úterý 29. června 2021

SPOTŘEBOVANÉ PRODUKTY ZA MĚSÍC KVĚTEN - MAY 2021



AHOJ,AHOJ,

přeji krásné zatím deštivé úterý, a moc Tě vítám u dnešního článku s mixem minirecenzí u spotřebovaných produktů za měsíc květen 2021. 
Možná je to až na "pochvalu", ale tento měsíc zde opravdu není příliš produktů. Sama vidím ten rozdíl, oproti např. dvou minulým měsícům. 


Začnu opět u vlasové kosmetiky:
CIEN - šampon v objemu 400ml pro denní použití, pro normální vlasy s vůní ovoce byl sám o sobě fajn. Myl, pěnil, nevysušoval, nedráždil, byl levný, to vše bylo fajn, jen se mi hrozně špatně dávkoval - dostával z balení. 
BALEA - suchý šampon s KOKOSOVOU VŮNÍ byl SKVĚLÝ, úžasně voněl po kokosu, udělal objem, prodloužil mi proces mytí až od dva dny. Za mne velká spokojenost. 


CIEN - sprchový gel/krém s vůní avokádového oleje byl moc prima. Byl hutnější, krémovější, krásně jemně voněl, nevysušoval, možná i trochu hydratoval, ale pro mou suchou pokožku je takřka nemožné najít sprchový produkt, po kterém bych se nemusela namazat. Cenově dostupný. ANO, PRIMA PRODUKT. Pořídila bych znovu. 

BALEA - pěna na holení z limitované edice - S VŮNÍ KVĚTŮ A RŮŽE, byl moc fajn. Cenově dostupný, v krásném balení, 


URIAGE - termální micelárka byla naprosto SKVĚLÁ, finančně trochu náročnější, ale precizně čistila, stačilo ji celkem málo, takže opravdu dlouho vydržela, ale taky jsem si ji tak trochu šetřila. 
BALEA - maska Hawaian Dream je hydratační maska z nové letní limitky, která je FAJN. Na pleti příjemná, hezky voní a má krásný obal. ZA MNE ANO. 
SEPHORA - dvoufázový odličovač očního okolí je SKVĚLÝ, VŘELE DOPORUČUJI. Hravě si poradí s voděodolnou řasenkou i dlouhotrvající rtěnkou. 


Toto je doslova "maskový ráj", pleť si to žádá, pleť to potřebuje ☺. Tedy začnu zleva - CIEN -  čistící maska s bílým kaolínem je maskou, kterou jsem měla již několikrát a VYHOVUJE MI. Je na pleti příjemná a udělá ji jemnější s menšími póry. 
Zato NIVEA - hydratační gelová maska byla taková NIJAKÁ. Nic příliš nedělala, její až tekutá konzistence byla velmi nepraktická, špatně se na obličej nanášela a musím přiznat, že mě i zklamala. 
BALEA - druhá maska z letní limitky, která má úžasný - hravý obal!! Maska byla příjemně chladivá, gelovitá, svěže voněla po tropickém ovoci, ale mě tak nějak poštipkávala na pleti. Je to za mne tak 50/50. Poštipkávání nebylo nepříjemné, ani nijak výrazné, pokožka byla jemná a hladká. Zvláštní pocit ve mne zanechala. Rozhodně ji budu zkoušet znovu, protože mě zajímá a vyhradím si na to nějaké letní večery, kdy bude ideální, jako osvěžení!


Odličovací vlhčené ubrousky BALEA v růžové variantě nebyly špatné, měla jsem je spíš jako záložní a rychlou variantu odlíčení. ANO - pořídila bych si znovu. 
BALEA - Q10 NOČNÍ pleťový krém hutnější, s  mastnější složkou, ale mě velmi vyhovoval. Byl skvělý jako samotná skincare, tak i jako podklad pod ma-keup. Za málo peněz, hodně muziky. Jen bych ocenila, kdyby podobné produkty byly méně parfemované. 


CIEN - červený SOS hand cream s glycerinem, který je hutný, koncentrovaný, skvěle a dlouho hydratuje a chrání pokožku rukou. Řekla bych, že po Modré Induloně je to nejlepší krém na ruce z drogérkových vod!
DontoDent - ústní voda z DMka byla fajn, ničím vyjimečná, nedráždila, nepálila, mě stačila. 


Odličovací tampónky Ebelin jsou u mě stálicí, kupuji stále dokola, protože jsem s nimi spokojená. 
ISANA - tekuté mýdlo na ruce v provedení doplňujícího sáčku ve vůni Breezy Ocean jsme si oblíbili a když jdu do Rossmanna vezmu. Svěží a jemná vůně. 


Mletá káva Barista Brazil ve stupni strong 3 nebyla špatná, přišla mi samotná trochu kyselejší. Hodila se jak na překapávanou variantu, tak i jako espresso. Vyzkoušeli jsme, ale samotnou mě příliš neoslovila. Pořízeno v Lidlu. 


Spotřebovanci za měsíc květen jsou právě u konce. Víc tady toho nemám, víc produktů se mi nepodařilo spotřebovat nebo dopotřebovat. A jaké produkty spotřebováváš nejčastěji Ty? Případně máš-li zkušenost s nějakým ze zmíněných produktů?



Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde,ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A.


6 komentářů:

  1. Eri,
    tá maska štípe aj mňa, zo začiatku je tot trošku nepríjemné, ale dá sa.... ale nemala som po nej alergickú reakciu, tak si myslím, že to bude tými ovocnými kyselinami. Baleu Q10 práve používam, je ok, krém na ruky detto, ale avokádový sprcháč ma nesmierne vysušuje... zaujala ma tá micerálka :-)
    Pekný deň, u nás má byť dnes tropický deň 37C.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Adko, tak ve zdraví hlavně přečkejte ty tropy, tady je dusno a ráno pršelo. Maska ti dělá to samé, co mě = zajímavé. ☺♥ Naopak sprcháč by měl hydratovat a vyživovat, alespon mě to dělal. A právě proto mám ráda kosmetiku, recenze a její zkoušení. ☺♥
      Krásný den přeji.

      Vymazat
  2. Tu micelární vodu od Uriage jsem taky měla, ale z jiné řady a byla jsem s ní taky velmi spokojená. Je to skvělá značka. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Eriko, já jsem měla krém na ruce od Cienu (kupovala jsem ho myslím na základě tvého hodnocení tady na blogu) a byla jsem s ním spokojená.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, ktrém je super, zvláště pak na zimní období, jsem ráda žes byla spokojená. Krásný slunný, prodloužený víkend. : ))

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Recenze Isana shower time

AHOJ HOLKY,  přeji vám krásný dnešní den.  K Isaně se nyní dostanu častěji, nežli k Balee, protože do DMka téměř napáchnu, chjo....