úterý 16. února 2021

#Recenze - Cien kuličkové deodoranty/antiperspirant


 AHOJ,AHOJ,

přeji krásný úterní den a moc Tě vítám u dnešního příspěvku, u dnešní recenze. Kuličkové antiperspiranty Cien PURE FRESHNES jsem si pořídila na doporučení a doslova "pění" chvály od Marti z YTB. 

Tato modrá kulička, respektive ANTIPERSPIRANT neobsahuje žádné hliníkové soli a alumíniové složky, což bude asi nejvíce zajímat ty z vás, které preferujete šetrnější ochranu. 

Mě tyto složky nevadí, ale spíš dávám přednost jiným druhům, než jsou právě kuličky. Nejraději mám spreje a nebo tuhé přípravky. I když, loni v létě jsem byla velmi mile překvapená a také spokojena s kuličkovým antiperspirantem. 


Tato kulička má doslova běžný až obyčejný plastový obal, kde samotný kuličkový aplikátor je celkem masivní a velký, ale dobře se s ním produkt nanáší a dá se říct, že "padne" do prohlubně v podpaždí. 

Co je doslova "fantastické", tak je cena, která se běžně pohybuje okolo 20,- Kč. 

Samotná vůně je příjemná, jemná a lehce svěží. Produkt je velmi šetrný k pokožce, nijak nedráždí a já ho mohu klidně použít bez negativního dopadu následně po holení. 



Tuto kuličku používám běžně, ráno, v průběhu dne se občas přetřu, prostě dle potřeby. Používám kuličku jak doma, o víkendu, tak i v běžném - všedním dni, kdy jsem např. cestovala a kulička obstála velmi slušně.
 Jen podotýkám, že já se příliš nepotím, ovšem když dojde na nějakou nepříjemnou situaci či stress a zátěž, tak můj organizmus zareaguje běžným způsobem a začnu se nepříjemně potit. 
Tuto situaci jsem zažila s tímto antiperspirantem celkem asi 3x a dalo by se říci, že velmi slušně zafungoval. Necítila jsem žádný nepříjemný pocit či diskomfort. Kulička zafungovala velmi dobře a účinně. 
Je pravda, že při nanášení se dostaví lehký lepivý efekt, který příliš nevyhledávám, produkt se rychle vsákne, takže stačí počkat malou chvilku a vše je v pořádku. 

Za mne tato modrá kuličková varianta antiperspirantu bez hliníkových solí OPRAVDU DOBŘE OBSTÁLA, používám ji pravidelně (když jsem v Třebíči), ráda a je na ni spoleh. Mohu tedy jen a jen Martě poděkovat a vřele DOPORUČIT. 


CIEN INVISIBLE 48H ANTIPERSPIRANT v růžové verzi s nulovým obsahem alkoholu, ale obsahující nějaké množství hliníkových solí je také MOC FAJN. 

Tento kuličkový antiperspirant jsem si pořídila tzv. "na střídačku" mám ho v Praze a používám pravidelně, Jak v běžném pracovním režimu, kdy ho mám také v zásuvce v práci a obstojí velmi slušně. 


Balení je vlastně totožné, jen světle růžové, obsah produktu je 50 ml, cena krásných 20,- a k dostání je v každé prodejně Lidl. 

Vůně je příjemná, jemně květinová, lepivý efekt bohužel po nanesení je přítomný, ale dá se na něj "zvyknout". 



Produkt je jemný, nedráždivý, opět mohu naprosto okamžitě použít po holení, protože mě nijak nedráždí a nezpůsobuje začervenání či jinou negativní reakci pokožky. 



Za mne je to MOC FAJN PRODUKT, který používám nyní pravidelně, jak modrou variantu, tak i tuto růžovou. Jsem velmi mile překvapena a rozhodně ho MOHU DOPORUČIT, protože mě funguje a zajistí, že se nepotím bez další nežádoucích efektů. 


Kuličkový aplikátor je totožný, poměrně masivní poměr zajistí důkladné nanesení produktu tam, kam potřebuji. Za mne spokojenost. 


Jak jsem již zmiňovala, mám raději, nebo léta kupuji deodoranty/antiperspiranty ve spreji, tak tyto kuličkové mě přesvědčily a ROZHODNĚ OBSTÁLY. 


A jakými prostředky se proti pocení chráníš, nebo bráníš Ty? Jakou váhu dáváš přítomnosti hliníkových solí? Zajímá Tě to? 


Já moc děkuji za Tvou přízeň a pozornost této recenzi, které si velmi vážím. 

Přeji krásný a pohodový den. 

papa E. A. 




11 komentářů:

  1. Ahoj Eri,
    ja zásadne používam len tuhé antiperspiranty, iné mi bohužiaľ nefungujú...
    Keď Ti vyhovujú, za tú cenu nie je čo riešiť :-)
    Pekný dník, pá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Aďko, překvapivě mi vyhovují oba dva a obstojí i plném pracovním procesu, což je super, ale budu střídat s mou oblíbenou RExonou. ☺ Krásný večer.

      Vymazat
  2. Ďakujem za tip. Guličkový antiperspirant som už dávno nemala, ale asi to vyskúšam a zistím, či to je pre mňa
    xxAlexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem zvědavá, jestli a jak Ti bude vyhovovat. Krásný večer přeji. ☺

      Vymazat
  3. Ahoj Eri, ohledně Cienu chtěla bych se zeptat jestli jsi zkoušela ty jejich tělové másla v té skleničce? Zajímalo by mě jaká jsou, protože mají kokosové a panebože já miluju kokos!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Sabi, ano tělová másla Cien - kokosové, kakao, mango tuším = naprosto skvělá, hutná, výživná, skvěle vyživí, provoní a MOHU, JEN A JEN DOPORUČIT, poměr cena kvalita je asi nejlepší na trhu z drogérkových sfér. ☺♥☺ Krásný večer.

      Vymazat
  4. Ahoj Eri,
    já jsem na ně taky koukala, ale mám raději spreje, ty kuličky mi prostě nesedí. Teď mám zásobu ještě z Vánoc z dárkových sad od Dove, pak nevím, co si koupím. Já naštěstí ty extrémně silné antiperspiranty nepotřebuji. Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Hani, naprosto chápu, také jsem věrná své Rexoně ve spreji, ale prostě mě tyto kuličky natolik oslovily, že jsem je "musela" vyzkoušet. ☺♥ No a opravdu mým potřebám tyto laciné produkty ze supermarketu skvěle sedí a ještě neobsahují hliníkové soli. Nicméně RExonu už mám v zásobě. Krásný den a jdu juknout na Tvůj blog. ☺♥

      Vymazat
  5. Já jednoznačně preferuji právě ty kuličkové, většinou jsem věrná Nivee, ale Cien mám na chatě a v létě mi tam vyhovoval.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, vím, že jsi o této kuličce psala v komentáři. Niveu jsem měla v létě a bylo to velké a milé překvapení. 👍😇 Určitě si kuličky najdou místo v mých top produktech. ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#OBLÍBENCI za duben - april 2024

AHOJ HOLKY,  moc vás zdravím a přeji krásný dnešní den.  Jak se máte? Doufám, že dobře.  Tento pleťový krém jsem používala denně, rá...