neděle 8. srpna 2021

#Recenze - Balea kokosová vlasová řada

 


AHOJ,AHOJ,

přeji krásnou neděli, a vítám Tě u dnešního článku, u dnešní recenze. Tuto vlasovou KOKOSOVOU řadu Balea určenou pro suché a poškozené vlasy mám hned dvakrát.


Jednou doma na Letné a potom tady v Třebíči, kde píšu tuto recenzi. :-)




Pro milovníka kokosu, jakým jsem já se srdce přímo zaradovalo, když jsem na jaře v DMku objevila tuto KOKOSOVOU ŘADU, PRO SUCHÉ A POŠKOZENÉ VLASY, s hydratační složkou. 

Má krásný - opravdu povedený obal, je ve stálé nabídce, nejedná se o žádnou limitku, za což jsem velmi ráda. Je standardní cenové třídy Balea, takže velmi dostupný. 


Vůně je moc příjemná, neni nijak přehnaná, řekla bych tak akorát. Konzistence mým potřebám vyhovuje, kdy šampon dobře pění, nedráždí mi vlasovou pokožku ani nevysušuje a kondicioner nestéká z vlasů, dobře se mi s ním pracuje a následně jsou vlasy snadněji rozčesat.

Jak jsem zmiňovala, obal je dle mého názoru velmi povedený, líbí se mi asi nejvíc, co Balea z vlasové péče nabízí. 


Oba produkty jsou veganské, v každé lahvičce najdete 300 ml produktu a kombo vás vyjde na krásných 40,- Kč, což rozhodně - minimálně stojí alespoň za vyzkoušení. 


Mě produkty v ničem nezklamaly, ale ani nenadchly,  šla jsem primárně za kokosovou vůní, která je velmi příjemná. Co do vlastností a kvality produktů jsou standardní, jak jsem u Balea zvyklá a mým potřebám PLNĚ VYHOVUJÍ. 


Hydratační složka je příjemným obohacením, ale příliš jsem ji neaznamenala se přiznám.


Pro mne je podstatné, aby produkty mé vlasy umyly. nedráždily vlasovou pokožku a šly dobře - snadno rozčesat bez následného cuchání. 

Vlastně všechno toto splňují, takže za mne VELKÁ SPOKOJENOST a jsem ráda, že se kokosovým duem mohu obklopovat ve všech svých koupelnách. 


A co říkáš Ty na tuto kokosovou řadu? Zaujala Tě, nebo dáváš přednost jiné parfemaci, případně jaká je tvá oblíbená?


Skvělé letníosvěžení, trocha exotiky přímo do mé koupelny. 


Na jedno balení kondicioneru mívám tak jedno a půl balení šamponu, jelikož můj mycí program je 2x šampon na jeden díl kondicioneru. 


Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A



9 komentářů:

  1. Eriko, Balea věci na vlasy jsou myslím takový slušný standard, kokosová vůně by se mi líbíla. Možná si tohle kombo koupím, až začnu používat kokosovou sprchovou pěnu od Dove, kteru tu mám. Měla bych to hezky sladěné :).
    Já taky používám při mytí 2x šampon, jednou kondicionér, ale vždycky výrazně rychleji dopotřebuji kondicionér. Asi si ho dávám moc ...
    Měj se fajn

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáno, vím že jsi už psala, že tě kokosová řada zaujala. Naopak, spotřebováváš řádně, dle svých potřeb. No ono taky kondicioner je krapet tekutější konzistence, čili může dojít k nechtěným ztrátám. Set doporučuji, min. pro tu vůní. Krásný a pohodový večer přeji a děkuji. ☺♥

      Vymazat
  2. Já mám z této kokosové řady tělové mléko a jsem s ním velmi spokojená. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Ja som si ten balzám kúpila na vyskúšanie, lebo som v ten moment potrebovala niečo na ďalšiu hydratáciu vlasov a veľmi sa mi páčila tá jemná vôňa :) Super článok!

    Petra z FRENCHSTYLE | Sleduj ma aj na Instagrame

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, moc děkuji. Šampon je super, balzám střídám s maskou, potřebuji vyšší míru hydratace a taky schopnost rozčesat vlasy po umytí. Krásný večer přeji. ☺♥

      Vymazat
  4. Vyzerajú dobre, ale ja kokosové produkty jednoducho nemusím, haha. Mne to nikdy nevoňalo. Ale minule som do DM-ka zašla na limitky a boli super. Milujem DM-ko 🧖🏻‍♀️

    Blox de la Licorne
    Youtube 💐

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, jasně, chápu, já zase nemusím příliš vůni růží či pivoňěk. Když těm limitkám, zvláště pak obalům se nedá prostě odolat. ☺♥ Krásný večer přeji.

      Vymazat
  5. Ahoj Eri,
    ja mám teraz nejaký kokosový balzam na vlasy, ale je menší a má iný obal ako ten Tvoj... tak teraz neviem, či sa náhodou nejedná o limitku :-) Ale tá vôňa je príjemná, len sa mi zdá dosť slabý. Kondicionéry mám najradšej z L...u.
    Pá, pá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj milá moje, já myslím, že budto máte jiný na Slovensku a nebo je to speciální balzám alá maska, např. u vanilkové řady jsem takový zaregistrovala. Schválně se zítra zkusím podívat. ☺♥ Krásný večer přeji.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Shopping2024 XXII.

AHOJ HOLKY,  moc vás zdravím u dnešního článku s nákupy. A hezkou, leč dosti chladnou a deštivou sobotu.   Začnu sprchovými gely, které jsem...