středa 10. února 2021

#Recenze - srovnání SUPERPRODUKTU jménem Indulona


AHOJ,AHOJ,

přeji krásné mrazivé ráno, a vítám Tě u dnešního článku, u dnešní rovnou dvojité recenze. Značku Indulona mám velice ráda a nejvíce od doby, kdy mi doslova MODRÁ verze zachránila atopický ekzém, který jsem měla na rukách a hlavně i obličeji. Od té doby si ji kupuji s jistou pravidelností, ale poslední půl rok ji používám denně, protože má pokožka je sušší a potřebuje opravdu zásadní hydrataci. 


Modrá Indulona se dá považovat za naprostou klasiku. Je sice trochu mastnější, pomaleji se vsakuje do pokožky, ale neskutečně moc mi vyhovuje!!!!!


Používám ji denně, nejvíce na pravidelnou hydrataci a dočista "záchranu" mých rukou, které díky dezinfekčním gelům, covidovému přípravku čím dál tím více trpí. Potom je také naprosto fenomenální na suchá místečka na těle, např. suché lokty, okolo nehtového lůžka - na kůžičky a potom také na chodidla. 


Mám ji na všech místech, kde se vyskytuji, tj. v Praze, v práci na stole, v Třebíči a na Letné. Její typická parfemace mi voní, mě prostě vyhovuje a přijde mi příjemná a čistá. 
To, že se pomaleji vsakuje ji naprosto odpouštím a pomíjím, protože za tu dlouhodobou hydrataci, péči a ochranu je to naprosto zanedbatelný artefakt. 
MODRÁ VERZE u mne prostě vede. 

Dá se sehnat de facto v každé drogérii, v každém supermarketu, lékárně, no prostě seženete ji všude. Cenově se pohybuje v rozmezí od 45,- do cca 65,- Kč za tubu. Tuba se také mění ve vzhledu, jak jsem sama zjistila. Objem tuby je ovšem stejný a to 100 ml. 

Indulona se vyrábí na Slovensku v Hlohovci. Neobsahuje konzervační látky, vyrábí se dle tradiční receptury, je doslova všestranná, pečuje o pokožku celého těla a celé rodiny. 


Barva krému u obou variant je stejná a je sněhově bílá, jen se liší v konzistenci, vstřebávacím faktoru, parfemaci a délce hydratace. 


Tuto ČERVENOU SOS - OCHRANNOU VARIANTU jsem si pořídila ve slevě v drogérii Rossmann v listopadu loňského roku. 


Balení je pěkné, výrazné, červeno - bílé, až takové slávistické, dalo by se říci. Tubička je plastová, obsahuje menší množství produktu než modrá varianta. V červené variantě se nalézá 85 ml produktu a cena se pohybuje okolo 55,- až 70,- Kč, co jsem zjišťovala. 


Tato SOS OCHRANNÁ varianta je jedna z celé řady, která se dá považovat za "novou" či rozšířenou. Měla jsem možnost být jednou na moc prima eventu a díky tomu vyzkoušet Měsíčkovou, Rakytníkovou a Foot variantu, všechny byly moc fajn. Ale abych se vrátila k této červené. 


Červená verze není tolik hutná, což není asi žádná jiná, přes to velice dobře hydratuje. Má opravdu velmi povedenou vůni, takovou parfémovou. rychle se vstřebává do pokožky, má středně jemnou - lehkou konzistenci, která se rychle a snadno nanáší. 

Pokožka je příjemně jemná, opravdu až sametově hladká, což je mi asi nejpříjemnější. Hydratace je také velice slušná, ale spíš tuto variantu doporučuji na letní období, kdy na těžší a hutnější krémy nemáme ani pomyšlení. 

Skvělá parfemace mě osobně tedy velice překvapila a díky té si mě získala. 


Obě varianty jsou skvělé, velmi povedené, inovované svou recepturou a technologickými postupy výroby, přes to si modrá Indulona zanechala tradiční vlastnosti, pro kterou ji miluji a pro kterou si ji kupuji stále dokola. 

Za mne tedy VEDE MODRÁ varianta, ale je to tím, že já mám nyní opravdu extra suchou pokožku. Protože vím z vlastní zkušenosti, že přes léto dávám přednost lehčím formám krémů. Plus musím dodat, že pro práci v kanceláři tj. s papíry musíte dát Modré variantě trochu čas se vsáknout. 


Toť můj "verdikt" a mé zkušenosti. Tento článek není sponzorovaný, ani se nejedná o žádnou spolupráci. Oba produkty jsem si pořídila sama. 

No a jakou variantu Indulony máš nejraději Ty? 


Moc děkuji za pozornost tomuto příspěvku, které si velmi vážím. 

Přeji krásný a pohodový den. 

papa E. A. 

 

8 komentářů:

  1. Eri,
    aj ja mám najradšej modrú indulonu, ostatné mi prídu slabé...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Aďko, naprosto souhlasím, zvláště v tomto zimním - mrazivém počasí. ♥ Krásný večer přeji.

      Vymazat
  2. Já modrou Indulonu, moc v oblibě nemám - je na mne moc hutná a hůř se vstřebává. Kdysi jsem hodně používala červenou, která se naopak vstřebávala hodně dobře, naposledy jsem měylsím měla měsíčkovou, která mi přišla taky fajn.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, jak píšeš, sortiment je nyní opravdu široký a vybere si snad každý, tu svou. ☺♥

      Vymazat
  3. Tu červenou jsem ještě neměla, ale tu modrou taky ráda používám. Akorát ji mám vedle sebe na stole.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Já také nejradši používám tu modrou. Mesíčkovou jsem už měla taky, ale ta mi upřímně moc nevoní. Opravdu dokáže hydratovat velmi dlouho :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj a pěkný víkend přeji. ☺ Jsem ráda, že i Tobě vyhovuje, nyní se prakticky nemažu ničím jiným, mrazy jsou hold "kruté". ☺♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 IXX.

  AHOJ HOLKY,  KRÁSNÝ PRVNÍ MÁJ PŘEJI. 🥰🤩 moc vás vítám u mých nákupů, které začnu dárkem k narozeninám od mého kamaráda Petra z AA.  V k...