pátek 15. ledna 2021

#Shopping2021 No. 1

 AHOJ,AHOJ,

přeji krásný páteční - lednový den a moc Tě vítám u letošních prvních nákupů, které budou opět takovým mixem, co do složení. 


Po vánočním a novoročním hodování jsem se pokusila znovu zařadit více zeleniny, na což jsem ostatně zvyklá. Obyčejný ledový salát, mrkev, rajče, ředkvičky a třeba i cizrna je pro mne super kombinací, která mi jednak chutná a taky je snadná na přípravu. 



Bylo třeba doplnit čajové svíčky a již jsem jednou 50 ks balení z Lidlu měla, osvědčilo se mi, tak jsem neváhala a vzala ho znovu. 
Cien kuličkový antiperspirant na doporučení Marti z YTB jsem již kupovala, ale mám ho v Třebíči u M., tak jsem si pro změnu pořídila variantu Invisible . Stojí neuvěřitelnou dvacku a je fajn. 


Piškoty, rozinky v čokoládě a Palouček měli v akci, tak jsem neodolala. 


V lednu je nějak "mnoho" narozenin, tak jsem zcela neplánovaně, tu a tam koupila různé čokoládičky. 


Tyto čokoládové bonbony jsem koupila na Kavalírce v "malé Sapě". 

A přeci jenom se zde objeví dárky a to od mé báječné kamarádky Chieko z Japonska. ☺♥

Já mám pro Chieko balíček připravený, ale jsem hrozný šnek a ještě pořád pátrám, co bych do něj přidala a mohla ho tak odeslat. Něco zajímavého, pěkného, menšího, ideálně s českou tématikou, kdyby Tě něco napadlo, budu moc ráda za nápady! 🙏


V balíčku toho bylo spousta. Japonská káva, která se připravuje jako "filtrovaná", už se na ni moc těším. Ozdobné lepící pásky, krásná gumička, alá šperk do vlasů, ale ten hlavní dárek je mikro tužka s náplněmi. 


Mechanická mikro tužka Mitsubishi pen, která je speciální ve svém otáčivém systému, kdy se olůvku hrou otáčí a opotřebovává rovnoměrně. Wau, Chieko je nejlepší. 


Jednu takovou jsem M. kupovala v USA e-shopu k svátku, ale nevzala jsem náplně a Chieko byla tak zlatá, že náplně poslala hned 3x a mikro tužku k tomu. Je úžasná, nejlepší. Je to má bývalá kolegyně, se kterou si píšu na dálku neuvěřitelných 16 let. 

Do Třebíče jsem si pořídila na takové to rychlé umytí vlasů Balea vanilkový set šamponu s kondicionérem, již jsem ho měla a vyhovoval mi. 
Nějak mi docházel odličovač očí a v DMku jsem opravdu jednak neměla čas a nevěděla, jaký si vybrat, tak jsem si vzala rovnou dva tyto 2fázové Balea, které byly v 50% slevě. 
Odličovací ubrousky a tělové mléko z limitované edice Magic Wonderland jsem si pořídila rovněž do Třebíče. 
Poslední dobou mi na ruce a nohy nezabírá nic jiného, než extra silná hydratace Modré Indulony, tak jsem si pořídila další, rovněž do Třebíče. No a na zkoušku mě oslovil deodorant Balea Calm Cocos, který neobsahuje žádné hliníkové soli. 
Ebelin gumičky do zásoby se vždy hodí, zvláště, když ji potřebujete a žádnou nemáte při sobě, jistě to znáš. No a holítka jsou za mne léty ověřené nejlepší Wilkinson. 

Mé první letošní nákupy takového velmi "vyváženého" složení, kde je nějaká kosmetika, ale i běžné produkty, jako jsou potraviny apod. 

No a co jsi si pořídila Ty za poslední dobu??
Moc děkuji za Tvou přízeň a pozornost těmto nákupům. 

Přeji Ti krásný a pohodový den. 

papa E. A. 







11 komentářů:

  1. Já jsem asi nakupovací břidil ))) Nejenom kosmetický.... ale přece jenom mě zlákalo Notino a tam tělový olej Nuxe. Jsem s nim moc spokojená.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nee, přeci není to jen o nákupech, máte styl velmi vytříbený, milá Evi a jiné hodnoty ☺♥. Nuxe má super produkty, věřím že jste spokojená.

      Vymazat
  2. Mojí poslední akvizicí jsou dva hrnce od Tescomy (tedy přesně řečeno kastrůlek a hrnec), ktré nahradily kastrůlek, ve táhli ořez z roštěnce tak dlouho,až jsme vyhodili oboje, a hrnec, který sešel věkem (měla jsem ho od r. 85, kdy jsem si ho koupila do svého prvního bydlení :)).
    Jinak myslím,že ten odličovač očí není dvoufázový - jestli dobře koukám, tak mám stejný (už myslím třetí balení) a právě jsem jím nahrazovala dvoufázový od YR, který mi najednou začal vadit na oči.
    Deodorant od Cienu mám na chatě a jsem s ním spokojená
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, hrne jsou super, my budeme asi brzy pořizovat nějakou prima pánev s nepřilnavým povrchem, Tescoma zní dobře, díky za tip. Ad. odličovač Balea - je to dvoufázový, jak je položený, tak tak dvě složky, které obsahuje nejsou tolik vidět, dokonce jsem ho již používala a odličuje skvěle. Na deodorant Cien jsem o to více zvědavá. ☺☺ Krásný víkend přeji. ♥

      Vymazat
  3. Ahoj Eri,
    já jsem hodně nakupovala na eshopech, takže zásoby kosmetiky mám momentálně opravdu pořádné. Včera jsem byla v Kauflandu a odnesla jsem si nějaké základní potraviny a hlavně můj milovaný kovářův chleba, který mám nejraději. Já jsem přátelům z Lotyšska kupovala nějaké české sladkosti, kofolu (ta měla obrovský úspěch) a taky třeba CD s Dvořákem. Jsem z Příbrami a on žil kousek odsud. Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, viděla jsem a nechala jsem se inspirovat, už mám objednávka z Notina doma - no ty jo, pochlubím se v dalších nákupech. Ano, hudba je pro cizince populární, hlavně ta vážná a nebo ještě zvažujeme nějakou pěknou sadu na kreslení či malování od Koh i noor. Prima víkend přeji. ☺♥

      Vymazat
  4. Eri,
    super nákupy :-) a krásne darčeky z Japonska, je krásne, že vám priateľstvo vydržalo tak dlho.
    Práve dnes sme boli na nákupe, nechali sme tam 70,-Eur... okrem zubnej pasty samé potraviny a voda (môj J. nemôže vodu z vodovodu).
    Ja zvyknem kamarátkam do zahraničia posielať Kofilu a Horalky, masku na pleť, knihu o našej krajine...aj niečo, čo som sama vytvorila. Verím, že ju aj Tvoj balíček poteší.
    Pekný víkend

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Aďko, ani nevíš, jak moc na Tebe nyní vzpomínám.....♥(mám na sobě právě masku s papájovou - je báječná). Kofila je dobrý nápad, já posílala Bonpary a pak Lentilky kdysi, plus nějaké klasické dětské pohledy a omalovánky. Prostě za ty roky jsme si toho poslaly opravdu hooooooooodně. Krásný zasněžený víkend. ☺♥

      Vymazat
  5. Ta Balea je parádní. Líbí se mi hlavně vanilkový šampon. Mám tu vůni ráda. Já se teď snažím šetřit, takže jsou nákupy jen toho nejnutnějšího.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Toto byla spíš "zásoba", abych v T. měla pro případ potřeby nějakou tu kosmetiku a nemusela to s sebou stále tahat. Ale šetření obdivuji, taky se trochu snažím. Prima víkend přeji. ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 X.

AHOJ HOLKY,  krásné jarní odpoledne přeji, a moc vás vítám u nákupů.  Toto je prosím pěkně má první objednávka na Hebe. To, že tato značk...