pátek 23. července 2021

Mini recenze - Mix XI.


AHOJ,AHOJ,

přeji krásný páteční den, a vítám Tě u dnešního již čtvrtého dílu/ pokračování s mými MINI RECENZEMI. 


Začnu mou současnou skincare a tím je OLEJOVÝ ODLIČOVAČ od Balea, který jsem si pořídila na základě doporučení Káči z YTB a jejího super kanálu POD LUPOU. 

Nikdy jsem snad přímo jednosložkový olejový odličovač neměla, proto jsem na něj byla zvláště zvědavá. 


Je to produkt určený primárně na suchou pleť, není parfemovaný, což mi naprosto vyhovuje a pořídíte ho v běžné nabídce a je již na trhu nějakou dobu. 

Balení je plastové, s plně funkčním dávkovačem - pumpičkou. 
V lahvičce se skrývá 100 ml produktu a vyjde na neuvěřitelnou cenu, která se pohybuje okolo 80-90,- Kč. 


Olej je k pleti velmi šetrný, nedráždivý a SKVĚLE, OPRAVDU SKVĚLE ODLIČUJE VŠECHEM MAKE-UP, i ten voděodolný. 

Obsahuje složku s arganovým olejem, který by měl zároveň pokožku vyživit a zanechat ji jemnou, hladkou, což mohu potvrdit, že dělá. 


Olej má jak jinak olejovou konzistenci, není nijak hutný ani nepříjemný na pleti. Barva je to taková "pampelišková", jak jsem si ji já sama nazvala. 

Používám tak, že olej nanesu v potřebném množství na prsty - suché a pomalu vmasíruji na obličej, krk, oči, rty, takto postupuji dokola a průběžně smyji vlažnou vodou, tak jak jsem při "mokrém" odličování zvyklá. 

Olej na pokožce e rázem změní v lehkou emulzi, takže ho snadno smyji a tím odstraním make-up z obličeje. Opakuji tento proces cca 2x až 3x pro celkové a důkladné odlíčení vč. očního make-upu a třeba dlouhotrvající rtěnky. 


Emulze krásně smyje všechny nečistoty, šminky bez jakéhokoli nepříjemného pocitu na pleti. Naopak, pokožka je jemná, čistá a na omak hebká. Žádný pocit mastnoty se nekoná. Olej neštípe v očích, nedráždí je i při důkladném odličování řasenky. 

S olejem se mi pracuje celkově dobře, chviličku mi trvalo, než jsem si našla takový ten svůj grif, ale stačilo jedno až dvě použití a věděla jsem, jak na to. 

Moc se mi líbí a je mi také příjemné to, jak se olej promění na emulzi, prostě jednoduchý chemický proces a mě laborky vždy bavily. 

Takže za mě je TO SUPER PRODUKT, KTERÝ BÁJEČNĚ FUNGUJE, NEDRÁŽDÍ POKOŽKU, DĚLÁ CO MÁ a je velmi běžně dostupný! 

Na závěr jen zmíním to, že mne nezanáší póry, čehož jsem se i já trochu bála, ale tato struktura oleje není mastná a tento vedlejší efekt se nekoná, což je další VELKÉ PLUS, které musím vyzdvihnout. 



Druhý produkt, který tady dnes mám je MASKA NA VLASY značky Cien a jedná se o tu druhou variantu, která je běžně k dostání v Lidlu. 

Tato verze je s Macadamovým olejem a 300 ml balení vyjde na báječných cca 50,- Kč a seženete ji v každé prodejně Lidlu, alespoň, co já jsem se setkala. 


Jelikož jsem s produkty značky Cien a zvláště pak s maskou na vlasy s arganovým olejem byla moc spokojená, tak bylo na prosto jasné, že potřebuji vyzkoušet i tuto druhou variantu. 

Nyní trochu vlasové produkty střídá, ale min. vždy 2x až 3x po sobě použiji stejné, abych vlasy držela v "rovnoměrné" kondici a formě. 


Balení je plastové, praktické, jen postrádám ochranou fólii, obal, kterým by byl produkt zabezpečen. Njn, některé produkty to hold stále nemají, což mě mrzí, ale maska nevykazuje žádné známky toho, že by jí něco bylo. 

Maska je krásné krémové až hutnější konzistence, bílé barvy a lehce parfémované vůně. 

Dobře se maska nanáší, nestéká z vlasů, přilne na ně a mohu ji nechat vesele působit cca 5-10min, záleží jak se mi zrovna chce, nebo jaké jsou mé časové možnosti. 


Vlasy zanechá krásně jemné, hladké, s lehkou parfémovanou vůní a jdou velmi snadno rozčesat, což je další velký benefit, který já pro svou péči o vlasy potřebuji. 

Dokonce bych řekla, že při pravidelném používání jsou mé vlasy viditelně lesklejší. 
A příjemnou parfemaci jsem nezaregistrovala jen já, dokonce jsem na ni dostala pochvalu. 


Za mne SUPER PEČUJÍCÍ MASKA NA VLASY, kterou byste asi jen tak v supermarketu nečekali. 

Asi bych řekla, že produkty na vlasy jsou mé nejoblíbenější z celé řady Cien. Velká a opakovaná spokojenost. 


Toť moji dva oblíbenci z běžného drogérkového sortimentu. Milé Káče ještě jednou moc a moc děkuji za super tip na odličující olej!

A jaká je Tvá momentální vlasová péče, co ráda používáš?



 
 

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde,ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A



2 komentáře:

  1. Eriko, olejové odličovače mne nějak nelákají, ale maska vypadá zajímavě. Mám doma teď ale jednu od Garnier, tak možná časem.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, maska je moc fajn, poměr - cena - kvalita je skvělá. Garnier masky jsou taky výborné, jen já tu banánovou neee. ☺ Krásný den přeji!!

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#The Balm mini &travel set

AHOJ HOLKY,  moc vás vítám u dnešní recenze, na kterou jsem se vážně těšila.  Jinak přeji hezkou neděli. Už je jen polovina víke...