čtvrtek 1. července 2021

#Mini recenze - Mix Vlll. Time

 

AHOJ,AHOJ,

přeji krásný první prázdninový den,  a vítám Tě u dnešního již osmého dílu/ pokračování s mými MINI RECENZEMI. 😇


Opět se budu držet produktů z drogérie, které poslední dva roky používám a pořizuji asi nejčastěji. Schwarzkopf vlasovou kosmetiku znám, mám ráda své ozkoušené produkty, které jsou ovšem z jejich profesionální řady. Řadu Gliss, kterou známe a pamatujeme si moc dobře z reklamy s nůžkami téměř vůbec neznám. Ovšem když jsem v DMku v OD Kotva zahlédla tento produkt v 70% slevě, vrátila jsem se prostě si ho pořídila. 


Ostatně, nějakou BEZ OPLACHOVOU PÉČI NA VLASY ideálně ve spreji jsem tak jako tak chtěla vyzkoušet, jen jsem se k tomu prostě nedostala a nyní jsem tady s recenzí. 


Bez oplachová regenerační ochrana vlasů, pro snadné rozčesání a zajištění antistatického efektu je v pěkném plastovém balení v objemu 200ml a původní ceny byla 100,- Kč.
 Já ho pořídila za neuvěřitelných a pouhých 30,- Kč. Neváhala jsem ani minutu a do prodejny se vrátil a celá radostná odcházela. 


Jedná se tedy o Gliss REGENERAČNÍ EXPRES OCHRANU,  ze zimní řady. Obsahuje hydrolyzovaný keratin a květový nektar, po kterém také moc příjemně a jemně voní, až bych řekla že jarně. 



Co je asi nejdůležitější u této bez oplachové péče dodržet ŘÁDNÉ PROMÍCHÁNÍ před samotným použitím, stačí sním párkrát zašejkovat a z dostatečné vzdálenosti vzdálenosti nanést péči do vlhkých vlasů. 

Produktem řádně protřesu, aby se složky smíchaly a vytvořila se lehká pěna na hladině, no a do délek, vlastně u mne téměř na celé vlasy nastříkám z cca 40 cm vzdálenosti. Množství na jedno použití, kdy docílím top efektu, co do schopnosti snadného rozčesání, aby se netvořily žádné vlasové shluky či uzlíky a byly antistatické odhaduji tak na 1/8 produktu, pro mé celkem dlouhé vlasy. 


Vlasy nechám proschnout úplně, nebo vysuším fénem. Skutečně mi jdou vlasy snadno rozčesat, necuchají se, voní jemně po jarním počasí (alespoň tak mi vůně přijde). To jestli jsou vlasy více chráněné nepoznám, ale jsou lesklejší a lépe mi po něm drží "vlnky", o které občas sama pokusím. 


ANO, GLISS BEZ OPLACHOVOU PÉČI O VLASY DOPORUČUJI, vyhovuje mi, vlasy se necuchají, dají se krásně a snadno rozčesat, jsou lesklejší a produkt je velmi praktický. 
Ještě bych měla upřesnit, že já bezoplachovou péči střídám s klasickou maskou či balzámem, které se běžně smývají. 


Když jsem si pořizovala nové kousky z letní limitky Balea zahlédla jsem tento NATURAL BEAUTY zázvorový tělový krém - tělovou emulzi, vhodný pro normální až suchou pokožku. 


Řada, nebo značka NATURAL BEAUTY je novinkou v DMku, alespoň tak to chápu já. Nic bližšího se mi nepodařilo dohledat ani najít přímo v prodejně. 

Jedná se tedy o natural beauty tělovou emulzi s vůní zázvoru & moringového oleje. Balení, které je pěkné, ale méně na první pohled výrazné  má  200 ml a stojí krásných 40,- Kč. 


Jelikož mě tělové produkty a zvláště pak emulze od Balea moc vyhovují, tak jsem se na tuto variantu se zázvorem moc těšila. Sice ve mne zázvor evokuje spíš období zimy než jara, ale to vůbec nevadí, protože jeho lehce štiplavá vlastnost, je v tomto podání spíše osvěžující. Hned při prvním použití a přivonění jsem si říkala, že je to produkt, ideální na letní osvěžení, což bylo pro mne trochu překvapení, ale milé. ☺


Jak jsem psala, vůně je to lehce štiplavě / zázvorová, přitom příjemná a nijak výrazná, že by přehlušila veškeré své vlastnosti. Balení pěkné, plně funkční, cena také skvělá, dostupnost v každé prodejně a i na e-shopu. Tak to bychom měli. 🙃...takový rychlý úvod a obecné zhodnocení produktu. 


Konzistence je středně hutná, prostě se jedná o emulzi, která ovšem má velmi dobré hydratační schopnosti, jen se krapet pomaleji vsakuje do pokožky, na to je dobré myslet. 

Mě emulze velmi vyhovuje, používám ji nyní prakticky denně, pokud ji nevystřídám s tělovým - tónujícím krémem od Ziaja. 

Zázvorová emulze u mne USPĚLA a mohu ji JEN A JEN DOPORUČIT.  


Jak říkám, mě tělové emulze vyhovují, navíc ráda produkty střídám, takže asi není ani překvapením, že ZÁZVOROVOU EMULZI BUDU CHVÁLIT. 


A jakou Ty máš zkušenost s bezoplachovou péčí o vlasy, používáš, máš nějaké své oblíbené? Budu moc ráda za Tvé tipy a doporučení. ☺

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde,ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A.


8 komentářů:

  1. Bezoplachovou péči taky používám, mám doma hned dvě, každá je od jiné značky. Tělová emulze mě hodně zaujala. Taky teď mám načnutý tělový krém od Balei. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Martin, myslím že jsem se na blozích s bezoplachovou péči určitě inspirovala, na Tvou recenzi si vzpomínám ☺. Krásný prodloužený víkend přeji.

      Vymazat
  2. Eriko, oba produkty vypadají zajímavě. U emulze mne trochu odrazuje pomalejší vstřebatelnost - nemám to u tělových mlék a podobných produktů moc v oblibě. V tomhle mi vyhovují mléka od YR, která se vstřebávají hodně dobře. Bezoplachovou péči mám teď od Garnieru a zatím spolu trochu "bojujeme". Uvidím, jestli si na sebe nakone zvykneme.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáno, bezoplachovou péči si chci pořídit sem do Třebíče, nějakou asi od Elseve. Krásný víkend přeji.

      Vymazat
  3. To Balea telové mlieko vyzerá super! Teším sa, že ide o novú podznačku, rada vyskúšam💐

    Blog de la Licorne💐
    Youtube

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, řada mě překvapila, emulze je pro mne stejně vyhovující, jako ostatní, což jsem ráda. Doporučuji. Krásný víkend přeji.

      Vymazat
  4. Ja mám rada od Gliss fialový šampon. Je za málo peňazí ale zato najlepší

    AKO VYZERAJÚ HIPPIES V TEJTO DOBE?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věřím, že člověk si musí vybrat ten vyhovující produkt, pro sebe. Se šampony za poslední dobu zkušenost nemám, ale tuto péči používám opravdu ráda. Prima pomocník. Krásný den přeji.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze - Avon skin care

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze, kdy začnu mou momentální skin care, nebo její částí alespoň.  Když skin care od Avon...