středa 7. července 2021

#Mini recenze - Mix lX. Time


AHOJ,AHOJ,

přeji krásnou středu, a vítám Tě u dnešního článku s devátým pokračováním mini - recenzí. Dnes to bude o skincare od Avonu a letní limitce Balea.


Avon znám díky mámě cca 25 let min., možná i déle. Mám oblíbené své produkty, které kupuji stále dokola, skincare nevyjímaje. Ovšem řadu Anew zvláště pak PLATINUM nemám téměř vůbec ozkoušenou. Jednak mě nalákala nedávná recenze a potom moje mami, která nepoužívá prakticky jiné krémy a její pleť je pěkná, jemná a hebká. 


Krém jsem pořídila právě přes mami, respektive jsem ho od ní dostala ♥. Při výběru jsem měla požadavek, ať se jedná o hydratační a výživnější krém z řady Avon Anew, to že jsem dostala rovnou tu nejvyšší řadu PLATINUM byl výběr mami. 


Jelikož má pleť si vždy chviličku na nový produkt musí zvyknout, sem tam se mi projeví nějaká reakce v podobě pupínku, po náhlé změně skincare. Nyní tento stav nenastal, respektive má pleť reagovala "nijak", nedostavil se žádný nový pupínek či reakce, kterou bych na své pleti nechtěla a neočekávala. 
Což velmi oceňuji a chválím, ale je to má pleť a má reakce na tento hutnější, denní krém AVON ANEW PLATINUM, který obsahuje mimo jiní i SPF 25, což je další benefit. 


Krém má bílou barvu, je hutnější konzistence, je výživný s vysokou mírou hydratace. To je vše, co jsem od krému poptávala a také dostala. Krém je parfémovaný, ne příliš, ale je, což produkty Avon bývají, já bych tuto vlastnost spíš vypustila, ale samotná vůně mi nevadila a nedráždila mou pleť. 

Krém byl skvělý, jak na denní, noční péči, ale i byl skvělý pod make-up. Dokonce bych řekla, že mi díky němu lépe držel můj běžně používaný make-up (Rimmel Lasting finish 25), z čehož jsem byla nadšená. 

Krém i přes hutnější konzistenci nezanáší póry, pleť krásně zjemní a stává se z ní hebká a vyživená má tvářička. 

Tato řada patří do té vyšší cenové kategorie, kterou Avon nabízí, ale stojí za investici, zvláště pak, když využijete např. nějaké akce 1+1 či balíčků all skincare. 

Za sebe pleťový krém ANEW PLATINUM LIFTING CREAM SPF 25 mohu jen a jen DOPORUČIT, protože dodá mé pleti potřebnou hydrataci, zjemní ji a skvěle si rozumím s mou make-up rutinou. 


Balea přišla i letos s letní limitkou, která nabízí krom jiných super produktů tuto PĚNU NA HOLENÍ S VŮNÍ PITAY A VODNÍHO MELOUNU. Vůně je to skutečně povedená, která ve mne doslova evokuje exotickou dovolenou. Tuto limitku ještě běžně seženete ve všech prodejnách DMka, či na jejich e-shopu. 


Balení, krásné, hravé, zajímavé, kterému dominuje exotická Pitaya. Pěna se aplikuje, snadno vytlačí z lahvičky, která obsahuje 150 ml produktu. Cena se běžně pohybuje okolo 30,- Kč, což je další velký plus, protože Baela pěny/gely na holení mi přijdou naprosto srovnatelné kvality, jako např. značky, které se přímo tímto druhem kosmetiky zaměřují. 


Jak jsem zmínila, vůně je to alespoň pro mne velmi příjemná, taková teplá, sladká a přitom osvěžující, že i díky tomu častěji a raději po ní sahám. 


Pěna má světlounce růžovou až pudrovou barvu, konzistence je tak akorát, pěna je to pevná, středně hutná. Dobře se mi s ní pracuje, jen asi jako s každým podobným produktem pěnové konzistence, pozor na vodu, která zkrátí její živostnost. 


Holení mi usnadní, zpříjemní, pokožku zanechá hladší, jemnější a lépe = precizněji depilovanou, než bez použití tohoto produktu. Vystačí mi na mnoho použití, pokožku zanechá jemnou, hladkou, bez jakékoli nežádoucí reakce typu začervenání, pálení, štípaní, zarůstání chloupků! 


Za mne velká spokojenost! Vlastně všechny depilační pěna a gely Balea mi dělají skvělou službu!! No a když se objeví nová limitka, která mě nenechá klidnou, do té doby, nežli si ji nepořídím ☺. 


Prima produkt, za skvělou cenu, dělá co má, nedráždí, krásně voní, má pěkné - hravé - letní balení. No co více dodat!!


Jen a jen chválím, doporučuji, PROTOŽE TENTO PRODUKUT JE VELMI POVEDENÝ. 


A co jsi si pořídila Ty z letní limitky? Oslovilo Tě něco?



Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde,ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A.



4 komentáře:

  1. Já pěnu na holení nepoužívám - vystačím si s napěněným sprcháčem :-), nicméně tento výrobek vypadá sympaticky. Z řady Anew jsem kdysi měla nějaké vzorečky a byly fajn, plné balení krému jsem neměla, já nějak nemám v dosahu nikoho, kdo by Avon nabízel, k výrobkům z Avonu přijdu akorát, když je dostanu jako dárek.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, taky sprcháč občas k holení občas používám, dřív vlastně jen to, ale s tou pěnou mi to přijde nějak víc komfortnější a příjemnější. Anew krémy jsou moc prima, výživné a pro mou suchou pokožku, jak dělané. Krásný den přeji. Užívej léta. ☺

      Vymazat
  2. Ahoj Eri,
    já si na holení kupuji už jen pěny nebo gely Balea. Jsou levné a plně funkční. Taky se mi líbí, jaké mívají limitky. Co se týče Anew, je to moje oblíbená řada z Avonu. Docela dlouho jsem používala tu řadu Vital (růžová), mamka má ráda zase tu zlatou Ultimate. Teď jsem si koupila jejich nový krém na hydrataci, tak si myslím, že na něj během léta dojde.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, zrovna včera jsem si koupila další pěnu na holení z letní limitky. 👍 Anew krémy používá máma roky a roky 😇😉. Krásný den přeji. Pa

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XXI.

AHOJ HOLKY, a krásný čtvrtek přeji. Jak se máte? Já po návratu z dovolené trochu "bojuji", a těším se na víkend.  Ale nyní jsem...