čtvrtek 13. května 2021

#ShoppingTime2021 No. 20

 


AHOJ,AHOJ,

přeji krásný čtvrtek, a vítám Tě u dnešního článku s dalšími nákupy.


V DMku, kam jsem si takovou menší procházkou zašla jsem chtěla pořídit pěnu do koupele, ale měli jen bylinné, které jsme právě měli a tak jem vzala alespoň Balea MED sprchový gel, který je jemný a takový čistý. Plus jsem pořídila sáček se solí do koupele s vůní granátového jablka. 


Losos, zelený chřest, toť byl můj nákup v supermarketu a vytvořila jsem z toho tento tuze dobrý oběd. 


Musím pochválit jak místní Kaufland a Albert. Zboží čersvé, málo lidí, milá obsluha a celkově vlídnější prostředí než v Praze, kde je to občas o život. 


V Baumaxu, kam jsme se vypravili a také pořídili dvě plastové židličky na balkon jsem si já pořídila dvě chňapky - rukavice na vaření a maličkatou kytičku. 


Ochutnala jsem tyto tortily, které mi tuze zachutnaly, asi ani jiné kupovat nebudu. Koupeno v Albertu - Natural premium tortilla chips. 


Mandle v čokoládě a karamelu si vzal M. a já pistáciový krém v Lidlu, který je naprosto dokonalý a lituji, že jsem si nevzala vícero balení. 


Studentská pečeť je čokoláda mého dětství, variantu s malinami jsem měla snad poprvé a byla tak dobrá, že mi příliš dlouho nevydržela. 


Nakonec jsme přeci jen nějakou pěnu do koupele ulovili a v Teta drogerii vybrali alespoň Ameté lotos garden, lepší výběr nebyl. 

Ale zase v Lidlu jsem si vzala Cien masku na vlasy ve variantě arganového oleje, které je moc fajn! 


V Praze už jsem zcela náhodně narazila na tuto báječnou letní limitku, o které jsem se dozvěděla na webu DMka již koncem března, ale v Palladiu, kde jsem ji poptávala ji neměly. 


Taková běžná věc, jako je osvěžovač do prostoru, chodby apod. 


No a ta zmíněná limitka. Sprcháče za dvacku VAMOS A LA PLAYA, Hawajská maska s kokosem. 


MY SUMMER PARADIES s vůní vanilky a broskve je také velmi zajímavá. 


No a další kokos v pořadí a to v kombinaci s ibiškem, no a pleťová maska s maracujou. Jsem nadšená z limitky, mají i pěnu na holení, dvě pěny do koupele a zvažuji, že si pro ně ještě zaběhnu. 


Jinak moc a moc chválím DMko v Kotvě, kde jsem naposledy byla celkem nemile překvapena neochotou, tak nyní tomu bylo naopak. Proaktivní, milá a vstřícná paní prodavačka mi poradila, nasměrovala a získávám nyní při svém nákupu dvojnásobné množství klubových bodů. 


V pořadí již dvacáté nákupy letošního roku jsou celkem "plné" kosmetiky, sice jen drogérkové, ale z limitek Balea jsem doslova nadšená a jak jsem zjistila právě v OD Kotva, tak nejen já lákadlům krásných Balea limitek podlehnu. 

A co ty říkáš na nové limitky? Jak se těšíš či připravuješ na léto?

Moc děkuji za Tvou přízeň a pozornost nejen tomuto příspěvku. Každý komentář a zpětná vazba je pro mne přínosem děkuji za to. 

Přeji Ti krásný a pohodový den. 

papa E. A. 

7 komentářů:

  1. Jéé tyhle kytičky miluju :) Podobnou jsem doma měla, ale bohužel mi umřela :D Jinak jsou to slušné nákupy. Také ráda používám masky od Balei, jsou fajn a navíc za tu cenu... :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, kytička snad dělá radost v Třebíči, nevozila jsem ji s sebou do Prahy. ☺ A masky, zvláště pak ty hydratační od Balea jsou super, jak říkáš. ☺♥

      Vymazat
  2. Eri,
    opäť super nákupy. Milujem masky na tvár, tú limitovanú zatiaľ u nád nemajú... Zaujala ma tá maska na vlasy Cien, teším sa na recenziu.
    A obedík to musel byť výborný, super kombinácia :-)
    Pá, pekný dník,
    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Aďko, masky nějaká pošlu, pokusím se co nejdříve, vyzkoušíš, jak ti budou vyhovovat. Jj, chřest v kombinaci s rybou je skvělá záležitost. ☺♥

      Vymazat
  3. https://www.cedok.cz/zajezdy/italie/rim/prodlouzeny-vikend-v-rime-exclusive,ROM1952.html?currency=CZK&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=13.5.2021+Poznejte+komfort+v+poznáván%C3%AD&utm_content=Ř%C3%ADm+-+exclusive&ofr_id=7979aa2cdca3e7351196f18ac1181599dfc72d49c8f79d9c893edc9d21ee2c4d&adults=2&childs=0

    Eri; tip pro tebe )))) vypadá to na krásný výlet.
    Jinak já té drogérce zase moc nedám a to ostatně už víš:-)
    Ocením alespoň krásné obaly limitek.

    OdpovědětVymazat
  4. Kousky z limitky mají hezké obaly a příjemné ceny. Studenskou pečeť jsem kdysi milovala, ale časem jsem přešla na hořké čokolády a už je na mne moc sladká. A lososa už jsme dlouho neměli - budu muset napravit :).
    Měj se fajn

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já jsem od té doby, čili od Velikonoc snad SP neměla, nakupuji ji příliš často. Lososa mám v plánu dělat o víkendu, prostřídáme to s pečeným vepřovým masem. Krásný pátek a bohužel deštivý víkend. ☺☺

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze Isana shower time

AHOJ HOLKY,  přeji vám krásný dnešní den.  K Isaně se nyní dostanu častěji, nežli k Balee, protože do DMka téměř napáchnu, chjo....