středa 8. září 2021

#Mini Recenze - Mix Time XV.



AHOJ,AHOJ,

přeji krásnou středu, a vítám Tě u dnešního článku, u dalšího pokračování Mini-recenzí. Dneska tu máme jednu skincare, lež z pánské řady Balea, na kterou mě přivedl Kenny a potom mnou náhodně objevený - zakoupený sprcháč Isana, který je vážně super. 


Poslední dobou jsem nějak neměla štěstí na sprcháče značky Isana, přišly mi nějaké "umělé", vysušovaly mě a celkově mě nenadchly, ale tento je jiný. Vážně moc prima produkt!! Pořídila jsem ho, jak jinak než v Rossmannu zcela náhodou, když jsem sháněla pro jednu mou pisatelku jejich cukrový peeling, který ovšem již neměli. 


Tento sprcháč je zcela běžný, až na to, že má čirou barvu, průhledný obal, kde je jak jinak vyobrazen vodní melou, po kterém také voní. Ano, voní i mému "vytříbenému" nosíku. Protože vůně je to jemná, lehce sladká a přitom osvěžující. Prostě ideální na osvěžení. 


Sprcháč má běžných 300 ml a vyšel mě něco okolo 25- 30,- Kč, což je běžná cena. Nejedná se ovšem o limitovanou edici, což mi přijde taky moc prima. 
Samotný sprcháč dobře pění, krásně voní a nevysušuje. Za mne tedy velká změna, takové až polepšení a pokud budou takové sprcháče v Rossmannu k dispozici, budu si je ráda kupovat. 


Takže mohu za sebe tento moc prima produkt doporučit, pokud Tě láká letní osvěžující a zajímavý sprcháč od Isany, tak za mne rozhodně tento. 👍


Balea Men řada ukrývá již nějakou dobu, ve své běžné nabídce i tento moc prima pleťový peeling. Přivedl mě na něj Kenny, kterému ho také někdo doporučil. A velká pochvala a palec nahoru pro naše mužské protějšky, kteří takovéto produkty z řady skincare používají!! 👍👌


Peeling stojí cca 65,- Kč, co jsem ho na jaře kupovala, ale předestírám dopředu, že jsem ho předem vyzkoušela, než-li jsem si ho sama pořídila. Přeci jen je to pánská řada, která je lehce specifická. 


Peeling je to jemný, se středně hrubými abrazivními částečkami, které se tak akorát rychle rozpouští. Voní pánsky, to je asi jasné, a ne každému bude na pleti tato parfemace vyhovovat. Ale samotný peeling se nijak zvlášť neliší od běžných mechanických peelingů. 


Čili mou pleť nedráždí, naopak ji zanechá jemnou, hladkou a krásně ji odmastí a zbaví nežádoucích suchých místeček. Používám dle potřeby, ale střídám jej s dalšími svými produkty. 


Jako po každém takovémto produktu si má pleť vyžaduje vyšší míru hydratace a přidávám i séra pod běžné krémy. 

100 ml balení není nijak extra zajímavé, přiznám se, že bych si ho asi jen tak nevšimla, což je možná škoda. 


Obsahuje kyselinu lalicylovou, díky které se krásně póry vyčistí a stáhnou. Ovšem i lehce vysušuje, to je potřeba zmínit, proto ta vyšší hydratace, jako následný krok. 

Nebála bych se jej doporučit každé z vás, která má ráda kosmetiku a nemá extra - extra citlivou pleť, spíš bych doporučila nejprve ozkoušet např. na hřbetu ruky. Ideální jak pro pány, dámy a hlavně pleť mastící se, ať už je jakéhokoli věku. Pro dospívající mladíky a dívenky bude jisto jistě velkým pomocníkem. ♥


Dva privátní produkty, z různých sfér péče a ze dvou drogérií. Toť má dnešní recenze. 

A mě by zajímalo, co ty a pánská péče, máš nějakou zkušenost? Máte doma nějaké osvědčené produkty? ☺


Moc děkuji za pozornost a přízeň mému blogu, nejen zde, ale i na INSTAGRAMU a FB.



Tvé podpory si velmi vážím a každá zpětná vazba je pro mne velkým přínosem.


Přeji Ti krásný a pohodový dnešní den.


papa E. A



 

4 komentáře:

  1. Mám rada vôňu mužskej kozmetiky, obzvlášť od pár produktov. Môj syn si pred pár dňami vybral svoju prvú guľôčku pod pazuchy, je síce ultra sensitive, ale má krásnu, jemnú, príjemnú vôňu, tak tej by som sa nebránila :-)
    Páá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Aďko, sensitive produkty kupuji občas pro M., jsou moc fajn, např. sprcháč či šampon na vlasy Balea. Peeling je super, jen lehce "agresivnější", doporučuji nechat působit kratší dobu. Krásný den moje milá. ☺♥

      Vymazat
  2. Ani jeden produkt neznám. Sprcháč vypadá zajímavě, i když nevím, jestli by na mne vůně nebyla moc sladká. Naopak s pánskou vůní bych asi problém neměla (třeba na dovolenou vozíme často jen jeden sprcháč - ten pánský a používám ho bez problémů i já, ostatně i pokud je nějaká kosmetika v hotelích k dispozici, tak vlně bývají spíš trochu pánské).
    Měj se fajn

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pánská kosmetika bývá kolikrát levnější, než-li ta dámská, přitom ve funkčnosti a vlastnostech, kromě vůně rozdíl není. Peeling doporučuji. Sprcháč je takový letní a byl moc fajn. Krásný den přeji. ☺♥

      Vymazat

Tímto Ti moc děkuji za návštěvu a čtení tohoto blogu! ♥ Můj blog můžeš sledovat i na další sociálních sítích, jako je  FBInstagram , kde jsem také aktivní. V případě jakéhokoli dotazu mě neváhej kontaktovat na e-mailu: eriuchytilova@gmail.com . Ještě jednou Ti děkuji a přeji krásný a pohodový den!

Je mi ČTYŘICET

  AHOJ HOLKY, v prvé řadě přeji hezké VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ.  na blogu jsem našla článek s názvem "je mi pětatřicet", tak jsem se ne...