimla. A asi je to dobře, protože zrovna sprcháčů mám doma ještě dost a tělových krémů taky. Ale vzala jsem si krém na ruce (těch u mne nikdy není dost) z řady "Be..." (inspirace od Hanky z ciculka.cz :)). A zaujala mne ta oříšková směs, tu jsem ještě neměla.
    Hezký víkend

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, také mám nějakou zásobu sprcháčů, ale těmto jsem prostě nemohla odolat ☺k a tělové krémy jsem opravdu už potřebovala. Krémy na ruce jsem zahlédla, ale mě nevyhovují svou konzistenci. Oříšky byly fajn, jen obsahovaly arašídy, čehož jsem si nevšimla. Krásnou neděli přeji. ☺♥

      Vymazat
  7. Musím říct, že Balea je značka, kterou miluju. Stojí pár korun, ale vždycky něčím překvapí. Právě zmiňované sprchové gely jsou super, mám doma taky asi dvě limitky a vždycky se mi strašně líbí ty obaly! :D Měj se krásně:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hezký den i Vám. Naprosto souhlasím, Balea mě baví, často mívá různé limitky či jiné akce a ty jejich hravé obaly, mě prostě baví. ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze Hebe produkty III.

AHOJ HOLKY,  přeji krásný dnešní den. Moc zdravím od Jadranu. 🌞Nová dvojitá recenze produktů z Hebe e-shopu je zde.  Začnu pleťovou maskou ...