pondělí 1. února 2021

#Recenze - Balea body lotion limited edition


AHOJ,AHOJ,

přeji krásný první únorový den,  a vítám Tě u dnešní recenze, u dnešního článku. Koncem roku, nebo to bylo ještě na podzim Balea přišla s poměrně velkou škálou limitek, které mne rozhodně nenechaly chladnou. Já prostě limitky od Baley mám ráda, protože mě baví, líbí se mi jejich hravé a pěkně tématické obaly. Navíc produkty znám, vím co od nich čekat a s tím si je také pořizuji a opravdu málo kdy se mi stane, že mi produkt nevyhovuje. 


A tento produkt nespadá do kategorie - NEVYHOVUJÍCÍ, rozhodně NE ☺. Tělové emulze, nebo chceš-li tělové krémy Balea jsou moc fajn. Hydratace je dostačující, krásně voní a jsou příjemné na těle. 


Tato limitka MAGIC WONDERLAND s vůní růží mne zaujala natolik, že jsem si pořídila tělové mléko - emulzi, šampon a sprchový gel. Sprcháč byl fajn, tam bych řekla, že vůně růže byla asi nejvíce cítit. 

Ale abych se konečně dostala k samotnému produktu BODY LOTION - MAGIC WONDERLAND. Má krásný obal, hravý, dobře graficky zpracovaný, který na první pohled zaujme a mě se prostě líbí. 

Tuba je celkem i praktická, dá se z ní doslova vydolovat všechen produkt. Což kvituji. 


Konzistence je tak středně hutná, je příjemně krémová. Na to, že se na první pohled tento produkt netváří, jako super hutný a výživný, tak mým potřebám plně vyhovuje. Tělové emulze si kupuji pravidelně a dá se snad i říct, že od každé limitky nějakou vyzkouším. Pokaždé mi vyhovuje. 


Vůně je příjemná, taková sladká, ale ne těžká, cítím v ní nějakou svěží složku. Pro mne je asi největším benefitem to, že parfemace růží nepřebije vše, což bych já nedala. 

Dobře hydratuje, rychle se vstřebává a dobře nanáší. 
Používám denně, po každé koupeli či sprše. 


Pro mne jsou to skvělé, dostupné produkty v péči o pokožku v krásném, hravém obalu. Od takových produktů očekávám hydrataci, rychlé vstřebávání a příjemnou parfemaci. 

Nějaké zpevnění pokožky nečekej, na to jsou jistě jiné produkty a spíš bych se zaměřila na nějaké cvičení či speciální olejíčky. 


Za mne ROZHODNĚ ANO, hydratuje, příjemně voní a má krásný obal, který mě baví a stále nové limitky mě těší. 
Je také pravda, že díky rozmanitosti a množství limitek, cenové dostupnosti má spotřeba je vyšší. 

No a jak jsi na tom Ty s limitkami??


Moc děkuji za Tvou přízeň a pozornost této recenzi, které si nesmírně vážím. 

Přeji krásný a pohodový den. 

papa E. A. 

7 komentářů:

  1. Já se limitkami v poslední době nechám zlákat málokdy - snažím se zlikvidovat zásoby. Ale zrovna nedávno jsem si koupila krém na ruce Be lovely, což je myslím taky limitka. Tělové emulze tu mám myslím asi 2 nebo 3, tak po nových začnu pokukovat, až tyhle zlikviduji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Stáňo, máš můj další obdiv, že odoláš. Já mám celkem i spotřebu "tělových mazadel" všemožného druhu. Pěkný večer přeji. ☺

      Vymazat
  2. Tie vyzerajú skvelo. Moc sa mi páči obal a musím povedať, že telových krémov doma nikdy nemám dosť.
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  3. Já teď moc limitek neměla, ale ty obaly bývají nádherné. Vypadá to na příjemný tělový krém. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já jsem hrozná straka, jakmile se někde objeví limitka, hned ji "musím" ozkoušet. Jj, za mne je to opravdu super produkt. ☺

      Vymazat
  4. Ahojky,
    já tělová mléka a jiná mazadla používám v posledních měsících opravdu hodně. Limitky mě taky dost lákají a často jim propadnu. Tělové emulze od Balea znám, ale úplně mi nevyhovují na tělo, používám je ale rád jako krém na ruce:-) Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, taky když mi nějaké mazadlo nesedne, využiji ho právě na tělo, např. krémy na ruce od Balea mne osobně příliš nevyhovují, ale limitky, to je moje. Nemůžu si pomoct, vůně, obaly, hravost a nápaditost mne láká. Krásný den přeji. ♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XXII.

AHOJ HOLKY,  moc vás zdravím u dnešního článku s nákupy. A hezkou, leč dosti chladnou a deštivou sobotu.   Začnu sprchovými gely, které jsem...