středa 2. prosince 2020

#Recenze - Balea Vital - denní krém proti vráskám


AHOJ,AHOJ,

přeji krásnou středu,  a vítám Tě u dnešní recenze, u dnešního příspěvku, kdy hlavní roli hraje má oblíbená značka Balea. Tento DENNÍ KRÉM PROTI VRÁSKÁM - BALEA VITAL jsem si pořídila v létě a hledala jsem nějaký hutnější a výživnější krém. 


Krém má celkem běžné, ale pěkné balení, které je skleněné s plastovým víčkem. 

Je to veganský produkt, balení obsahuje 50 ml a cenově se pohybuje okolo 70-80,- Kč a je běžně k dostání v každém DMku, nebo na jeho e-shopu. 


Krém obsahuje také SPF 15, což ale nyní většina krémů. Ochranný faktor to není příliš vysoký, ale pro mne naprosto dostačující. 

Krém má bílou barvu, je hutnější - krémové konzistence s lehkým olejovým složením. Na pleti je příjemný, vyživí a hydratuje mou pokožku. 
Co bych jen ráda zmínila, je jeho lehká květinovo/parfémová vůně, která ovšem není nijak vlezlá ani dráždivá. 


Krém je určen pro boj s vrásky, pro věkovou kategorii 45 +, což mi naprosto vyhovuje, ostatně se ke čtyřicítce blížím. 🙈

Jak jsem psala, krém je výživný, hutnější, takže s nanášením make-upu je třeba počítat s menším odstupem, než se do pleti vsákne. 
Používám ho na denní i noční péči, kdy ho trochu navrstvím nebo i pod make-up se mi dobře osvědčil. 


Musím přiznat, že mě tento krém krásně sedne a velmi mile mne překvapil. Za málo peněz, hodně kvalitní muziky!
Ano, určitě jsou krémy, nebo celková skincare, která mi sedne ještě mnohem více a s mou pletí dělá viditelnější "zlepšení", ale tu si nyní bohužel = prostě tomu tak je, nemohu dovolit. (mám tím na mysli skincare značek Estée Lauder, Clinique, Lancome či Clarins). 


Pokud máš Ty, nebo někdo ve Tvém okolí suchou a stárnoucí pleť, chce ji vyživit, hydratovat a nechce do krému investovat větší finanční prostředky, mohu tento KRÉM ZA SEBE DOPORUČIT A POCHVÁLIT. 


Je to levný, dostupný a plně funkční pleťový krém, který dělá co má, nedráždí pleť, naopak ji příjemně zjemní a vyživí. 


A jakou hydrataci dopřáváš své pleti nyní Ty? Jaké produkty jsi si oblíbila?

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu a této recenzi, která mě velmi těší!

Přeji Ti krásný a pohodový den. 

papa E. A. 






6 komentářů:

  1. Ahoj Eri,
    krém mě podle tvé recenze rozhodně zaujal. Já jsem si zrovna kupovala noční krém, měla jsem stejné požadavky jako ty. Vybrala jsem si nakonec krém od Astridu (zítra vyjde nákupový článek, tak tam bude) a zatím jsem s ním opravdu spokojená. Nechtěla jsem za něj dát více než 150 Kč a dost jsem plánovala, že budu hledat v sortimentu Astridu, protože ta značka a její krémy jsou mi sympatické. Mám zkušenosti i s dražší kosmetikou a ne vždy je ta cena adekvátní ke kvalitě. Je ale fakt, že krém od Estée Lauder mi hodně seděl, ale na něj si budu muset zase pořádně našetřit. Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz
    PS: u mě na blogu právě běží adventní soutěž, tak tě zvu:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, na Astrid krémy, nebo jejich novou řadu jsem četla recenze, ale stále tak trochu váhám. Moc děkuji za připomenutí, hned jdu na tvůj blog, poslední dobou tak trochu nestíhám...., krásný večer. ☺♥

      Vymazat
  2. Já jsem z dražších krémů měla jen YR, jinak sahám taky po řetězcových značkách (Cien, Today), které mívají slušný až velmi dobrý poměr cena-výkon.. Balea krém jsem ještě ale neměla. Teď jsem si udělala radost k svátku a až vypotřebuju krémy Nivea, co mám na poličce, tak vyzkouším krémy YR pro věk 50+, ke kterém už jsem se dávno dopracovala. Uvidíme, jak budu spokojená.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, určitě bych mohla sama za sebe doporučit např. Loreal / Vichy, které mají speciální řady pro věkové kategorie a jejich poměr cena výkon je naprosto super. ☺ Přeji krásný večer. ☺

      Vymazat
  3. Mám ráda pleťové krémy od Balei. Jen si většinou kupuji ty v tubě. Tenhle by se mi taky líbil. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Já už bych také pomalu potřebovala nějaký krém proti vráskám :-D . Zatím ale používám běžný denní a noční krém od Welledy, se kterým jsem spokojená. Na něj si nanáším podkladové báze pod make-upy (primer) a na to ještě make-up, takže ty drobné vrásky ještě dokážu bez problému skrývat :-) .

    OdpovědětVymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XX.

  AHOJ HOLKY,   v prvé řadě přeji již hezkou sobotní noc&večer, a moc tě vítám u nákupů, které začnu barterovou výměnou.  Byl mi nabídnu...