pátek 13. srpna 2021

#Recenze - Agent Provocateur Pure Aphrodisiaque parfémovaná voda pro ženy

 


AHOJ,AHOJ,

přeji krásný pátek, a vítám Tě u dnešního článku, u dnešní recenze, která by nevznikla hned díky třem dámám. Hanča z YTB PelcanBeauty nám tuto vůni představila a vychválila.




Už tehdy mě zaujala. Ale pořídila jsem si ji na základě doporučení Hanči z jejího blogu Číčulky. No a poslední krok je sepsání recenze, protože popsat vůni je celkem oříšek. Za to děkuji mé jedné milé známé Martě. ☺ Díky holky!


Začnu flakonem, který je skutečně velmi pěkný, zajímavý až takový rafinovaný a velmi reprezentativní. Není zrovna nejlehčí a mě jde trochu ztuha otevírat, ale to bude mou nešikovností. Jinak jeho provedení a celkový vzhled, který je na první pohled opravdu zajímavý a působí luxusním dojmem. 


Tuto značku příliš neznám, respektive jsem ji vůbec neznala a po pravdě řečeno ani nezaznamenala, že na trhu je. Což je možná škoda, protože je to podobný styl, jako má oblíbená Paco Rabanne. 


Popis produktu ze stránky Notina:


Agent Provocateur Pure Aphrodisiaque parfémovaná voda pro ženy 40ml vyjde na krásných 379,- Kč. Pořízeno na Notinu.

    květinová vůně
    ovocná vůně
    sladká vůně
    podtrhne smyslnost každé ženy
    jedinečná vůně pro speciální příležitosti
    vůně vhodná pro každodenní nošení
    designový flakon

    Hlava - hruška, tangerinka, rum

    Tzv. střední tóny – Srdce nastupuje po několika minutách, po odeznění hlavy. Vydrží obvykle 2-3 hodiny. Srdce orchidej, tuberóza, jasmín

    Tzv. nízké tóny – poslední a nejdelší fáze parfému. Vydrží asi 4 hodiny, ale může to být i celý den. Základ ambra, dřevité tóny, pižmo

O značce Agent Provocateur

Smyslná, svůdná, nespoutaná a sebevědomá – taková je značka Agent Provocateur. Londýnská značka luxusního spodního prádla uvedla svou první kolekci na trh v roce 1994 a od té doby otevřela butiky ve více než 10 zemích po celém světě. Krajky, korzety a důmyslné propracování se staly trnem v oku britské prudérnosti, přesně tak, jak to zamýšlel zakladatel Agent Provocateur Joseph Corré.

V roce 2000 začala značka podnikat také na poli vůní. První z nich, pojmenovaná jednoduše Agent Provocateur, sklidila záhy velký ohlas. Hodnoty značky a snaha bourat zažité stereotypy se odráží i ve vůních značky Agent Provocateur – přičichněte i vy k luxusnímu světu důmyslného svádění!

Je to vůně květinově - sladká s lehkým nádechem mé milované ambry. Čili poslední složka, kterou je ve vůních preferuji. Její lehkost se smyslným koncem mě přesvědčila o tom, že ji rozhodně zařadím do svého seznamu vůní. 

Vůně je vhodná pro každodenní běžné nošení, nevydrží příliš dlouho, ale např. celé dopoledne se mnou krásně dá. Osvědčilo se mi ji nanést i trochu do vlasů, kdy mi zaručí a prodlouží dobu provonění. 

Oblíbila jsem si ji pro svou "obyčejnost" a smyslným závěrem, který mě baví. Ráda ji používám tak moc, že jsem při psaní této recenze téměř v poslední třetině. 

Levná, dostupná, velmi příjemná a přitom osobitá vůně, kterou MOHU JEN A JEN DOPORUČIT. Určitě stojí za vyzkoušení, pokud nechceš příliš investovat do vůně, se kterou si ozvláštníš den. 

Jistou rafinovanost v sobě tato vůně pro mne nabízí a to se mi asi nejvíce na ni líbí, proto si mne získala. 


Znáš tuto vůni, či tuto značku? Jaké vůně jsou tvými momentálními oblíbenci?

Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.

 

Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A



4 komentáře:

  1. Já používám spíš toaletní vody. Tahle vůně má moc hezký flakon - vypadá elegantně.
    A přiznám se, já bych asi vůni popsat neuměla. Já umí akorát říci, jesti mi voní nebo je, jestli je mi příjemná...
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Stáńo, jj s vůněmi je to "prekérka", ale doporučuji někde přivonět, byla jsem tuze překvapená, jak příjemná je a i její výdrž je nadstandardní, řekla bych. Krásný den přeji. ☺♥

      Vymazat
  2. Ahoj Eri,
    dnešní článek mě docela pobavil, protože jsem před několika dny dělala objednávku na eshopu elnino a docela jsem váhala, jestli tu vůni znovu nekoupit, protože se mi moc líbila. Nakonec jsem odolala, protože mám momentálně doma parfémů požehnaně, ale v budoucnu si ji pořídím znovu. Taky se mi trochu hůře otevírala, dokonce jsem si ji pak nechávala bez víčka na poličce, protože jsem se po ránu nechtěla vztekat.
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz
    PS: u mě na blogu je právě velká kosmetická soutěž, zvu tě:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Hani, vůně je parádní a opravdu nebýt Tebe, tak bych si ji neobjednala. Možná, že si vezmu i jednu na zimu, tak moc mi voní, protože PR...☺♥. Hani, vím, mám deficit, už zase, ale jdu hnedle na blog juknout. ☺♥ Krásný dnešní den přeji.

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

#Giveaway ll. Spring time 🍀🌻☀️

AHOJ HOLKY, krásnou neděli přeji. Doufám, že máte hezký, víkend, počasí se umoudřilo a opět tady máme krásné (první dva slunné d...