pátek 12. února 2021

#ShoppingTime2021 No. 5

 


AHOJ,AHOJ,

přeji krásný páteční mrazivý ❄ den, a moc Tě vítám u mých nákupů, které jsou dokonce i z jednoho e-shopu. Bohužel tomu není jako minule, ale "musela", rozuměno chtěla jsem si objednat nové respirátory, neboť mi pomalu docházely. 


Něco pro mne, a něco pro M. 🖤

M. má rád čokolády Ritter SPORT a Halls, jako můj otec ostatně a sobě jsem si vyzvedla v lékárně antidepresiva na další tři měsíce. 


Spurtex respirátory FFP2 jsem objednala na doporučení M., který je opravdu bedlivě vybírá a celkovou situaci sleduje a vzhledem k tomu, že jsem neustále v Praze, kde se pohybuji v MHD, mezi lidmi, tak ochrana v podobě respirátoru je takřka nezbytná. 


Navíc jsem je sama chtěla vyzkoušet a vzala jsem dvě balení po 5ks, kdy celková ceny vyšla na pěkných 800,- Kč. 





Další várku jednorázových roušek a dvou respirátorů FFP3 jsem obdržela v práci, nějak se to vše sešlo během jednoho týdne.😇 


Sendvič, nebo plněná bageta jsou potravinami, které já nevyhledávám a příliš často, nebo téměř nikdy si je nekupuji. Ale nějak jsem ten den opravdu nestíhala nic si připravit nebo uvařit k jídlu a dočista jsem na pochoutku z dob, kdy jsem chovívávala po zavření místní disco clubu na benzínku a tam jsme si tuto dobrotu kupovali, posedávali a povídali si. 

Sendvič se slaninou a zeleninou vč. vejce z Lidlu stál 45,- Kč, což je prý fajn cena a nebyl špatný, zasytil a byl chutný. 


Zmrzlina na depresi, jak říkáme s M., když nejsme spolu. 🙃👌


Po delší době tady mám nějaké produkty z Avonu a nejsou od nikoho jiného, než od mojí mami, která mi je objednala a poslala balíčkem, no není ona báječná. ♥

Vybrala jsem si tělové mléko s vůní kakaa, které znám a je skvělé, úžasně sladce voní. 



Olejíček na vlasy jsem jednak potřebovala a také vím, že produkty z řady Advance mi vždy vyhovovaly. Na doporučení mami jsem si vzala i odličovač očního okolí. 


Toť mé poslední nákupy, složené z kosmetiky a běžných docela běžných produktů. 

A čím jsi si poslední dobou udělala radost Ty?

Moc děkuji za přízeň a pozornost tomuto příspěvku, které si velmi vážím. 

Přeji krásný a pohodový den. 

papa E. A. 





11 komentářů:

  1. Nakoupila jsem na drogeriizde a mám i článek :-) A dnes brouzdám na netu a sháním nějaké dobré legíny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, viděla jsem, super nákupy, mě to snad taky brzy čeká. Až se přestěhuji bude jistě více příležitostí. ☺ Pěkný víkend.

      Vymazat
  2. Super nákupy Eri. Zaujal ma ten olej na vlasy, veru by sa mi zišiel a od Avonu som ešte žiadny olej na vlasy nemala...
    Tú čokoládu milujú aj moji chlapi, a ja ruskú zmrzlinu. Aj my často dokupujeme respirátory, ale ja ich nenosím, prídu mi divné i keď viem, že sú účinné...
    Máš super mamču, aj ja chcem takú :-)
    Pekný víkend, pá
    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá AĎko, děkuji moc. Avon vlasovou kosmetiku umí, olejíček je super, ale zase odličovač mi vůbec nevyhovuje, bude článek, jen co se přestěhuji. ♥♥ Nám se respirátory osvědčily, ale chápu, že ne každému vyhovují. Krásný víkend přeji. ☺☺

      Vymazat
  3. Taky mám zmrzlinu z Lidlu. já čokoládovou. A v Lidlu jsem ještě "zachránila" dva sýry z francouzkého týdne a jednu paštiku - byly o 1/4 zlevněné a doba spotřeby zas nekončila tak úplně hned, takže to byl docela fajn kup. A připomněla jsi mi, že se musím podívat po nějakých rouškách - používám je do MHD, pokud musím do práce.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
  4. Moja otázka tu znie... fakt ti chuti zmrzlina v zime?? :-D To ma najviac zaujalo, lebo ja teda v zime si na zmrzlinu ani nespomeniem... :-D
    Ja a radost za posledné dni? Nové knihy :-) a ešte uvidim, čim sa do konca mesiaca potešim.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ano, sem tam si zmrzlinu i v zimě ráda dám. V teplé dece, pěkně zachumlaná je moc dobrá. ☺♥ ( tak trochu jí máme na "depresi") Krásný víkend.

      Vymazat
  5. Ahoj Eri,
    to jsou moc pěkné nákupy. Ruskou zmrzlinu jsem neměla aspoň dvacet let... Taky jsem byla v lékárně, musela jsem na kožní kvůli ekzému. Dostala jsem nějaké nové mastičky, jsem zvědavá, jestli budou tedy fungovat. Prý nemám být ve stresu, haha. Z Avonu se taky chystám objednávat, chci intimní gel, krémy na nohy a řasenku. Nevím, jestli vyberu ještě něco dalšího. Ten olejíček jsem ještě neměla, ale vypadá dobře. Jsem zvědavá na tvoje hodnocení, protože brzy si budu muset nějaký nový taky pořídit. Ten můj stávající od Matrix je už skoro na dně. Doufám tedy, že bude recenze:-)
    Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, já jsem si právě Ruskou zmrzku, která je smetanová celkem oblíbila. Olejíček jsem měla před x lety a moc mi vyhovoval, právě by byl ideální k Tvým Advance přípravkům, co jsem viděla na blogu, ale odličovač mi nevyhovuje vůbec. Ekzém je nemilý, to mě mrzí, snad krém od lékaře zabere a brzy zmizí, držím pěsti. ☺♥ Krásný víkend.

      Vymazat
  6. Taky se hotovým jídlům vyhýbám. Dříve jsem si je hodně kupovala, když jsem taky nestíhala a hlavní bylo, že zasytilo. :-D Ale některé ty sendviče byly výborné. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Občas si ráda a s chutí dám i nějaký fast foot třeba, nebo smažený sýr. Ale není nad to si uvařit, člověk ví, co jí. Naprosto souhlasím. Krásný víkend na Slovensko přeji. ☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XXI.

AHOJ HOLKY, a krásný čtvrtek přeji. Jak se máte? Já po návratu z dovolené trochu "bojuji", a těším se na víkend.  Ale nyní jsem...