pátek 23. dubna 2021

#Mini recenze - Mix I. time

AHOJ,AHOJ,

přeji krásný pátek, a vítám Tě u dnešního prvního dílu - části "mého" nového formátu s MINI RECENZEMI. 

Tyto pleťové masky značky Cien v sáčku, určené k čištění pleti a pórů jsem dostala již po několikáté od milé Aďky a jejího super blogu ze Slovenska, protože u nás nejsou k dostání, tedy alespoň mě se nepodařilo je nikde sehnat. 


Ale pokud budete mít tu možnost, určitě a vřele doporučuji si je pořídit!! Proč?? Protože jsou prostě SKVĚLÉ. Parádně čistí, nádherně - profesionálně čistí, jsou velice jemné a vhodné i na citlivou pokožku. 


Toto zeleno - tyrkysové balení obsahuje dva sáčky o objemu 6ml, kdy alespoň mě vystačí na celkem 2x použití. 

Tato čistící maska s obsahem černého uhlí a krásné svěží citronové trávy skvěle vyčistí a opravdu viditelně stáhne póry. Díky jemné abrazivní struktuře, pěkně a pečlivě zbaví pokožku přebytečných a nežádoucích kožních buněk. 



Barvu má šedou, konzistence je tak středně krémová, nádherně voní po profesionální až wellnes kosmetice. Dobře se nanáší, celkem rovnoměrně a rychle zasychá - vstřebává se s tím, že větší vrstvu dávám na T-zonu, kde potřebuji více vyčistit. Vysušuje a stahuje póry, to ano, takže na tento efekt buďte připraveni. 

Po smytí použiji další běžnou a následnou péči. 

ZA MNE PROSTĚ SUPER PRODUKT A SKVĚLÁ PLETOVÁ MASKA. 


Druhým prima produktem, celkem běžné péče je toto tuhé mýdlo značky Bomb Cosmetic, které jsem dostala od kolegyně k Vánocům. A musím přiznat, na to, že nevěděla, dle mého soudu, tak se trefila na prosto skvěle! ☺


Tuhá mýdla mám obecně a celkem dlouho ráda. Asi se budu opakovat, ale již v období přelomu konce 90tých let a začátku milénia jsem si začala kupovat krájená mýdla, glycerinová apod. 

Toto mýdlo je také glycerinové, jmenuje se JAHODOVÝ SEN. Má krásnou růžovoučkou barvu, skutečně sladce a svěže voní, obsahuje dokonce zrníčka jahod. 

Používám ho zcela běžně, jak na mytí rukou, tím jsem začala, poté ho používám při sprchování, do koupele si ho přidávám a i si jím umyji již odlíčenou pleť. 


Naprostá spokojenost, mýdlo krásně pění, voní, NEVYSUŠUJE, pokožku zanechá jemnou, čistou a provoní sladce po až řekla bych lesních jahůdkách. 

Obsahuje esenciální oleje, čímž zajistí, že pokožka není vysušená, naopak pěkně jemná a vláčná, ovšem mám tady drobné konstatování, či připomenutí, což dělá většina tuhých mýdel, lehce zamastí vanu, takže kladu větší důraz na její následné mytí - opláchnutí, ale to je skutečně běžné. 

Opět závěrem nemohu jinak, než POCHVÁLIT A VYJÁDŘIT SPOKOJENOST  tímto tuhým mýdlem. 

Ještě jednou milé kolegyni za dárek, kterým se mi velmi trefila poděkovat. 

Máš také slabost pro tuhá - klasická mýdla, jako já? 

Moc děkuji za pozornost tomuto příspěvku a veškerou zpětnou vazbu, která je pro mě cenná a vážím si ji. 

Přeji krásný den. 

papa E. A. 



8 komentářů:

  1. Milujem tuhé mydlá, mám ich radšej ako tekuté :-)
    Som rada, že Ti maska vyhovuje, keď sa Ti minú zásoby, daj vedieť, pošlem ďalšie.
    Krásny víkend, pá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá moje ♥♥, jsi úžasná!!! Masky jsou fakt parádní, nejlepší z drogérie, co se dají sehnat, tedy alespoň za mne!!! Krásnou neděli všem!! ☺☺

      Vymazat
  2. Tuhé mýdla mám taky ráda, ale nevadí mi ani tekuté. Už konečně musím vyzkoušet nějakou kosmetiku z Lidlu.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj ten Lidl, navíc ty máš k těmto maskám opravdu dostupněji..., takže s chutí do toho!! ☺

      Vymazat
  3. Jsem zvyklá doma používat tuhá mýdla, ale nijak si je speciálně nevybírám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že máš celkem širokou škálu, pokaždé zaznamenám jiné....☺☺. Krásný víkend přeji. ♥

      Vymazat
  4. Ahoj Eri,
    skvělý formát článku, už se těším na další! Masky mám moc ráda, tento měsíc jsem jich pořídila opravdu hodně, takže mi zase na delší dobu vystačí. Tuto Cien v Lidlu jsem opravdu neviděla, ale je pravda, že jsem tam delší dobu nebyla a nepátrala jsem po ní. Tuhá mýdla doma občas taky mám, takže je pak použiji, ale mám raději ta tekutá, protože mi nelezou do prstýnků.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, zaznamenala jsem na Tvém blogu a jak jsi psala, také jsi udělala, denně nový článek. Velmi dobře poskládané jsou a zajímavé. Moc děkuji za podporu a inspiraci. Snad jsi s novou paletkou Too Faced spokojená, já jejich limitky mám ráda a jsou super. Krásný slunný - jarní den, má milá. ☺♥♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

AHOJ HOLKY, krásnou neděli přeji. Doufám, že máte hezký, víkend, počasí se umoudřilo a opět tady máme krásné (první dva slunné d...