středa 16. prosince 2020

#Recenze - pleťové masky z limitované edice


AHOJ,AHOJ,

přeji krásnou středu, a vítám Tě u dnešního článku, u dnešní recenze DVOU PLEŤOVÝCH MASEK značky BALEA z momentální LIMITOVANÉ EDICE. 

Jak jsi již možná zaznamenala poslední dobou (spíš asi tento rok) jsem si oblíbila pleťové masky v těchto praktických sáčcích. Díky tomu se s nimi dobře cestuje (což opravdu nyní není na pořadu dne, ale dobré vědět), jsou velmi cenově dostupné, jsou variabilní a můžeš je dle libosti střídat, což mne právě baví a velmi vyhovuje! 


V DMku jsem narazila hned na dvě LIMITOVANÉ EDICE, jedná se zřejmě o podzimní/zimní edici. 
Slaný karamel a Iced berries jsou masky krémové, vhodné pro všechny typy pleti. Balení obsahuje dva samostatné sáčky, kde je celkem 2x 8ml produktu. Mě jeden sáček vystačil na dvě plnohodnotné nanesení masky. 👍


Když jsem zahlédla obrázek karamelu, bylo mi hned jasné, že to bude sladká a hřejivá vůně, kterou prostě v tomto sychravém období prostě "chci", až poté jsem se dočetla, že se jedná dokonce o můj milovaný SLANÝ KARAMEL. Wau, miluji zmrzlinu v této příchuti! Nebylo co řešit a masku jsem hodila do nákupního košíku. 


Karamelová maska pro zimní / podzimní období je opravdu dobý nápad. Je krásně krémová, lehce hutnější konzistence, rychle se do mé pleti vstřebala, nechala jsem působit cca 15 min a poté masku smyla. Vůně je sladká, to je první, co jsem cítila, když jsem si ji nanášela na obličej, poté dorazila lehká vůně karamelu. 

Ano, za mě ano, už jen kvůli té příjemné, hřejivé a teplé vůni bych si masku pořídila znovu. Krémová a hutnější konzistence mi maximálně vyhovuje. Pokožku zjemní a nedráždí!


Balení mi krásně vystačilo na 4 použití. Znovu bych si tuto masku určitě pořídila, už jen pro to příjemnou vůni a hydratační složku! 



Maska ICED BERRIES, neboli ledové = zmrzlé maliny s ostružinami ve mne evokovalo loňskou, nebo snad již předloňskou limitku zimy. Hrozné, jak ten čas letí. Ale k samotné masce. Obal je pěkný, barevný, více zaujme na první pohled než u předešlého slaného karamelu. 

Maska krásně sladce voní, na pleti je příjemná a pokožku zanechá hebkou a vláčnou! 


Krémová konzistence masky, se kterou se mi dobře pracovalo, krásná vůně byla na pleti a při samotném působení velmi příjemná. Hydratační složka, která je vhodná pro každý typ pleti mou pleť udělala jemnou na dotek. 



Přidaná hodnota těchto sáčkových masek je, že je nemusíte krásně dle libosti střídat a nemusíte stále dokola používat tu stejnou! Velmi jsem si tuto variabilitu oblíbila. 


Z této krémové masky cítím příjemnou sladkou vůni malin a moučkového cukru. Velmi příjemná, teplá a hřejivá maska, která je lehce zabarvená do fialova. 


Maska měla i hydratační efekt na mou pleť. Samotné balení, které obsahuje dva samostatné sáčky mi krásně vystačila na čtyři použití. Masku jsem nanesla na vyčištěnou pleť, nechala působit cca 15-20 min., poté smyla vlažnou vodou a aplikovala následnou péči. 


Závěrem nemohu jinak než, že Ti tyto masky DOPORUČÍM vyzkoušet. Za mě jsou super, mým potřebám plně vyhovují a baví mě na nich rozmanitost, hravost a barevnost limitek! Obě masky jsou příjemné, jemné s hydratační složkou, kterou zvláště v tomto sychravém období má pleť vyžaduje. 
Takže určitě hodnotí kladně, hned z několika aspektů!


A co Ty? Jsi masková, nebo dáváš přednost jiné péči o svou pleť?


Moc děkuji za přízeň a pozornost tomuto příspěvku, které si velmi vážím. 

Přeji Ti krásný a pohodový den. ♥

papa E. A. 



4 komentáře:

  1. Milujem masky na tvár, ale u nás v DM nemajú žiadne od Baley, stále sú vypredané :-(

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Aďko, tak si řekni jaké bys ráda a já ti je koupím u nás a pošlu, to není přeci problém . :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já si na sladké vůně moc nepotrpím, ale možná ta ovocná by mohla být zajímavá. Co ale nesnáším, je pytlíčkové balení, co vyjde na víc použití. Ty načnuté pytlíčky jsou v koupelně děsně nepraktické, zvlášťu věcí, které se nepoužívají několikrát denně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, tak ony ty masky jsou primárně na jedno použití = jeden sáček, mě ale vystačí a lépe mi vyhovují na vícero použití. Určitě svěží vůně najdeš např. v Aloe vera, která chladí. Prima večer přeji. ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 IXX.

  AHOJ HOLKY,  KRÁSNÝ PRVNÍ MÁJ PŘEJI. 🥰🤩 moc vás vítám u mých nákupů, které začnu dárkem k narozeninám od mého kamaráda Petra z AA.  V k...