úterý 19. ledna 2021

#Recenze - Isana 3v1 micelární voda


AHOJ,AHOJ,

přeji krásné úterý a vítám Tě u dnešního příspěvku, u dnešní recenze. Privátní značku drogérie Rossmann Isana znám, kupuji celkem pravidelně, ale zdaleka ne tak často, jako např. Baleu. 


Prostě jsem chtěla nějakou micelárku od Isany zkusit a tato mi přišla pod ruku a jako nejpříhodnější. 
Velké balení o 400 ml je hodně podobné, jako má právě Balea. Micelárka slibuje hned 3 kroky v 1. Odlíčí oči, rty a pleť. Je vhodná pro suchou a citlivou pokožku. Cenově se pohybuje také velmi příznivě, tuším že okolo 80-90,- Kč. 


Micelární voda neobsahuje alkohol ani přidaný "parfém", čili by neměla dráždit pokožku. No za mě to tedy neplatí. Odlíčí make-up, rty, oči velmi špatně a všudypřítomné štípání a pálení v očích opravdu nechci. Když si s touto micelárkou odličuji nyní pouze pokožku obličeje a rty, tak ihned po nanesení a setření líčidel z obličeje se dostaví jemní poštipkávání až brnění, což mě prvně jednak překvapilo a nemile zaskočilo. 


Tento efekt na své pleti nechci, je mi to nepříjemné a myslím si, že rozhodně nemá nastat ani na normální pleti, natož u produktu, který je určen na citlivou pleť, jak deklaruje popisek. No nic, ale zpět k odličovací schopnosti, která není špatná. Make-up z obličeje odlíčí celkem i dobře, s dlouhotrvající rtěnkou je to již horší, ale to bych i brala. 

To nepříjemné poštipkávání a brnění na obličeji mě vadí a nevyhovuje. Nejprve jsem si říkala, že je to mou pokožkou, protože jsem použila nedávno peeling, mám ji nyní více citlivou, mám pupínek, své dny...Ne, tím to skutečně nebylo. Je to bohužel touto micelární vodou, která mě osobně NESEDNE. 


Dala jsem ji šanci myslím si, že dostatečně, ozkoušela ji i kamarádka, která si podobného efektu na své pleti také všimla. Nebudu ji přímo vyhazovat to ne, buď to si ji rozleji na případné otírání kosmetiky nebo si ji vezmu na jedno ze svých tří stanovišť. 


Škoda, myslela jsem si a s tím jsem si tento produkt pořizovala, že bude obdobný, stejně tak dobrý jako Balea, ale NENÍ TOMU TAK. Tak trochu mě i tato zkušenost odrazuje vyzkoušet další skincare z řady Isana. 

Mě by zajímalo, jaká je Tvá zkušenost s privátkou Rossmannu? Budu moc ráda za Tvé tipy a oblíbené / ozkoušené produkty!


 Moc děkuji za Tvou přízeň a pozornost tomuto příspěvku. 

Přeji krásný a pohodový den. 

papa E. A.

6 komentářů:

  1. Issanu značku som neskúšala, ale tu od Balea som mala rada :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ano Balea micelárka mi vyhovuje, toto bohužel nikoli. Škoda.

      Vymazat
  2. Mne nevyhovuje ani tá od Baley :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, škoda, já mám nově doma dokonce levadulovou micelárku BAlea, ale zatím jsem ji nezkoušela. ☺

      Vymazat
  3. Já mám Rossmanna blízko, takže tam občas nakupuju. Odličovač na oči (tuším dvoufázový) mi nevyhovoval, tužidlo a krémy na ruce byly průměr, pleťové mléko prima. A jejich odličovací tampony mi celkem vyhohují (dobrý poměr cena-výkon). Takže zkušenosti jsou různé...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, já bych se na Rossmanna měla zaměřit, mám ho vlastně po cestě ☺. Jak píšeš, jsou produkty, které jsou moc prima, ale tento mezi ně bohužel nepatří, nevadí, zkušenost. Pěkný den přeji. ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XIII.

  AHOJ HOLKY,  hezký začátek, nového pracovního týdne přeji, zároveň a moc tě vítám u nákupů.  Začnu tedy narozeninovým dárkem pro DM., kter...