pondělí 8. března 2021

#ShoppingTime2021 No. 9

 

AHOJ,AHOJ,

přeji krásný pondělní den a vítám Tě u dalších nákupů. 

M. vyšla povídka v časopise XB-1, kterou já jsem již četla vícekrát, ale nedalo mi to a jeden výtisk jsem si pořídila. Vícero jeho tvorby je ZDE, běžně k dispozici. 


Lidl a ingredience pro tousty, které jsem si poslední dobou více a více oblíbila. 


K tomu salát, sýr - tentokrát Eidam, který příliš nemusím, ale byl ve výhodné akci a Delikátní slanina, která se nám s M. osvědčila a zachutnala. 


Tousty se povedly. 


Potom jsem si ještě pořídila novou pěnu do koupele s vůní kokosu, kterou jsem chtěla vyzkoušet a taky, abych nějakou na Letné měla. 


Kapesníky v boxu, jedny domů a jedny do práce. 
Přiznám se, že v Lidlu kupuju ty do práce, tam mi to stačí a domů si kupuji v DMku, ty mi přijdou lepší, takové jemnější a přitom pevné. 


No a kuchyňské utěrky, do nové domácnosti, kde se používají. Já je tedy příliš nikdy nepoužívala, ale proti zvyklostem nepůjdu. 🙃


Čokolády, sáčky do odpadkového koše a Fáčka. Já značku Fa příliš nevyhledávám, vlastně tedy vůbec, ale nechala jsem se doslova nalákat Péťou z jejího blogu, na zimní edici s plameňákem. Navíc hrozně moc chválím a to opakovaně DM drogerii v OC Stromovka, kde mě milá paní pokladní upozornila, že když si vezmu ještě jeden sprcháč, tak už byl ve velké slevě za krásných 20,- Kč, tak budu mít dvojnásobek DM bodů. No wau, to se třeba na Smíchově mě za 16 let nestalo ani jednou. 👍👏


V Lidlu jsem si vzala na dlouhé večery nějaké slané zobání, mé oblíbené nealko pivo (Argus je značky Lidl a je celkem oki, když je řádně vychlazené, např. od Birellu nepoznám rozdíl). Pak energy drink a tatarku k hranolkám. 


Párky často nekupuji, ale udělala jsem výjimku a už když jsem nakupovala, tak jsem věděla, že uvařím takový jiný párkový hrnec, kdy jsem ještě přidala právě rajčata v plechu a fazole v tomatě. Viz ilustrační foto, gulášek byl dobrý musím říct. 



Jasmínový čaj mám ráda, je výrazný a to mi občas přijde vhod, narazila jsem na něj u pokladny a byl za krásných 30,- Kč, což je 1,20Kč na jeden sáček - no a to se vyplatí. 🙃

Sušenky do práce - klasika a Modrá Indulona v XXL balení mě oslovila a nyní mám velkou spotřebu. Indulona stála 45,- Kč, což je super cena, jelikož běžně je v drogériích k dostání za 59,- Kč a více. 


No a v na závěr jsem si pořídila tuto bonboniéru, která je sice asi méně kvalitní, ale mě chutná a najdu v ní to, co od poměru - ceny očekávám. Za mne je fajn, nebo pro mne je fajn, asi jako dárek bych ji nevolila, nevím. Jaké máš ráda čokoládové bonbony Ty? 



Toť mé poslední celkem i "rozmanitější" nákupy, v tom smyslu slova, že jsem si párkrát zašla do drogérie. 👍 A co pěkného - praktického jsi si za poslední dobu pořídila Ty?


Moc děkuji za přízeň a pozornost tomuto příspěvku, která mě velmi těší a vážím si jí. 

Přeji krásný a pohodový den. 

papa E. A. 


10 komentářů:

  1. Tak tú kokosovú penu do kúpeľa od Balea si musím ísť kúpiť. Milujem vôňu kokosu.

    xxAlexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, pěny už mám sotva třetinu, ale je opravdu moc fajn a dá se z ní udělat hodně pěny! ♥

      Vymazat
  2. Ahoj Eri,
    super nákupy. Ja som zvažovala medzi kokosovou a nedovou penou pre syna a zvíťazila medová :-) Z bonboniér mám najradšej mliečnu Tatianu od Figara, tie z Lidla nemusím.... ale to je vec názoru a chuti. Ahmed tea je super značka čajov, milujem zelené okrem paradoxne jasmínového, vadí mi jeho vôňa a chuť. Aj čierne čaje od tejto značky sú skvelé.
    Pekný deň, pá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá A´dko, mléčné bonboniéry jsou super snad všechny....:D. Čaje Dilnah máme nyní hodně v práci a nejvíce pijeme právě zelený a nebo černý, jsou moc dobré. Krásné dny přeji.

      Vymazat
  3. Eriko, ta cena za sprcháče Fa je fakt hodně dobrá. Čaje Ahmad mám ráda taky, i když já piju hlavně to, co si koupím kvůli přebalům (někdy víc, někdy míň nadšeně). Z bonboniér mám asi nejraději višně v čokoládě - těch jsem schoplná sníst krabičku najednou ;-). Sama si je ale nekupuju - co není doma, po tom člověk neztlousne :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, to jsi napsala dobře, co není doma - haha, zrovna višně v čokoládě mi nikdy nepřišly zajímavé, ale je fajn, že každý máněco. :)) Krásný den přeji

      Vymazat
  4. Ahoj Eri, po tom, co jsem si všechno koupila z kosmetiky v únoru, mám nyní fakt přísnou stopku. Přišel mi ještě jeden balíček, který jsem objednávala na konci února, ale to je vše. Do drogérie nechodím, nabídky eshopů rovnou mažu. Nejvíce nakupuji normální jídlo, protože každý den musím vařit Taky jsem pořídila nějaké nové knihy, na které jsem tedy stopku nedala. Taky plánuji nakoupit věci na tousty, mám je moc ráda a je to rychlé a dobré jídlo. Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, to závidím a tleskám. Mě si zase velmi inspirovala svými únorovými úlovky a zaběhla jsem minulý týden jen tak do Rossmanna, no nebylo to nic extra velkého, ale tu jejich mangovou - exotickou limitku jsem "nutně" potřebovala okouknout. MOc děkuji za tip. At se jen daří. papa ☺♥

      Vymazat
  5. Mňam tousty! :) Milujem ich, len ma nikdy nebaví potom čistiť toustovač :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, mluvíš mi naprosto z duše, čistit je to horší, zvláště, když si člověk "dopřeje" hodně sýru.....☺☺, ale stojí to za to. Např. s sebou na cestu či do práce jsou velmi, velmi praktické. Krásný večer přeji.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XXI.

AHOJ HOLKY, a krásný čtvrtek přeji. Jak se máte? Já po návratu z dovolené trochu "bojuji", a těším se na víkend.  Ale nyní jsem...