sobota 6. března 2021

#Recenze - Balea levandulová 3v1 micelární voda

 


AHOJ,AHOJ,

přeji krásnou, slunnou sobotu a Tě vítám u dnešního článku, u dnešní recenze. Na tento produkt,  na tuto levandulovou Balea micelární vodu jste se mě již ptaly při nákupech nebo na IG. 


Začnu asi tím, že mi produkty značky Balea velmi vyhovují a ani tato fialová záležitost není výjimkou. Stojí pár korun, k pleti je šetrná, jemná, udělá co slibuje a celkově si na nic nehraje. Což bohužel má poslední zkušenost z drogérkovou micelárkou (byla to Isana z Rossmannu) nedá říct. 


Micelární voda s levandulí je novinkovým produktem v nabídce, objevila jsem ji zcela náhodně na webu a když jsem ji začátkem roku zahlédla v OC Sromovka, tak jsem si ji při dalším nákupu pořídila. 

Balení je běžné, praktické, plastové, pěkné, plně funkční. Obsahuje 400 ml produktu a cena se pohybuje okolo 75,- Kč. 


Tato micelárka je jemná, plně bez parfemace, což mi velmi vyhovuje. Slibuje a také to dělá odlíčení PLETI, RTU A OČÍ. Odlíčí rychle, snadno a šetrně. Nedráždí pokožku, neštípe v očích, nestahuje ani nemastí pleť. Voděodolná řasenka, dlouhotrvající rtěnka, výraznější líčení očí ji nezastaví a krásně pomocí vatových tampónku odlíčí a vaši pleť vyčistí. 


Je určená pro smíšenou a citlivou pleť. Citlivou pleť já nyní mám hodně, takže jsem byla zvědavá, jestli se nedostaví nějaká "alergická" reakce, ale nebylo tomu tak. 

Pokožku zanechá jemnou, čistou a připravenou pro další následnou péči, tvou běžnou skincare. 


Micelárka obsahuje až 90% přírodních složek, což by mohlo někoho nalákat. 
Díky tomu, že není parfemovaná, je jemná a vhodná pro citlivou pokožku a oční okolí. Určitě se nemusíte bát ani vy, kdo nosíte kontaktní čočky. 

Za mne je to opravdu super produkt, který mi SKVĚLE SLOUŽÍ, ráda a pravidelně = denně používám. 

Co asi netřeba zmiňovat a opakovat, micelárku vždy oplachuji vlažnou vodou a obličej osuším ručníčkem. 


Takže holky moje zkušenost je JEN A JEN POZITIVNÍ, produkt vřele doporučuji a rozhodně bych uvítala, kdyby se levandulová řada rozšířila o další produkty. 

A jakými produkty se odličuješ, nebo čistíš svou pleť nyní Ty? 

Pokud jsi milovnice levandule, tak jako já jistě chápeš mé velké zalíbení, které si tato micelárka u mne získala. ♥



Děkuji moc za sledování mého blogu a speciálně tohoto příspěvku. Vážím si Tvé přízně a každičká zpětná vazba je pro mne důležitá. 

Krásný a pohodový den Ti přeji. 

papa E. A. 

8 komentářů:

  1. Levanduli mám ráda. Tuhle vodu neznám. Používám od Y. R. a jsem s ni taky spokojená. Přeji krásný víkend.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Evi, jsem velkou "milovnicí" levandule a tato micelárka je opravdu fajn, vřele doporučuji. Krásnou neděli přeji. : )

      Vymazat
  2. Eriko, to vypadá na fajn tip. Teď mám v zásobě micelárku z Lidlu, ale pak kouknu po této...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Stáňo, opravdu mohu sama za sebe tuto micelárku doporučit, je skvělá!! Krásnou neděli. : )
      PS. ta tvá micelárka mne zajímá. ;D

      Vymazat
  3. Ahoj Eri,
    ja práve používam tú z L.... na mastnú a zmiešanú pleť a je ok, mala som aj tú na citlivú a suchú a rozdiel v nich nevidím :-)
    Peknú nedeľu, pá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Aďko, vidíš, co pleť, to jiná potřeba a reakce. Je moc dobře, že sis pro tu svou našla vyhovující. :)) Krásný den přeji.

      Vymazat
  4. Ahoj Eri,
    tuto micelárku jsem poprvé zaregistrovala u tebe a z tvé recenze mě dost zaujala. Mám teď nákupní stopku (a doma přes litr micelárky), ale ráda bych ji taky zkusila. Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, miceláka je opravdu super, už jsem si ji dovezla i sem do Třebíče. Za málo peněz, hodně muziky, jak se tak říká. Já zase po Tvém velkém vzoru byla minulý týden v Rossmannu a ulovila Isana tropical - mango peeling. ♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 IXX.

  AHOJ HOLKY,  KRÁSNÝ PRVNÍ MÁJ PŘEJI. 🥰🤩 moc vás vítám u mých nákupů, které začnu dárkem k narozeninám od mého kamaráda Petra z AA.  V k...