pondělí 3. května 2021

#Recenze - Mixa - čistící pleťová maska bez exfoliačních částic

 


AHOJ,AHOJ,

přeji krásné první květnové pondělí,  a moc Tě vítám u dnešního příspěvku, u dnešní recenze. Značku MIXA příliš ozkoušenou nemám, což mi nyní přijde obzvláště škoda a rozhodně mám v plánu se na ni zaměřit. Protože tato pleťová maska, která je čistící, přitom vůbec nevysušuje a dodá pokožce projasnění je NAPROSTO ÚŽASNÁ. 


Masku jsem si pořídila na základě doporučení a kladných recenzí. V DMku je běžně k dostání toto balení v tubě o objemu 150ml za 159,- Kč.


Jedná se tedy o čistící masku s hydratační složkou, která neosahuje exfoliační částečky. Dále obsahuje zinek, který je hojící a protizánětlivý, což mohu potvrdit, že s drobnými pupínky si skvěle poradí. 


I bez exfoliačních částic si poradí a krásně odstraní z pleti odumřelé buňky. Pomůže od přebytečného mazu a vyčistí póry. Celkově mi přijde, že maska čistí komplexně. Po nanesení se do mé pleti krásně vsákne a za nechá ji jemnou, hladkou, skutečně čistější a HLAVNĚ PROJASNĚNĚJŠÍ. 


Konzistence je krémová, světlé až takové kaolínové barvy. Sice trochu stáhne pokožku, ale nevysuší, ba dokonce pleť hydratuje a zanechá ji krásně čistou a jemnou. Neuvěřitelně mile jsem byla překvapená tím, JAK SKVĚLE ČISTÍ A PROJASNÍ MOU PLEŤ. 


Je to skvělý produkt, který nyní používám pravidelně cca 2x do týdne a masky se nemohu nabažit. Dělá mou pleť krásnější a mne spokojenější. A o tom alespoň pro mě kosmetika je, pro pocit radosti, péče a takového domácího "spa, wellnes"..., zvláště v této pandemické a lockdownové době. 


Za mne je to tedy JEDNOZNAČNÉ ANO, určitě masku doporučuji všemi deseti a rovnou se poohlédnu po další produktech, které bych mohla vyzkoušet. 

Budu moc ráda pokud mi dáš svůj tip na nějaký produkt značky Mixa. 


Také moc děkuji za to, že jsi dočetla tento příspěvek až do konce, což mě moc těší. 
Každého komentáře a shlédnutí si vážím a je pro mne přínosem. 

Přeji Ti krásný den. 

papa E. A. 

6 komentářů:

  1. Vypadá to na skvělou masku, taky by se mi líbila. Od této značky jsem tuším ještě nic neměla.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Eri,
    maska vypadá skvěle, ale já teď nesmím nakupovat (dneska vyšel článek o nové kosmetice, až to uvidíš, pochopíš proč:-D). Mixu mám jako značku ráda, hlavně jejich micelárky. Masku jsem od nich ale ještě neměla. Měj se krásně!
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, jdu se obratem podívat ☺, děkuji moc za upozornění. Maska je opravdu super, moc mi vyhovuje. Dnes se na ni chystám. Krásný den přeji.

      Vymazat
  3. Já od Mixy snad nikdy nic neměla, tak tip nemám.
    Měj se hezky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, opravdu mohu tuto masko vřele doporučit. ☺ Pěkný den přeji.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 IXX.

  AHOJ HOLKY,  KRÁSNÝ PRVNÍ MÁJ PŘEJI. 🥰🤩 moc vás vítám u mých nákupů, které začnu dárkem k narozeninám od mého kamaráda Petra z AA.  V k...