pondělí 30. listopadu 2020

#ShoppingTime No. 45

 

AHOJ,AHOJ,

přeji Ti krásný pondělní den,  a vítám Tě u dalších nákupů. 

Mandarinky jsou snad denním chlebem tohoto období. No a semínka používám třeba i do salátů. 


Poprvé jsem koupila v Lidlu toto Kuřecí grilované maso vhodné na Kebab. Nebylo špatné, celkem i cenově výhodné, ale spíš bych si ho pořídila jako takovou "nouzovou" rychlou večeři / oběd. 


Nemalou částku jsou léky. Běžně kupuji léky na tlumení bolesti a teploty, ty jsou celkem potřebné stále. Jednou za čtvrt roku vyzvedávám svá antidepresiva Elontril a Lyricu, na kterou doplácím v řádu stovek korun. Jak píšu, je to nemalý výdaj, ale rozhodně dobře investovaný, protože léky mi velmi vyhovují a jsem za ně ráda, že je mám!



V DMku jsem si udělala takovou malou radost a vzala si dvě pleťové masky v sáčcích z nových limitovaných edicí. 


Obě masky by měly být výživné, hydratační a vhodné pro všechny typy pleti. 
Fialová maska ICED BERRIES bude jistě krásně svěže vonět a pak varianta SLANÝ KARAMEL, který ve mě evokuje jednak fantastickou zmrzlinu, ale také sladkou - teplou vůní. 

Jsem na masky zvědavá a těším se na ně. 


Menší zato praktický dárek k svátku. Zippo zapalovač je prostě "sexy". 


Kokosové mléko, Sweet chilli a Dijonská hořčice z Lidlu, jsou mými velkými oblíbenci a používám je hodně často. 


Taky máte rádi "pikantnější" chuť? ☺



No a po velmi dlouhé době jsem si neodpustila, nebo lépe řečeno dopřála snídaňové tousty od McDonalds. 


Moc děkuji za Tvou pozornost a přízeň, která mě velmi těší. 


Přeji Ti krásný a pohodový den. ♥

papa E. A. 



12 komentářů:

  1. Ahoj Eri, musím přiznat, že jsi mi těmi fotkami navodila chuť na mekáč, kde jsem nebyla měsíce:-D Taky jsem si koupila ty masky Balea, jsem na ně moc zvědavá, vypadají dobře.
    Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, masky mi vyhovovaly, zvláště pak slaný karamel je super. ☺A na tvé doporučení jsem si minulý týden vzala textilní masky na ruce a chodidla. ♥ Krásný večer přeji.

      Vymazat
  2. Zrovna dnes sme boli po dlhej dobe za odmenu v Mekáči :)))
    Tie masky vyzerajú výborne, musím ich mať aj ja...Aj u nás sú vysoké doplatky za lieky, ale nič s tým nenarobíme.
    Pekný advent!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Aďko, mekáči se celkem dokáži "ubránit", ale není to nešlo. Masky doporučuji, obzvláště pak tu s vůní slaného karamelu, ta mi sedla nejvíce. ☺♥ Krásný večer přeji.

      Vymazat
  3. Zrovna dneska se chystám do Lidlu tak ten kebab chci pro přítele taky zkusit. Miluji i jejich pesta a ginger shoty, ty nikdy při nákupu nevynechám :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj a pěkný večer přeji. ☺♥ Pesta a chilli pasty jsou skvělé, ginger shoty bohužel pro nás nejsou, obsahují mix dalšího ovoce, na které jsme alergičtí - jablka..... Ginger shoty jsme objevili v roce 2018 (https://fresh-only.cz/) a ty nám vyhovují nejvíce, vřele doporučuji, ale jen velmi individuální záležitost.

      Vymazat
  4. Joj musim aj ja tušim začat praktizovat tieto nakupne články na svojom blogu. Inde ich rada čitam, vždy pozerám, čo kto kde kupil a teda u teba ma zaujalo to maso v Lidli, to som tam ešte ani nepostrehla ale pozriem to, lebo občas fakt na taký rýchly obed, či večeru sa niečo také hodi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Zuzi, už se nyní moc těším na Tvé články s nákupy. ☺♥

      Vymazat
  5. Jak píše Zuzulienka - na svém blogu ani na YT nákupové články nedělám....ani nevím proč. Přitom je tak ráda čtu :-)
    Mám ráda jemně pikantní chuť jídla, ale nesmí být agresivní a přebít všechno ostatní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, nákupové články či videa mám ráda, jsou inspirativní ☺. Pikantní - lehce pálivá jídla k chladným dnům prostě za mne patří. Pěkný večer. ☺

      Vymazat
  6. Já jsem si taky v DMku teď pořídila taky masku Balea, ale nevím, kdy na ni dojde. Mám tam ještě jednu od tebe (jednu už jsem použila) a já těm maskám zas tak nedám :). A v Lidlu jsem si teď koupila jejich chlazené těstoviny (z řady DeLuxe) - nejsou špatné a jsou rychle hotové (hodí se jako rychl´ý oběd či večeře, když mne HO zahltí spisy)
    Měj se pěkně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Masky mi opravdu sedly, zvláště pak ta s vůní slaného karamelu! ☺ HO se spisy zní strašidelně...🙃👍, přeji at to jde lépe. Krásný večer.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze- Huda beauty mascara

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze. Tuto řasenku od HUDA BEUTY LEGIT LASHES   mám doma od loňska. Je to miniaturka, ale ...