sobota 1. května 2021

#Shopping/Gift Time No. 18

AHOJ,AHOJ,

přeji krásný PRVNÍ MÁJ, a vítám Tě u dnešního článku s dalšími nákupy.


Začnu v DMku, kam jsem zaskočila omrknout sortiment pro kočičky, respektive pro Izouška, příliš nic nového mne neoslovilo, tak jsem vzala běžný box Felixe, což je taková sázka na jistotu. 

No a co mé oči neuviděly, ve stojanu s novinkami, úplně nahoře, tyto dva modré kokosové skvosty. Pro mne, jako milovnici kokosové vůně, to byla jasná volba. Sice mám zásobu vlasové kosmetiky značnou, nemohla jsem je tam nechat!!


A ještě jsem k tomu vzala tento bylinný šampon, primárně určený proti lupům, na které sice netrpím, ale určitě ho s Kennym rádi oba vyzkoušíme. 


Taková malá, narozeninová pistáciová dobrota. Dva kopečky Extra prémiové z Fruitisima stánku u nás v OC Stromovka, vynikající záležitost. 


Nákup občerstvení pro kolegyně k narozeninovému posezení. 

Chlebíčky z Apetita Praha v Dlouhé ulici byly luxusní, opravdu skvělé, čerstvé a moc chutné, vřele doporučuji!!


Kytička od holek, která moc potěšila. Karafiáty de facto na zakázku, respektive na mé přání s Eukalyptem, vytvořily tuto nádhernou kytičku. 


No krása, posuďte sami. Holky nemohly vybrat lepší a já se o ni bedlivě a pečlivě starala. 


Trubičky s vanilkovým krémem - náplní si kupuji v Lidlu, když mají na ně akci, navedla mě na ně moje mamča a jsou skvělé. 


Plus jsem neodolala výhodnému balení tuňákové konzervy a aby toho nebylo málo vzala jsem si i pomazánku. 


A mám tady svou asi největší radost, svůj velký dárek a tím je batůžek, vlastně další položka z mého wishlistu. Když jsem batoh vybírala, tak mě při rozhodování a finálním výběru motivoval a podpořil můj M. Nakonec jsem se nepřiklonila k verzi Calvin Klain ani Tommy Hilfiger, ale vybrala jsem si a to na první "dobrou" ten to dalo by se i říci klasický, nylonový a skládací batoh Longchamp. 

Pro tuto značku mám slabost, mám celkem tři kabelky, dvě jsem darovala s velkým úspěchem a o jednu jsem bohužel přišla. První kabelku jsem dostala před 12ti lety, tedy k mým 25tým narozeninám a stále ji mám a stále slouží. Wau - neuvěřitelné. 


Batoh z nylonu v kombinaci s hnědou kůží a kovovým detailem barvě oceli. Praktický, skladný, důmyslně řešený a ležérně elegantní. Vínová barva mne tolik oslovila, že rázem nebylo, co řešit, navíc M. podpora ohledně objednání a ceny vlastně objednávku dotáhla. Objednat se bohužel nedal, obchod zavřený, takže jsem měla "štěstí", že batůžek měli dámy v butiku v Pařížské ulici skladem a já si ho mohla po přechodí domluvě jít vyzvednout, na základě předchozí objednávky. 

Extra chválím samotný obchod, dámy, které jsou velmi milé, profesionální a rozhodně se k nim ráda znovu vrátím, snad to bude brzy. ☺♥



Tyto kabelky - batohy - tašky jsou pro mne symbolem jakéhosi stylu, filozofie, elegance a mám je i proto ráda. 





A tímto bych zakončila tento příspěvek plný nákupů. 


Znáš nějaké produkty, případně jaká je tvá zkušenost či oblíbené kousky? Speciálně by mě zajímalo, jakým kabelkám - batůžkům dáváš přednost Ty? 




12 komentářů:

  1. Já si koupila kabelku před pár dny. Je od Zirosi a je krásná.....určitě si ji viděla na mém IG.
    Značku Longchamp vůbec neznám.....hned se jdu mrknout :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoooooj, jj kabelku i šaty jsem viděla a krásně to k sobě ladí. ☺♥

      Vymazat
  2. Batoh vypadá skvěle, zatím od značky Logchamp nic nevlastním, ale doufám, že jednou taky budu. :)

    Ela
    Me In Many Ways

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Eli, určitě budeš, přání se mají plnit, i kdyby si je člověk měl nadělit sám. ♥

      Vymazat
  3. Skvělé nákupy. Hodně mě zaujala ta kokosová Balea. Taky mám ráda kokosové vůně. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj kokosová řada je vydařená, pořídila jsem si ji hnedle 2x, jednou na Letnou a jednou do Třebíče. ☺

      Vymazat
  4. Ta kokosová vlasovka má moc pěkný design. A trubičky z Lidlu má ve velké oblibě můj muž.
    Měj se fajn

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, jj vím že tvůj muž má tyto trubičky taky rád, jsou skvělé, ale celkem dost přeslazené. Krásnou neděli mějte. ☺♥

      Vymazat
  5. Super nákupy a batoh je krásny. Ja nosím čierny koženný i keď na Vianoce som dostala kabelko O bag, mala by som ju prevetrať :-)
    Pekné májové dni, pá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Aďko, moc děkuji. Batůžek od té doby, co jsem si ho z Pařížské ☺♥ ulice přinesla nenosím nic jiného, stal se mou součástí. O bag určitě vyvětrej, mám jednu taky a je moc fajn, navíc tato značka je hodně oblíbená a vídávám ji v různých obměnách, což se mi právě líbí. Krásnou neděli přeji. ☺♥

      Vymazat
  6. Ahoj Eri,
    z tvých starších článků vím, že máš ráda značku Longchamp, tak batůžek krásně doplní kolekci tvých doplňků. Já mám takový látkový s květinovým potiskem z Tesca a pak modrý koženkový, který je hodně elegantní. Sehnala jsem ho v Avonu a jsem s ním moc spokojená. Jinak běžně nosím i klasické kabelky nebo sportovnější batohy z Alpine Pro. Ty plněné tyčinky mám taky ráda, občas je vezmu do školy a ve sborovně hned zmizí.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, děkuji moc. Jj tuto značku mám ráda. ☺ Batůžek se velmi osvědčil, je velmi praktický, dostatečně velký a je to můj skvělý narozeninový dárek. ☺♥
      Hani, přeji Ti krásný nový den. ♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XXI.

AHOJ HOLKY, a krásný čtvrtek přeji. Jak se máte? Já po návratu z dovolené trochu "bojuji", a těším se na víkend.  Ale nyní jsem...