neděle 7. února 2021

#ShoppingTime2021 No. 4


AHOJ,AHOJ,

přeji krásnou mrazivou neděli (z Vysočiny).  VítámTě u mých  aktuálních nákupů, které jsou dokonce i z jednoho e-shopu. Ano, nechala jsem se zlákat a objednala něco "malého" na Notinu. ♥


Začnu pěkně popořádku a to nákupy potravin, nebo spíš pochutin a sladkostí, které mi občas zabírají na mé úzkostné stavy a propady. Nejraději mám však bílou čokoládu, všelijaké čoko. tyčinky a pak výrazné sýry. 


A jsme u Notina, což je e-shop s kosmetikou a parfémy, kterému důvěřuji asi nejvíce a mám ho také nejradši. 


Původně jsem se šla pouze podívat, co mají, jaké jsou ceny a max. si objednat lak na nehty. Ba ne, vůni od Adidasu jsem se nechala zlákat Verčou z VeruLife, ale prostě mému nosu není asi dost dobrá a nebudeme kamarádi. 


Největší objednávkou, nebo spíš položkou je tato kráska v podání Calvin Klein toaletní vodě EUPHORIA, což je vůně kterou používám skutečně min. tak 16 let a je skvělá, sedí mi a cítím se v ní dobře. Nějakou dobu jsem ji neměla, párkrát po ni již pokukovala a vzhledem k tomu, že se mi zdála za dobrou cenu, neváhala jsem a vzala jsem si hned 100 ml balení. 


Vzorečky k objednávce jsou snad běžnou věcí, pánskou podaruji a Jean Paul Gautier ráda vyzkouším. 


Na tuto levnou toaletku Adidas born original mě zlákala Verča. Je skutečně velmi cenově dostupná, dle složení se nezdála být tolik mimo můj styl, ale je neskutečně sladká, nepříjemně až vlezlá a pro mne zkrátka není, necítím se v ní, proto ji budu posílat dál, nebo ji prostě jen někomu podaruji. 


Nevadí, příště vím, že se mám držet svých ozkoušených vůní a příliš neexperimentovat. ☺♥


Indulona na mé nožky a červený lak od Rimmelu. 


Víkendové běžné nákupy v Lidlu, jako třeba máslo v akci a obyčejný obří bílý jogurt, který dobře posloužil místo zmrzliny. 


Něco na vaření a sprcháč s avokádovým olejem, na kterým jsem již nějakou dobou přemýšlela. ☺


Prací gel a náhodně vybraná aviváž, opět z Lidlu. Formil je super, aviváž taková průměrná, řekla bych. 

V Lidlu jsem si dlouhou dobu nepořídila nějaký tvrdší, dobrý sýr, nic nového jsem bohužel nenašla, tak jsem sáhla po ověřené klasice a to tedy 50 týdnů zrající Goudu. 

Sladkým mlékem mě inspiroval M., který si ho přidává gurmánsky do čaje Yerba Maté. 


Toto jsou pochutiny, které snad mluví za vše, aneb když máte svůj cyklus. 🙃


Klasika, odličovací tampóny jsou potřeba stále a na všech mých stanovištích a pak jeden pánský deodorant, pardon antiperspirant Rexona, na zkoušku, jak bude vyhovovat. 


Toť mé takové týdenní nákupy, které byly více než naplněné!! Nejvíc asi objednávkou na Notinu, ke které jsem se velmi spontánně rozhodla a hned ji také realizovala. 
Jakému e-shopu dáváš přednost Ty?

Moc děkuji za pozornost tomuto příspěvku, kterého si velmi vážím. 

Přeji Ti krásný den. 

papa E. A. 

 

16 komentářů:

  1. Já mám ráda e - shop ElNino, ale na Notinu nakupuji taky.
    Moje Top aviváž ( už nikdy jiná) je Coccolino, které se dá koupit asi kdekoli, ale já ho nejčastěji beru na e-shopu drogeriezde.cz. Což víš, protože jsi určitě četla můj spotřebovávací článek "-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, Notino mám opravdu asi raději, nebo více ozkoušenější e-shop to pro mne je. Co se týká aviváží, tak mám ráda modrý Lenor nebo Softlan. Jsem nemožná, z ZDE plánuji objednávku již několik let, stále jsem se k tomu nedostala. Na článek se musím podívat. Díky díky a přeji pěknou neděli. ;))

      Vymazat
  2. Já na e-shopech nakupuji málo, kosmetiku vlastně jen na YR. Cien odličovací tampony používám taky, jsou docela fajn. Aviváž používám hrozně málo - vlastně jen na svetříky (hlavněkvůli elektrostatickému náboji) a ty teď moc nenosím. A potom na záclony.
    Zaujal mne ten sprcháč s avokádem, ale ještě tu nějaké sprcháče mám, tak zatím je stopka na nákupy ;-)
    Hezkou neděli

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, a aviváží máš naprostou pravdu a děláš dobře. Co se týká sprcháče, tak vím, že spotřebováváš zásoby, což je super. Já jsem si zase na tvé doporučení pořídila Balea Urea ph sprcháč. Díky díky a přeji pěknou neděli. ;))

      Vymazat
  3. Ahoj Eri,
    super nákupy. O tom avokádovom sprcháči uvažujem už dlho aj ja :-) určite bude super.
    A kokosové mlieko majú super, rada s ním robím tapiokový puding.
    Pekný víkend, pá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Adko, krásný víkend přeji. JJ kokosové mléku je super a avokádový sprcháč mi prostě připomíná Dove.

      Vymazat
  4. Pořídila sis skvělé produkty, vůně vypadají opravdu krásně a ty sladkosti také nejsou k zahození. Studentskou pečeť jsem neměla ani nepamatuji. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Pavlí, děkuji děkuji. Ale měla bych s tou čokoládou přibrzdit. Mě se zase moc líbí tvé příspěvky ze tvých dní. ;))

      Vymazat
  5. Škoda, že ti ta vůně nesedla. Adidas mám docela ráda, ale úplně sladké vůně taky nemusím. Já se musím pochválit, že jsem teď už dlouho nic nekupovala. Naposledy minulý rok u Yves Rocher.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martin, to tleskám, dát si takovou nákupní stopku se mi prostě nedaří. Já Adidas neznám a snad ani dřív jsem nepoužívala, ale slyšela jsem chválu i na deodoranty a sprcháče, tak třeba to by mi "sedlo". Krásný večer přeji. ☺

      Vymazat
  6. Notino - to poznám. Idem iba dve veci si objednat a skončim s nákupom 100eurovým... Ja by som sa chcela tento rok s nákupmi krotit, ale už pri januárových sa mi to nejak nepodarilo. Ved práve chystám článok :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Zuzí, taky se ti nedaří nenakupovat, tak to jsi můj člověk. Občas je prostě potřeba si udělat něčím radost. ♥

      Vymazat
  7. Ahoj Eri,
    já na eshopech nakupuji ráda, stejně tak i v kamenných obchodech. To je veliká škoda, že ti ta vůně nesedla, zrovna tuto mám moc ráda a kupuji si ji už snad od střední:-) Naopak mi vůbec nesedí ta Euphoria, mám pocit, že na mě vůbec nevoní hezky...Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, no vidíš, tak to bych vůbec neřekla, jak nám "nebudou/budou" vyhovovat právě takto oblíbené vůně, zajímavé. Dobré vědět. ☺♥ Krásný večer a jdu konečně na Tvé články. papa ♥

      Vymazat
    2. Ahoj Eri,
      to máš pravdu! Já mám teď nákupní stopku, jinak bych té vůni neodolala, úplně jsi mě na ní navnadila:-)

      Vymazat
    3. Hani jsi dobrá!!! ☺♥ Ale jistě bude příležitosti si ji pořídit. 👍

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XXI.

AHOJ HOLKY, a krásný čtvrtek přeji. Jak se máte? Já po návratu z dovolené trochu "bojuji", a těším se na víkend.  Ale nyní jsem...