pondělí 16. srpna 2021

#ShoppingTime No. 35


AHOJ,AHOJ,

přeji krásné pondělí, a vítám Tě u dnešního článku s dalšími nákupy.


Začnu pátkem, kdy jsme si koupili na doporučení mraženou pizzu v Lidlu a opravdu mohu doporučit. Poměr cena - kvalita = super. 


A M. si koupil tento Thajský Red Bull, který je dobrý, přijde mi sladší než ten "běžný". Koupeno ve večerce na Smíchově. Stojí 30 Kč a mají ho i v Sapě. 


Odlehčím to sušeným ovocem, já jsem si zamilovala sušené americké brusinky, které jsou šťavnaté, sladké a přitom osvěžující. Fakt dobré. No a zkusili jsme i borůvky, ale ty tak dobré nebyly. 


Čokoládové bonbony, které jsou přímo pro mě. Protože jsou s bílou čokoládou, kokosem a malinami. Asi to není příliš "zdravé", ale moc dobré, jen více sladší, což já preferuji. 


Fisch & chips alá doma, koupila jsem na zkoušku rybí prsty v akci. Do trouby nebo i usmažit, rychlá večeře. 
Bílý jogurt kupuji opakovaně a pomazánkové máslo jsem neměla dlouho. 


Celkem běžné nákupy, jako jsou tampony z Lidlu už mám podruhé a spokojenost. 
 A zubní kartáčky (Sensodyne a Curaprox), které M. kupoval tuším, že v DMku, nebo v lékárně. 


Argus nealko radler, mohu doporučit, osvěžující a citrusové, nejlepší vychlazené. Potom nějaké sušenky, mraženou zeleninu a paštiku. 


V DMku jsem si vzala jednu bílou aviváž, pro velký úspěch druhou pěnu na holení, takže jednu si nechám v Praze a druhá poputuje do Třebíče. A obyčejný odlakovač s acetonem, který se mi osvědčil nejvíce. 



Lentilky z retro edice, byly skvělé a velmi cenově výhodné. 


2x Panadol na bolest a cigarety s hřebíčkovými cigarillos. 


No a málem bych zapomněla ukázat můj úlovek z Vinted. Již asi 3/4 roku jsem si chtěla koupit skládanou - plisovanou sukni, ale když jsem se po ní začala trochu pídit, tak žádná vhodná nebyla k mání. 


No a až jeden víkendový večer jsem narazila na můj oblíbený, ale dlouho nenavštívený Vinted, kde jsem krom sukně ulovila u tuto super bundičku. 


Bundička je klasická jeanová, modré barvy. Je krátká, ideální právě třeba k takovéto pasové sukni, rukávy má trochu kratší, přes prsa ji ani já nedopnu, ale to jsem vše předem věděla. Je to dětská velikost a vyšla mě na neuvěřitelně krásnou cenu a to 50,- Kč. 


Sukně je ve velikosti XS a vyšla mě na 250,- Kč. Je naprosto nenošená, nová, sice neměla visačku, ale to mi opravdu nevadí. Sedí mi krásně. 
Má tak 3/4 délku, je pasová, neškrtí mě, pěkně zdůrazní pas. Je z takového semišového materiálu. Má podšívku a je to značka Reserved. 

Košili Calvin Klein jsem si vybrala u M., budu ji nosit protože se dá ohrnout a jsou krásně vidět vínové manžety. Bude super třeba k legínám, nebo jen tak jako oversize. 


Prostě jakmile je něco vínové, červené, rudé, mě se to líbí a přijde mi, že mi tyto barvy sluší. 


Tabletky z USA, naše ověřené doplňky stravy. Zinek - tyto tabletky beru od ledna a opravdu je skvělý na vlasy, alespoň mě tedy vlasy mnohem méně padají a řekla bych, že se i méně lámají. 
Plus takový mix vápníku, magnezia a zinku. 


Nugetky z Lidlu, které byly za neodolatelnou cenu 40,- Kč, chtěla jsem je zkusit a mě celkem chutnaly. Připravila jsem je v troubě a byly fajn. 


Tarfiflette sýr z Delmartu byl také super, chtěla jsem si ho již objednat z košíku, ale když jsme v Delmartu byli, vzala jsem si ho. 


Zmrzlina z Lidlu - obsahuje rostlinný tuk, chuť pistácií je pravda trochu umělá, ale v kombinaci se sladkou bílou čokoládou to bylo dobré. Mě chutnala, vanička vyšla na cca 120,- Kč. 

Hummus - kupujeme pravidelně a střídáme varianty. 




Toť mé poslední nákupy, které opět byly více rozmanité, než bych bývala řekla. 

 

------------------------------------------


Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A



4 komentáře:

  1. Ahoj Eri,
    super nákupy, páči sa mi bundičlka a sukňa, sú krásne. Nugetky a rybie prsty kupujem aj ja , lentilky milujem, len vždy musím skontrolovať, či sú bez lepku, lebo sú aj s lepkom, proste musím čítať všetko, aj to, kde by som lepok vôbec nečakala :-)
    Pekný dník, pá
    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá moje, zítra se má trochu ochladit, tak mám v plánu si právě tuto kombinaci vzít. Děkuji moc. Doufám, že se daří dobře. Chystám se projít všechny resty - přečíst mé oblíbené - tvé blogy. Krásný večer. ☺♥

      Vymazat
  2. Eriko, taky miluju sušené brusinky (a už jsem si je dlouho nekoupila). Polomáčenky preferuji ty červené s hořkou čokoládou, s mléčnou jsou pro mne moc sladké (takže je jasné, že pro mne by nebyly ani malinové o bonbóny ani zmrzlina ;-)).
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Stáňo, brusinky jsou naprosto dokonalé, baštíme je pořád. Krásný večer. ☺♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

DUBEN - APRIL ☘️🪻

AHOJ HOLKY,  vítám vás a rovnou začnu obrazem, který mi nástěnný kalendář ukazuje a tím je NADĚJE. O jak příhodné a symbolické.  ...