úterý 20. dubna 2021

#ShoppingTime2021 No. 16

 

AHOJ,AHOJ,

přeji krásné úterý,  a vítám Tě u dnešního článku s dalšími nákupy.

Nechala jsem se inspirovat YTB a hlavně Hančou z jejího blogu a v DMku v Palladiu (kde mimochodem byla extrémně otrávená a nepříjemná paní pokladní : / ) jsem se podívala do stojanů Catrice a Essence . Přiznám se, že bylo z čeho vybírat. 


Tuto balzámkovou - rtěnku jsem vybírala velmi pečlivě a nakonec jsem zvolila tuto více nude variantu, alespoň na mé poměry. Krásné papírové balení, krémová - hydratační konzistence, celkem slušná pigmentace, příjemná vůně jsou vlastnosti, které tento produkt za necelých 90,- Kč má. Vybírala jsem celkem ze tří odstínů, které byly dostupné v testerech a vyhrála to variant 030 Sweet Cherry. 


Po nějaké pudříku - bronzující či rozjasňujícím produktu z drogérie jsem pokukovala již několikrát, ale nic mě nezaujalo, nebo nabízený sortiment nebyl dostupný, či v prodejně bylo mnoho rušivých aspektů, nyní ne. Nedělní dopoledne se mi osvědčilo, že v centru Prahy nikde nikdo není. 


Zpět k pudru, vybrala jsem si mozajkový compaktní pudr v nejsvětlejší variantě 01. Je lehce zabarvený a s lehkými odlesky, velmi decentní záležitost. Pudr mě vyšel cca na 80-90,- Kč. 


Balea Men pleťový peeling jsem objevila u nás doma v koupelně. Byla jsem opravdu překvapená, že Balea něco takového ve svém sortimentu má a mému "rozhledu" to uniklo. Párkrát jsem na něj dočista v DMku zapomněla, ale nyní, asi jak byl v prodejně opravdu klid jsem si i bez seznamu věcí, na něj vzpomněla a hned si ho vyhledala v pánské sekci. 

Peeling stojí něco okolo 40-45,- Kč a už se nemůžu dočkat, až ho vyzkouším. 


Na doporučení jedné známé jsem si pořídila tuto modrou Denk mit aviváž, která je velmi levná a prý moc dobře ovoní prádlo. Tak jsem zvědavá. 


Ještě jsem v DMku vzala jedny papírové filtry do překapávače, aby káva nebyla všude. ☺


A mám tady pokračování mé objednávky na e-shopu Sephora, která byla záhadně rozdělena a já si pro jednu část šla na prodejnu do Palladia a druhá mi byla - bude doručena. 


Ano, i já jsem "podlehla", ale to by se nedalo vlastně tak ani říct, protože mini paletku značky Natasha Denona mám na svém Wishlistu. 


Vybrala jsem si  tuto mini paletku Mini Glam Palette, která obsahuje 5 očních stínů po 0,8 g. 

Paletka očních stínů Mini Glam obsahuje kovové, matné i třpytivé odstíny se studeným podtónem, které se perfektně hodí pro vytvoření každodenního make-upu.


Vybírala jsem z 4 variant, přiznám se, že všechny jsou krásné, nebylo snadné si vybrat, ale držela jsem se při zemi a reálných představ a proto jsem zvolila tuto  Glam paletku. 

Paletka vyjde na 650,- Kč. 

👍

Tyto nákupy jsou plné kosmetiky, k mé velké radosti ♥. A posledním kouskem je pleťová maska Mixa, kterou jsem si pořídila na doporučení - dle recenze. MIXA Anti-Imperfection
čisticí maska bez exfoliačních částic, 150 ml balení za 159,- Kč v DMku. 

Musím říct, že tuto francouzskou značku nemám příliš ozkoušenou, což mi nyní přijde škoda, určitě min. jejich čistící gel či mléko bych ráda vyzkoušela. Nicméně, masku jsem již jednou zkoušela a i z toho důvodu se chci na tuto značku více zaměřit. Maska mi přijde fajn. (určitě plánuji recenzi, po důkladnějším otestování)


The End, konec....tohoto nákupového příspěvku. 

Znáš nějaké produkty, případně jaká je tvá zkušenost či oblíbené kousky? Speciálně by mě zajímalo, co říkáš na značku Mixa ☺


Moc Ti děkuji za pozornost a přízeň, nejenom tomuto příspěvku. Je to pro mne velmi přínosné a moc si toho vážím. 

Přeji krásný a pohodový den. 

papa E.A. ♥


8 komentářů:

  1. Eriko, tak to jsou tentokrát fakt skoro výhradně kosmetické nákupy, žádné jídlo :). Neznám nic a líbí se mi odstín rtěnky. Ale rtěnku teď používám málo a mát tu asi 4 rozdělané, tak si zatím nechám zajít chuť.
    Měj se fajn

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, je to spíš balzámek - zabarvený, velmi příjemný a hydratační, mohu vřele doporučit. ☺☺ Ano, děkuji, nějak se mi ta kosmetika "sešla". Prima dny přeji!!

      Vymazat
  2. Já jsem od Mixy ještě nic neměla, tak se těším na recenzi. Jinak se mi hodně líbí odstín rtěnky a ta paletka.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, jak jsem psala, je to spíš zabarvený balzámek, ale mohu vřele doporučit, mám na stole u PC v práci a používám denně. Mixa - čistící maska je parádní, právě jsem ji smyla. ☺ Krásný večer přeji.

      Vymazat
  3. Páči sa mi ten balzamorúž :-) krásny odtieň, včera som bola v DM , a ani stopy po tomto produkte... a od Mixy som mala asi len krém na ruky. Mama mala pleťový krém na citlivú pleť a komplet jej naskákali tmavočervené fľaky a to vždy, keď ho naniesla, tak som trošku skeptická k tejto kozmetike.
    Eri, pekné dni!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Aďko, vidíš, právě Mixu si chvílí, speciálně pro citlivou pleť. Mě tedy maska vyhovuje, je velmi příjemná a dobře čistí. Jen trochu stahuje, ale nevysušuje. Za mne super. ☺ Krásné dny plné pohody přeji!! ♥

      Vymazat
  4. Ahoj Eri,
    tentokrát jsi zase nalákala ty mě. Líbí se mi ta balzámková rtěnka a pudr. Samozřejmě i paletka ND, sama jsem si jednu tento měsíc koupila (ta šla poslat k nám do Příbrami), ale vybrala jsem si jinou barevnou variantu. Už se na ni moc těším. Samozřejmě se mi líbily ještě tři další...MIxu mám moc ráda, hlavně jednu jejich micelárku. Zaujala mě i ta aviváž, ještě jsem ji z DM neměla, tak jsem zvědavá na tvé hodnocení. Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Hani, paletka je láska, neuvěřitelný držák a už nyní vím, že "potřebuji" další varianty. ♥ S tím zasíláním, jsme to snad nyní vyřešily a i pro příště není problém. Mixa má fajn micelárku, to je pravda, pro mne srovnatelnou s Biodermou. Aviváž moc příjemně překvapila - levná a moc kvalitní, doporučuji. Krásný den přeji do Příbrami. ☺♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

MOC DĚKUJI VŠEM, KTEŘÍ JSTE SE ZAPOJILY DO SOUTĚŽE, TADY NA BLOGU, ALE I IG. PRÁVĚ JSEM VYLOSOVALA ŠŤASNOU VÝHERKYNI, KTEROU JE SIRALEX . MO...